De goedkoopste busreizen Van Brussel Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Cheapest

72

Average

72

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Brussel naar Amsterdam bedraagt ongeveer € 72 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 72.

18:15BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France12u10 06:25Amsterdam, Sloterdijk
1 changes
721Enkele reis

Bustijden Brussel naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, wo 22 sep.
18:15BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France12u10 06:25Amsterdam, Sloterdijk
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
21 sep.
35Thalys
12Flixbus
Vind prijzen
wo
22 sep.
44Thalys
10Flixbus
499KLM
do
23 sep.
50SNCB | IC
10Flixbus
499KLM
vr
24 sep.
44Thalys
10Flixbus
417KLM
za
25 sep.
44Thalys
10Flixbus
357KLM
zo
26 sep.
44Thalys
10Flixbus
310KLM
ma
27 sep.
50SNCB | IC
10Flixbus
310KLM
di
28 sep.
Vind prijzen
10Flixbus
Vind prijzen
wo
29 sep.
26SNCB | IC
10Flixbus
270KLM
do
30 sep.
26SNCB | IC
10BlaBlaCar Bus
237KLM
vr
1 okt.
34SNCB | IC
10Flixbus
237KLM
za
2 okt.
34SNCB | IC
10Flixbus
237KLM
zo
3 okt.
34SNCB | IC
10Flixbus
237KLM
ma
4 okt.
Vind prijzen
10Flixbus
211KLM
di
5 okt.
26SNCB | IC
10Flixbus
211KLM
wo
6 okt.
26SNCB | IC
10Flixbus
211KLM
do
7 okt.
26SNCB | IC
10Flixbus
211KLM
vr
8 okt.
32Thalys
10Flixbus
187KLM
za
9 okt.
34SNCB | IC
10Flixbus
187KLM
zo
10 okt.
34SNCB | IC
10Flixbus
187KLM
ma
11 okt.
26SNCB | IC
10Flixbus
187KLM

De snelste bussen Van Brussel Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Snelste reis

12 u 10 m

Gemiddelde

12 u 10 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

173 km

Het is lastig om van Brussel naar Amsterdam te reizen zonder minstens een overstap.

18:15BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France12u10 06:25Amsterdam, Sloterdijk
1 changes
721Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Brussel naar Amsterdam?

  • Op dit traject reis je met FlixBus, OUIBUS of Eurolines.
  • Al deze busmaatschappijen rijden rechtstreeks naar Amsterdam.
  • Met FlixBus ben je 2 uur en 45 minuten onderweg.
  • Bustickets zijn bij elke maatschappij verkrijgbaar vanaf 11 euro.
  • Een buskaartje is aanzienlijk goedkoper dan een trein- of vliegticket.

Vanaf welke busstations vertrekt FlixBus in Brussel?

FlixBus biedt dagelijks busreizen aan van Brussel naar Amsterdam. Doordeweeks zijn er zeker negen ritten per dag, en in het weekend loopt dit aantal op naar ongeveer vijftien. De meeste bussen vertrekken vanaf het busstation Brussel-Noord. Daarnaast kun je één keer per dag opstappen bij de bushalte van Brussel Zaventem Airport.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Brussel naar Amsterdam?

Een busreis van Brussel naar Amsterdam gaat het snelst met FlixBus. Na een rit van 2 uur en 45 minuten ben je al op de eindbestemming. De reistijd is zo kort doordat er een directe verbinding tussen beide steden is.

De eerste snelbus van de dag vertrekt rond 3.30 uur uit Brussel en is voor 6.15 uur nog in Amsterdam. Voor de laatste rit moet je (afhankelijk van de dag) tussen 18.30 uur en 20.45 uur op station Brussel-Noord staan. Je bent op zijn laatst om 23.30 uur in Amsterdam.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Amsterdam?

De bussen van FlixBus hebben station Amsterdam Sloterdijk als eindpunt. Hier kun je een trein nemen die je in 5 minuten naar Amsterdam Centraal brengt. Een andere optie is om direct over te stappen op één van de stadsbussen of de trams van lijn 12.

Vanaf welke busstation vertrekt OUIBUS in Brussel?

Als je met OUIBUS naar Amsterdam reist dan vertrek je vanaf het busstation Brussel-Zuid. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn er drie ritten per dag. In het weekend en op maandag vertrekt er nog één bus extra naar Amsterdam.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Brussel naar Amsterdam?

OUIBUS brengt je rechtstreeks van Brussel naar Amsterdam. De kortste reistijd is 3 uur. De langste rit duurt 45 minuten langer.

Vroege vogels kunnen om 6.30 uur al vanaf Brussel-Zuid vertrekken. Deze bussen zijn tot 10.00 uur onderweg. Op de meeste doordeweekse dagen is de laatste rit om 14.15 en in het weekend is dit 19.15 uur. Je komt dan om 18.00 uur of 22.15 uur aan bij het bussstation in Amsterdam.

Op welk busstation komt OUIBUS aan in Amsterdam?

De bussen van OUIBUS hebben dezelfde eindhalte als die van FlixBus. Als je uitstapt, sta je dus op station Amsterdam Sloterdijk.

Vanaf welk busstation vertrekt Eurolines in Brussel?

Eurolines heeft een eigen bushalte bij station Brussel-Noord. Deze locatie is goed bereikbaar met de trein, tram en de vele stadsbussen. Vanaf de Eurolines halte vertrekken er ongeveer zeven à acht bussen per dag richting Amsterdam.

Wat zijn de bustijden van Eurolines van Brussel naar Amsterdam?

Net als FlixBus en OUIBUS rijdt ook Eurolines rechtstreeks van Brussel naar Amsterdam. De exacte reistijd hangt af van het moment van vertrek. Maar je bent minstens 3 uur onderweg.

Op de meeste dagen kun je vanaf 8.00 uur van Brussel naar Amsterdam reizen. Eurolines zorgt ervoor dat je dan rond 11.00 uur op je eindbestemming bent. De laatste bus vertrekt rond 19.30 uur en komt om 21.45 uur aan in Amsterdam.

Op welk busstation komt Eurolines aan in Amsterdam?

Eurolines heeft een eigen bushalte bij station Duivendrecht. Vanaf deze locatie reis je gemakkelijk met de trein naar het centraal station van Amsterdam. Want binnen een kwartier sta je in het centrum van de stad.

Reistips

Busreizen van Brussel naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Brussel naar Amsterdam?
Bus tickets van Brussel naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 10 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Brussel naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs van een bus kaartje van Brussel naar Amsterdam?
Bus kaartjes van Brussel naar Amsterdam kosten gemiddeld € 10. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is Amsterdam van Brussel als ik per bus wil reizen?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Amsterdam van Brussel van ongeveer 173 km. Als je overweegt een bus ticket van Brussel naar Amsterdam te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Hoe lang doet de bus van Brussel naar Amsterdam erover?
The gemiddelde reistijd per bus van Brussel naar Amsterdam is 2 h 45 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Brussel naar Amsterdam.
Vanaf welk in Brussel zou ik moeten reizen? Naar welk in Amsterdam zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Brussel naar Amsterdam, vertrekken meestal van Bruxelles-Midi in Brussel en komen aan op Amsterdam, Sloterdijk in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Brussel en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar stap ik op op de bus van Brussel naar Amsterdam?

Als je van plan bent een bus vanuit Brussel te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Bruxelles-Midi. Als je aankomt in Amsterdam per bus, ga er dan vanuit dat je 3 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Amsterdam, Sloterdijk, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Brussel naar Amsterdam aanbieden?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Brussel naar Amsterdam, kun je vertrouwen op Flixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland, Citybus Express, Infobus, Deinbus, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International om snel naar Amsterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Brussel naar Amsterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Brussel naar Amsterdam te kopen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Brussel naar Amsterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Brussel naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Berlijn. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Berlijn te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Brussel naar Amsterdam reizen? Kan ik per bus reizen?
Reizen van Brussel naar Amsterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Brussel naar Amsterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Amsterdam
Bruselas
Voorzieningen
Brüssel Gare Central
Voorzieningen