Bus van Breda naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Breda Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

47

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
10:35Breda, Stationsweg, Centraal Station6u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
351Enkele reis
2e goedkoopste
01:25Breda, Stationsweg, Centraal Station5u20 06:45Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
591Enkele reis

Bustijden Breda naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
01:25Breda, Stationsweg, Centraal Station5u20 06:45Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
10:35Breda, Stationsweg, Centraal Station6u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste bussen Van Breda Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

5 u 20 m

Gemiddelde

5 u 57 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

350 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Breda naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
01:25Breda, Stationsweg, Centraal Station5u20 06:45Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
591Enkele reis
2e snelste
10:35Breda, Stationsweg, Centraal Station6u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
351Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Breda naar Parijs

distanceAfstand349 km
durationGemiddelde busduur6 h 35 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 32
frequencyBus frequentie3 per dag
changesDirecte busJa, er is 1 een directe bus per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Breda naar Parijs leg je reis 349 km af wat gemiddeld 6 h 35 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Normaalgesproken zijn er er zijn 3 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 32 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst van Breda en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus van Breda naar Parijs

Vind de beste bussen van Breda naar Parijs met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 19. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus van Breda naar Parijs bus, informatie:

 • Gemiddelde duur: 5 h 57 min
 • Gemiddelde prijs: € 19
 • FlixBus frequentie: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Breda naar Parijs?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Breda naar Parijs aan?
 • Bussen van Breda naar Parijs kun je reserveren bij de busmaatschappijen Eurolines en Flixbus.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Flixbus en Eurolines hebben beide rechtstreekse bussen van Breda naar Parijs in hun programma's.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • e kunt al na 6 uur tot 7 uur en 15 minuten reizen in Parijs aankomen als je kiest voor een rechtstreekse busreis.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Je kunt bustickets bij Eurolines en Flixbus reserveren van enkele maanden tot vlak voor je datum van vertrek.
 • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
 • Bestel je goedkope bustickets naar Parijs veilig en snel via het online bestelsysteem van Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Breda naar Parijs?

Per dag kun je bij Eurolines uit ongeveer vijf mogelijkheden kiezen om een busreis van Breda naar Parijs te maken. Een groot deel van de bussen rijdt rechtstreeks en zetten je na een reistijd van 6 uur en 5 minuten tot 7 uur en 15 minuten in Parijs af. Kies je voor een bus met een overstap, hou dan rekening met een reisduur van 7 uur en 30 minuten tot 11 uur.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Breda naar Parijs?

Elke dag biedt Flixbus twee tot drie bussen van Breda naar Parijs aan. Flixbus rijdt uitsluitend rechtstreeks. Je hebt nooit te maken met een bus die onderweg een tussenstop maakt. Je kunt na 6 uur tot 6 uur en 35 minuten rijden in Parijs aankomen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Breda?

De meeste bussen vertrekken vanaf de Stationsstraat van het busstation waar ook stads- en streekbussen hun haltes hebben. Kom je uit Breda of de directe omgeving, neem dan een bus om hier te komen. Als je met de trein komt, hoef je slechts een korte afstand lopend af te leggen tussen het station en het busplatform.Sommige bussen van Flixbus vertrekken vanaf het busstation bij treinstation Breda-Prinsenbeek. Dit busstation is met stads- en streekbussen en met regionale treinen te bereiken.

Op welk busstation komen bussen aan in Parijs?

Eurolines heeft het grote internationale busstation Gare Routière Galliéni als eindstation. Dit busstation vind je ten oosten van het centrum van Parijs. Als je van hieruit verder moet, kun je gebruik maken van stadsbussen. Of je loopt naar metrostation Galliéni en neemt metrolijn 3 richting centrum.Flixbus heeft Gare de Bercy als eindpunt. Gare de Bercy is een groot busstation, vlakbij metrostation Bercy. Vanaf Bercy neem je metrolijnen 6 of 14 om verder te reizen.

Reistips: bus van Breda naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Parijs te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Breda naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 19, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De Breda naar Parijs busticketsprijs is gemiddeld € 32  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Breda en Parijs per bus ongeveer 349 km  is.
De reisduur per bus van Breda naar Parijs kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 6 h 35 min.

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Breda naar Parijs, vertrekken meestal van Breda in Breda en komen aan op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) in Parijs. Het is altijd handig om deze busterminals in Breda en Parijs te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Breda, wat ongeveer 2.1 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat 4.6 km ligt van het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Breda naar Parijs, kun je vertrouwen op Flixbus of Eurolines France om snel naar Parijs te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Breda naar Parijs te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, er is 1 een directe bus van Breda naar Parijs per dag met Flixbus  op Omio. Het is de moeite waard erop te letten wanneer je jouw bustickets gaat aanschaffen omdat directe diensten doorgaans meer gemak bieden en je helpen tijd te besparen als je naar je bestemming reist.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Breda naar Parijs is 3 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste bus van Breda naar Parijs vertrekt om 07: 05   en een laatste bus voor deze vertrekt om 23: 25. Omio toont jou een recentste bus van Breda naar Parijs tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Breda naar Parijs gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 32 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Breda naar Parijs een paar maanden van tevoren te boeken.
Je bus trip van Breda naar Parijs hoeft niet te eindigen in Parijs. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Parijs die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Londen, Barcelona of Amsterdam te gaan op Omio!
Als je per bus wilt reizen van Breda naar Parijs met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Breda en Parijs, zowel vooraf als tijdens je reis.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Breda naar Parijs wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Parijs

Meer reisopties per bus van Breda naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal