Bus van Brno naar Olomouc

De goedkoopste busreizen Van Brno Naar Olomouc

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

4

Gemiddelde

5

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

17:40Brno1u05 18:45Olomouc
0 overstappen
41Enkele reis
13:30Brno, Benešova1u05 14:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis
11:30Brno, Benešova1u05 12:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis
14:30Brno, Benešova1u05 15:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis
06:30Brno, Benešova1u05 07:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis

Bustijden Brno naar Olomouc

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
02:00Brno, Benešova1u05 03:05Olomouc
0 overstappen
06:30Brno, Benešova1u05 07:35Olomouc
0 overstappen
08:30Brno, Benešova1u05 09:35Olomouc
0 overstappen
10:30Brno, Benešova1u05 11:35Olomouc
0 overstappen
11:30Brno, Benešova1u05 12:35Olomouc
0 overstappen
13:30Brno, Benešova1u05 14:35Olomouc
0 overstappen
14:30Brno, Benešova1u05 15:35Olomouc
0 overstappen
16:30Brno, Benešova1u05 17:35Olomouc
0 overstappen
17:30Brno, Benešova1u05 18:35Olomouc
0 overstappen
17:40Brno1u05 18:45Olomouc
0 overstappen
19:30Brno, Benešova1u05 20:35Olomouc
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste bussen Van Brno Naar Olomouc

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 5 m

Gemiddelde

1 u 5 m

Bussen per dag

11

Afstand busreis

64 km

Van de 11 treinen die elke dag vertrekken vanaf Brno naar Olomouc rijden 11 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

13:30Brno, Benešova1u05 14:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis
17:40Brno1u05 18:45Olomouc
0 overstappen
41Enkele reis
11:30Brno, Benešova1u05 12:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis
14:30Brno, Benešova1u05 15:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis
06:30Brno, Benešova1u05 07:35Olomouc
0 overstappen
51Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Brno naar Olomouc

distanceAfstand64 km
durationGemiddelde busduur1 h 5 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 3
frequencyBus frequentie20 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 20 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenLeo Express, RegioJet, Eurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, Musil Tour of Infobus

Met bussen van Brno naar Olomouc leg je reis 64 km af wat gemiddeld 1 h 5 min duurt bij onze reispartners zoals Leo Express, RegioJet, Eurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, Musil Tour of Infobus. Normaalgesproken zijn er er zijn 20 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 3 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 2. Reizigers vertrekken het vaakst van Brno Dolní Nádraží en arriveren in Olomouc, Hlavní nádraží.

Busmaatschappijen: Student Agency, FlixBus en Leo Express van Brno naar Olomouc

Vind de beste bussen tussen Brno en Olomouc met Omio's reispartners Student Agency, FlixBus en Leo Express vanaf € 2. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Leo Express
FlixBus
Student Agency

Leo Express is een Tsjechische trein- en busmaatschappij die de volgende bus tickettypes aanbiedt voor je bus van Brno naar Olomouc: economy, economy plus, business en premium.

Vind goedkope tickets voor de bussen tussen Brno en Olomouc van Leo Express op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een bus en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Brno naar Olomouc met de bus van Leo Express, de nieuwste ticketaanbiedingen voor bus en andere reisinformatie. Voor de tussen Brno en Olomouc, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar bussen tussen Brno en Olomouc in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van Leo Express mobiele tickets voor de bussen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een bus van Leo Express voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Brno naar Olomouc te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de bus afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande bus tussen Brno en Olomouc met Leo Express!

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Brno en Olomouc: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Op zoek naar een bus van Brno naar Olomouc? Student Agency is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de van Brno naar Olomouc. Als officiële reispartner van Student Agency laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de bussen van Student Agency zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste bussen van Brno naar Olomouc vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de bus die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen van Brno naar Olomouc, kun je snel zien of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je bus voor de Brno - Olomouc nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Student Agency!

Reistips: bus van Brno naar Olomouc

Pak eenvoudig de bus naar Olomouc. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brno naar Olomouc te reizen.
FAQs
Bustickets van Brno naar Olomouc zijn al verkrijgbaar vanaf € 2 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De bus prijs van Brno naar Olomouc is gemiddeld € 3  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Je moet erop rekenen ongeveer 64 km  af te leggen tussen Brno en Olomouc per bus.
The gemiddelde reistijd per bus van Brno naar Olomouc is 1 h 5 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Brno naar Olomouc.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Brno is Brno Dolní Nádraží. In Olomouc is het meest populaire busstation onder reizigers Olomouc, Hlavní nádraží.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Brno Dolní Nádraží en reizen ongeveer 1.9 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Olomouc, Hlavní nádraží en moeten ongeveer 2.9 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Olomouc.

Als je een bus neemt van Brno naar Olomouc, biedt Leo Express, RegioJet, Eurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, Musil Tour of Infobus de beste manier om snel naar Olomouc te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Brno naar Olomouc en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 20 directe bussen van Brno naar Olomouc per dag met Flixbus of STUDENT AGENCY k. S.   op Omio. Het is de moeite waard erop te letten wanneer je jouw bustickets gaat aanschaffen omdat directe diensten doorgaans meer gemak bieden en je helpen tijd te besparen als je naar je bestemming reist.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Brno naar Olomouc is 20 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste bus van Brno naar Olomouc vertrekt om 06: 30   en een laatste bus voor deze vertrekt om 23: 20. Omio toont jou een recentste bus van Brno naar Olomouc schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je een bustickets van Brno naar Olomouc gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 3 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Brno naar Olomouc zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Brno naar Olomouc reizen, is Olomouc niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Olomouc die een bezoek waard zijn, zijn Praag, Wenen of Krakau. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt je bustickets van Brno naar Olomouc zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Brno naar Olomouc bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Het is goed mogelijk om van Brno naar Olomouc te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Brno naar Olomouc te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brno
Olomouc

Meer reisopties per bus van Brno naar Olomouc

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal