Goedkope busreizen van Brugge naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Cheapest

10

Average

13

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Brugge naar Rotterdam bedraagt ongeveer € 13 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 10.

Flixbus
11:50Brugge3u15 15:05Rotterdam
0 changes
101Enkele reis
Flixbus
13:20Brugge3u15 16:35Rotterdam
0 changes
101Enkele reis
Flixbus
12:50Brugge3u15 16:05Rotterdam
0 changes
141Enkele reis
Flixbus
15:50Brugge3u15 19:05Rotterdam
0 changes
201Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Brugge naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, wo 25 mei
Flixbus
11:50Brugge3u15 15:05Rotterdam
0 changes
Flixbus
12:50Brugge3u15 16:05Rotterdam
0 changes
Flixbus
13:20Brugge3u15 16:35Rotterdam
0 changes
Flixbus
15:50Brugge3u15 19:05Rotterdam
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
25 mei
37Thalys
Vind prijzen
do
26 mei
71Thalys
16Flixbus
vr
27 mei
53Thalys
14Flixbus
za
28 mei
53Thalys
25Flixbus
zo
29 mei
84Thalys
20Flixbus
ma
30 mei
44Thalys
14Flixbus
wo
1 jun.
37Thalys
Vind prijzen
do
2 jun.
37Thalys
12Flixbus
vr
3 jun.
37Thalys
12Flixbus
za
4 jun.
31SNCB | IC
12Flixbus
zo
5 jun.
31SNCB | IC
12Flixbus
ma
6 jun.
23SNCB | IC
17Flixbus
di
7 jun.
37Thalys
14Flixbus
wo
8 jun.
37Thalys
12Flixbus
do
9 jun.
Vind prijzen
10Flixbus
vr
10 jun.
37Thalys
12Flixbus
za
11 jun.
31SNCB | IC
12Flixbus
zo
12 jun.
31SNCB | IC
10Flixbus
ma
13 jun.
44Thalys
11Flixbus

Bus tijden from Brugge naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Snelste reis

3 u 15 m

Gemiddelde

3 u 15 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

118 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Brugge naar Rotterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 3 u 15 m over de afstand van 118 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 3 u 15 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 3 u 15 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

Flixbus
15:50Brugge3u15 19:05Rotterdam
0 changes
201Enkele reis
Flixbus
11:50Brugge3u15 15:05Rotterdam
0 changes
101Enkele reis
Flixbus
13:20Brugge3u15 16:35Rotterdam
0 changes
101Enkele reis
Flixbus
12:50Brugge3u15 16:05Rotterdam
0 changes
141Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Brugge naar Rotterdam

distanceAfstand117 km
durationGemiddelde busduur3 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 18
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Met bussen van Brugge naar Rotterdam leg je reis 117 km af wat gemiddeld 3 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 18 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 14. Reizigers vertrekken het vaakst van Brugge en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: FlixBus van Brugge naar Rotterdam

Koop je officiële tickets voor de bus van Brugge naar Rotterdam bij FlixBus vanaf € 14 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Brugge naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brugge naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Brugge naar Rotterdam per bus?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Brugge naar Rotterdam is € 14. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Brugge naar Rotterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Brugge naar Rotterdam?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 18  te betalen voor een bus ticket tussen Brugge en Rotterdam.

Hoe ver is het van Brugge naar Rotterdam per bus?

De bus afstand van Brugge naar Rotterdam is circa 117 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Brugge naar Rotterdam per bus?

De reisduur per bus van Brugge naar Rotterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 20 min.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Brugge en Rotterdam zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Brugge naar Rotterdam, vertrekken meestal van Brugge in Brugge en komen aan op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) in Rotterdam. Het is altijd handig om deze busterminals in Brugge en Rotterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het Brugge busstation? Waar is het Rotterdam busstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Brugge en moeten ongeveer 2.6 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Rotterdam arriveren het meest op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en moeten circa 1.7 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Brugge naar Rotterdam?

Als je een bus neemt van Brugge naar Rotterdam, biedt Flixbus de beste manier om snel naar Rotterdam te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Brugge naar Rotterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Is er een rechtstreekse bus van Brugge naar Rotterdam?

Ja, je kunt een directe bus van Brugge naar Rotterdam met Flixbus  vinden op Omio. Je doet er goed aan erop te letten als je je bustickets gaat kopen, immers directe lijnen geven doorgaans meer gemak en besparen je veel tijd om op je bestemming te komen.

Wanneer vertrekt een eerste bus van Brugge naar Rotterdam? Wanneer vertrekt een laatste bus van Brugge naar Rotterdam?

Een eerste bus voor deze reis vertrekt van Brugge om 11: 50. Een laatste bus vertrekt van Brugge om 23: 20. Check Omio voor de recentste bus dienstregeling van Brugge naar Rotterdam en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.

Wanneer moet ik aanschaffen om de beste deals voor Brugge Rotterdam bustickets te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Brugge naar Rotterdam gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 18 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Brugge naar Rotterdam een paar maanden van tevoren te boeken.

Ben je van plan om van Brugge naar Rotterdam te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je bus trip van Brugge naar Rotterdam hoeft niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Parijs te gaan op Omio!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Brugge naar Rotterdam per bus?

Als je wilt reizen van Brugge naar Rotterdam per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Brugge naar Rotterdam boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Brugge naar Rotterdam als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Reizen van Brugge naar Rotterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Brugge naar Rotterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brugge
Rotterdam
Brugge Station, Kiss&ride Zone, Rijselstraat-spoorwegstraat
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Brugge naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: