Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Bonn naar Rotterdam

distanceAfstand224 km
durationGemiddelde busduur4 h 10 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 16
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenRegioJet

Met bussen van Bonn naar Rotterdam leg je reis 224 km af wat gemiddeld 4 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals RegioJet. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 16 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 16. Reizigers vertrekken het vaakst van Bonn Hbf en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: Student Agency tussen Bonn en Rotterdam

Vind de beste bussen van Bonn naar Rotterdam met Omio's reispartners Student Agency vanaf € 16. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste reis te vergelijken en te boeken.

Student Agency

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Bonn en Rotterdam: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Vind goedkope tickets voor de bussen van Bonn naar Rotterdam van Student Agency op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een bus en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Bonn naar Rotterdam met de bus van Student Agency, de nieuwste ticketaanbiedingen voor bus en andere reisinformatie. Voor de route tussen Bonn en Rotterdam, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar bussen van Bonn naar Rotterdam in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van Student Agency mobiele tickets voor de bussen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een bus van Student Agency voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Bonn naar Rotterdam te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de bus afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande bus tussen Bonn en Rotterdam met Student Agency!

Reistips: Busreizen van Bonn naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bonn naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Bonn naar Rotterdam?

Bustickets van Bonn naar Rotterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 16 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Bonn naar Rotterdam?

De bus prijs van Bonn naar Rotterdam is gemiddeld € 16  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Rotterdam van Bonn per bus?

Je moet erop rekenen ongeveer 224 km  af te leggen tussen Bonn en Rotterdam per bus.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Bonn naar Rotterdam?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Bonn naar Rotterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Bonn naar Rotterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 4 h 10 min.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Bonn en in Rotterdam?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Bonn naar Rotterdam is het heel fijn om te weten dat Bonn Hbf het meest populaire bus station is voor reizigers die van Bonn vertrekken en dat Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Rotterdam.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Bonn gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Rotterdam gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Bonn Hbf en moeten ongeveer 249 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Rotterdam arriveren het meest op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en moeten circa 874 m reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Bonn naar Rotterdam te komen?

Voor de beste bus van Bonn naar Rotterdam, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: RegioJet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Bonn naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Bonn Rotterdam bustickets te krijgen?

Je kunt zien dat een bus tussen Bonn en Rotterdam gemiddeld € 16 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Bonn naar Rotterdam over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik wil per busreisen van Bonn naar Rotterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Rotterdam zijn het waard om te bezoeken?

Veel reizigers die in Rotterdam aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je erover denkt om Amsterdam, Brussel of Parijs te verkennen vanuit Rotterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Wat is de beste manier om te reizen van Bonn naar Rotterdam per bus met de Omio-app?

Als je per bus wilt reizen van Bonn naar Rotterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Bonn en Rotterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Bonn naar Rotterdam?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Bonn naar Rotterdam te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Bonn naar Rotterdam vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bonn
Rotterdam
Bonn
Voorzieningen
Bonn
Voorzieningen
Bonn (Thomastraße/Alter Friedhof)
Voorzieningen
Bonn - Thomastrasse
Voorzieningen
Bonn Fernbushaltestelle (ggü. der Bonner Akademie)
Voorzieningen
Bonn Posttower
Voorzieningen
Bonn Rabinstraße
Voorzieningen
Bonn, Fbf
Voorzieningen
Bonn, Rabinstraße
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Bonn - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: