VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
117Thalys
59Flixbus
130HOP!
zo
23 jan.
96Thalys
25Flixbus
130HOP!
ma
24 jan.
91Thalys
19Flixbus
56Transavia Airlines
di
25 jan.
117Thalys
30Flixbus
135KLM
wo
26 jan.
66Thalys
18Flixbus
97HOP!
do
27 jan.
81Thalys
18Flixbus
70Transavia Airlines
vr
28 jan.
95Thalys
18Flixbus
70Transavia Airlines
za
29 jan.
71Thalys
18Flixbus
105HOP!
zo
30 jan.
71Thalys
18Flixbus
97HOP!
ma
31 jan.
66Thalys
19Flixbus
70Transavia Airlines
di
1 feb.
67Thalys
19Flixbus
97HOP!
wo
2 feb.
81Thalys
19Flixbus
97HOP!
do
3 feb.
44Thalys
18Flixbus
63Transavia Airlines
vr
4 feb.
81Thalys
19Flixbus
56Transavia Airlines
za
5 feb.
71Thalys
18Flixbus
105HOP!
zo
6 feb.
71Thalys
18Flixbus
97HOP!
ma
7 feb.
60Thalys
18Flixbus
40Transavia Airlines
di
8 feb.
56Thalys
18Flixbus
71Air France
wo
9 feb.
60Thalys
18Flixbus
88HOP!
do
10 feb.
67Thalys
18Flixbus
97HOP!

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Breda naar Parijs

distanceAfstand349 km
durationGemiddelde busduur5 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 31
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Breda naar Parijs leg je reis 349 km af wat gemiddeld 5 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 18 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 31. Reizigers vertrekken het vaakst van Breda en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Breda naar Parijs met FlixBus

Voor slechts € 18 kun je reizen met een bus van Breda naar Parijs met FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze reis.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Breda naar Parijs?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Breda naar Parijs aan?
  • Bussen van Breda naar Parijs kun je reserveren bij de busmaatschappijen Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Flixbus en Eurolines hebben beide rechtstreekse bussen van Breda naar Parijs in hun programma's.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • e kunt al na 6 uur tot 7 uur en 15 minuten reizen in Parijs aankomen als je kiest voor een rechtstreekse busreis.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets bij Eurolines en Flixbus reserveren van enkele maanden tot vlak voor je datum van vertrek.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Bestel je goedkope bustickets naar Parijs veilig en snel via het online bestelsysteem van Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Breda naar Parijs?

Per dag kun je bij Eurolines uit ongeveer vijf mogelijkheden kiezen om een busreis van Breda naar Parijs te maken. Een groot deel van de bussen rijdt rechtstreeks en zetten je na een reistijd van 6 uur en 5 minuten tot 7 uur en 15 minuten in Parijs af. Kies je voor een bus met een overstap, hou dan rekening met een reisduur van 7 uur en 30 minuten tot 11 uur.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Breda naar Parijs?

Elke dag biedt Flixbus twee tot drie bussen van Breda naar Parijs aan. Flixbus rijdt uitsluitend rechtstreeks. Je hebt nooit te maken met een bus die onderweg een tussenstop maakt. Je kunt na 6 uur tot 6 uur en 35 minuten rijden in Parijs aankomen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Breda?

De meeste bussen vertrekken vanaf de Stationsstraat van het busstation waar ook stads- en streekbussen hun haltes hebben. Kom je uit Breda of de directe omgeving, neem dan een bus om hier te komen. Als je met de trein komt, hoef je slechts een korte afstand lopend af te leggen tussen het station en het busplatform.Sommige bussen van Flixbus vertrekken vanaf het busstation bij treinstation Breda-Prinsenbeek. Dit busstation is met stads- en streekbussen en met regionale treinen te bereiken.

Op welk busstation komen bussen aan in Parijs?

Eurolines heeft het grote internationale busstation Gare Routière Galliéni als eindstation. Dit busstation vind je ten oosten van het centrum van Parijs. Als je van hieruit verder moet, kun je gebruik maken van stadsbussen. Of je loopt naar metrostation Galliéni en neemt metrolijn 3 richting centrum.Flixbus heeft Gare de Bercy als eindpunt. Gare de Bercy is een groot busstation, vlakbij metrostation Bercy. Vanaf Bercy neem je metrolijnen 6 of 14 om verder te reizen.

Reistips: Busreizen van Breda naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Breda naar Parijs zijn?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Breda naar Parijs is € 18. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Breda naar Parijs boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat kost de bus van Breda naar Parijs gemiddeld?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 31  te betalen voor een bus ticket van Breda naar Parijs.

Hoe ver is Parijs van Breda als ik per bus wil reizen?

Je moet erop rekenen ongeveer 349 km  af te leggen van Breda naar Parijs per bus.

Hoe lang duurt het om te reizen van Breda naar Parijs per bus?

The gemiddelde reistijd per bus van Breda naar Parijs is 5 h 20 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Breda naar Parijs.

Vanaf welk busstation in Breda zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Parijs zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Breda naar Parijs is het heel fijn om te weten dat Breda het meest populaire bus station is voor reizigers die van Breda vertrekken en dat Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Parijs.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Breda gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Parijs gesitueerd?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Breda, wat ongeveer 1 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat 2.9 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Breda naar Parijs?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Breda naar Parijs te brengen per bus. Op de route naar Parijs vanuit Breda kun je reizen met Flixbus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Breda naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets tussen Breda en Parijs reserveren om de beste aanbieding te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Breda naar Parijs kost gemiddeld € 31 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets van Breda naar Parijs een paar maanden van te voren boeken.

Ben je van plan om van Breda naar Parijs te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Parijs, die je ook zou kunnen bezoeken.

Voor veel van onze klanten die per bus van Breda naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Breda naar Parijs per bus?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Breda naar Parijs om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Breda naar Parijs bus, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Breda naar Parijs?

Het is goed mogelijk om van Breda naar Parijs te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Breda naar Parijs te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Parijs
Breda
Voorzieningen
Breda
Voorzieningen
Breda
Voorzieningen
Breda
Voorzieningen
Breda
Voorzieningen
Breda - Centraal Station
Voorzieningen
Breda - Stationsweg, Cs Internationale Bushalte
Voorzieningen
Breda, Netherlands
Voorzieningen