Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Brugge en Utrecht

distanceAfstand163 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Ouibus of Flixbus

Met bussen van Brugge naar Utrecht leg je reis 163 km af met onze reispartners zoals Eurolines France, Ouibus of Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Brugge en arriveren in Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat).

Busmaatschappijen: FlixBus bussen van Brugge naar Utrecht

Met FlixBus krijg je van Brugge naar Utrecht voor geweldige prijzen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden, prijzen en tickets voor de bus voor je reis vinden.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: Busreizen van Brugge naar Utrecht

Pak eenvoudig de bus naar Utrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brugge naar Utrecht te reizen.
FAQs

Hoe ver is Utrecht van Brugge als ik per bus wil reizen?

De afstand van van Brugge naar Utrecht per bus is bij benadering 163 km.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte busterminals voor een trip naar Utrecht naar Brugge?

Voordat je je trip van Brugge naar Utrecht gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Brugge, vertrekken van Brugge en op Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat) aankomen in Utrecht.

Waar vind ik de Brugge busstation naar Utrecht? Waar is de Utrecht busstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Brugge en reizen ongeveer 1.4 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat) en moeten ongeveer 3.8 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Utrecht.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Brugge naar Utrecht aanbieden?

Voor de beste bus van Brugge naar Utrecht, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Eurolines France, Ouibus of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Brugge naar Utrecht om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Ben je van plan om van Brugge naar Utrecht te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Utrecht, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Utrecht, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Eindhoven. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Utrecht en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Brugge naar Utrecht?

Als je per bus wilt reizen van Brugge naar Utrecht met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Brugge en Utrecht, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Brugge naar Utrecht reizen per bus in plaats van met de auto?

Het is goed mogelijk om van Brugge naar Utrecht te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Brugge naar Utrecht te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brugge
Utrecht
Brugge Station, Kiss&ride Zone, Rijselstraat-spoorwegstraat
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Brugge - Utrecht

Bekijk gerelateerde reisinformatie: