Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Bochum naar Rotterdam

distanceAfstand194 km
changesDirecte busJa

Met bussen van Bochum naar Rotterdam leg je reis 194 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Bochum Hbf en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Reistips: Busreizen van Bochum naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bochum naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Wat is de afstand van Bochum naar Rotterdam als je reist per bus?

De afstand van tussen Bochum en Rotterdam per bus is bij benadering 194 km.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Bochum naar Rotterdam?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Bochum naar Rotterdam, vertrekken meestal van Bochum Hbf in Bochum en komen aan op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) in Rotterdam. Het is altijd handig om deze busterminals in Bochum en Rotterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar vind ik de Bochum busstation naar Rotterdam? Waar is de Rotterdam busstation?

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Bochum Hbf, en ligt 567 m van het stadscentrum Bochum.

Het meest populaire aankomst busstation, Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), ligt 874 m van het stadscentrum van Rotterdam.

Ben je van plan om van Bochum naar Rotterdam te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je bus trip van Bochum naar Rotterdam hoeft niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Parijs te gaan op Omio!

Wat is de beste manier om te reizen van Bochum naar Rotterdam per bus met de Omio-app?

Je kunt je bustickets van Bochum naar Rotterdam zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Bochum naar Rotterdam bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Bochum naar Rotterdam te komen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Rotterdam vanaf Bochum. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Bochum naar Rotterdam en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bochum
Rotterdam
Bochum
Voorzieningen
Bochum
Voorzieningen
Bochum
Voorzieningen
Bochum
Voorzieningen
Bochum Hbf
Voorzieningen
Bochum Hbf (Wittener Straße)
Voorzieningen
Bochum ZOB
Voorzieningen
Bochum, Wittener Straße
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Bochum - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: