Bus van Breda naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Breda Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

30

Gemiddelde

45

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
10:35Breda, Stationsweg, Centraal Station6u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis
2e goedkoopste
01:25Breda, Stationsweg, Centraal Station5u20 06:45Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
601Enkele reis

Bustijden Breda naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
01:25Breda, Stationsweg, Centraal Station5u20 06:45Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
10:35Breda, Stationsweg, Centraal Station6u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Breda Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

5 u 20 m

Gemiddelde

5 u 57 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

350 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Breda naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
01:25Breda, Stationsweg, Centraal Station5u20 06:45Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
601Enkele reis
2e snelste
10:35Breda, Stationsweg, Centraal Station6u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Breda naar Parijs

distanceAfstand349 km
durationGemiddelde reistijd met de bus5 u 20 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 33
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Bij busreizen van Breda naar Parijs leg je 349 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France gemiddeld 5 u 20 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 33 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 15. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Breda en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus van Breda naar Parijs

Voor slechts € 15 kun je met de bus van Breda naar Parijs reizen via de diensten van FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze reis beschikbaar zijn.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Breda naar Parijs?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Breda naar Parijs aan?
  • Bussen van Breda naar Parijs kun je reserveren bij de busmaatschappijen Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Flixbus en Eurolines hebben beide rechtstreekse bussen van Breda naar Parijs in hun programma's.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • e kunt al na 6 uur tot 7 uur en 15 minuten reizen in Parijs aankomen als je kiest voor een rechtstreekse busreis.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets bij Eurolines en Flixbus reserveren van enkele maanden tot vlak voor je datum van vertrek.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Bestel je goedkope bustickets naar Parijs veilig en snel via het online bestelsysteem van Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Breda naar Parijs?

Per dag kun je bij Eurolines uit ongeveer vijf mogelijkheden kiezen om een busreis van Breda naar Parijs te maken. Een groot deel van de bussen rijdt rechtstreeks en zetten je na een reistijd van 6 uur en 5 minuten tot 7 uur en 15 minuten in Parijs af. Kies je voor een bus met een overstap, hou dan rekening met een reisduur van 7 uur en 30 minuten tot 11 uur.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Breda naar Parijs?

Elke dag biedt Flixbus twee tot drie bussen van Breda naar Parijs aan. Flixbus rijdt uitsluitend rechtstreeks. Je hebt nooit te maken met een bus die onderweg een tussenstop maakt. Je kunt na 6 uur tot 6 uur en 35 minuten rijden in Parijs aankomen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Breda?

De meeste bussen vertrekken vanaf de Stationsstraat van het busstation waar ook stads- en streekbussen hun haltes hebben. Kom je uit Breda of de directe omgeving, neem dan een bus om hier te komen. Als je met de trein komt, hoef je slechts een korte afstand lopend af te leggen tussen het station en het busplatform.Sommige bussen van Flixbus vertrekken vanaf het busstation bij treinstation Breda-Prinsenbeek. Dit busstation is met stads- en streekbussen en met regionale treinen te bereiken.

Op welk busstation komen bussen aan in Parijs?

Eurolines heeft het grote internationale busstation Gare Routière Galliéni als eindstation. Dit busstation vind je ten oosten van het centrum van Parijs. Als je van hieruit verder moet, kun je gebruik maken van stadsbussen. Of je loopt naar metrostation Galliéni en neemt metrolijn 3 richting centrum.Flixbus heeft Gare de Bercy als eindpunt. Gare de Bercy is een groot busstation, vlakbij metrostation Bercy. Vanaf Bercy neem je metrolijnen 6 of 14 om verder te reizen.

Reistips: bus van Breda naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Breda naar Parijs te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Breda naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 15, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt reserveren, kun je erop rekenen dat de bus van Breda naar Parijs gemiddeld € 33  kost.
De afstand van Breda naar Parijs per bus is ongeveer 349 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Breda naar Parijs als je met de bus reist bedraagt 5 u 20 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Breda naar Parijs reizen, vertrekken in Breda vanaf Breda en stappen in Parijs uit op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

De meeste mensen pakken de bus vanaf Breda, wat op ongeveer 3.5 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat op 4.6 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Breda naar Parijs te brengen. Op de route naar Parijs vanuit Breda kun je reizen met Flixbus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Breda naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, 1 directe reis met de bus per dag van Breda naar Parijs. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Breda naar Parijs is 2. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Breda naar Parijs? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 07: 05. Als je liever nacht busreizen van Breda naar Parijs hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 23: 25. Omio toont jou een recentste de bus van Breda naar Parijs, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Breda naar Parijs binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 33 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Breda naar Parijs een paar maanden van tevoren.
Voor veel van onze klanten die per bus van Breda naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Breda
Parijs

Meer reisopties per bus van Breda naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal