Bus van Breda naar Brussel

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
do
19 mei
vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Breda naar Brussel

distanceAfstand87 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France of Flixbus

Met bussen van Breda naar Brussel leg je reis 87 km af met onze reispartners zoals Eurolines France of Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Breda en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: FlixBus van Breda naar Brussel

Met FlixBus krijg je van Breda naar Brussel voor geweldige prijzen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden, prijzen en tickets voor de bus voor je reis vinden.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Breda naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Brussel te reizen.
FAQs
De afstand van Breda naar Brussel per bus is ongeveer 87 km.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Breda naar Brussel is het heel fijn om te weten dat Breda het meest populaire bus station is voor reizigers die van Breda vertrekken en dat Brussels, Brussels South (Gare du Midi) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Brussel.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Breda en reizen ongeveer 2.1 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) en moeten ongeveer 3.4 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Brussel.

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Breda naar Brussel, kun je vertrouwen op Eurolines France of Flixbus om snel naar Brussel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Breda naar Brussel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Voor veel van onze klanten die per bus van Breda naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Breda naar Brussel zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Breda naar Brussel te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Brussel vanaf Breda. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Breda naar Brussel en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Brussel

Meer reisopties per bus van Breda naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal