Bus van Brussel naar Luxemburg

De goedkoopste busreizen Van Brussel Naar Luxemburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

40

Gemiddelde

42

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

17:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u45 20:20Luxemburg
0 overstappen
401Enkele reis
09:20BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u45 12:05Luxemburg
0 overstappen
451Enkele reis

Bustijden Brussel naar Luxemburg

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
09:20BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u45 12:05Luxemburg
0 overstappen
17:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u45 20:20Luxemburg
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Brussel Naar Luxemburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

2 u 45 m

Gemiddelde

2 u 45 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

187 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Brussel naar Luxemburg rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

2e snelste
17:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u45 20:20Luxemburg
0 overstappen
401Enkele reis
2e snelste
09:20BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u45 12:05Luxemburg
0 overstappen
451Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Brussel naar Luxemburg

distanceAfstand187 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus2 u 45 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 20
frequencyFrequentie8 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 8 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenRegioJet, SNCB, Union Ivkoni International, Eurolines France, Infobus, Flixbus, Ouibus, SNCB | IC, BlaBlaCar, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus

Bij busreizen van Brussel naar Luxemburg leg je reis 187 km af, wat bij onze reispartners zoals RegioJet, SNCB, Union Ivkoni International, Eurolines France, Infobus, Flixbus, Ouibus, SNCB | IC, BlaBlaCar, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus gemiddeld 2 u 45 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 8 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 20 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 18. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Bruxelles-Midi en arriveren in Luxembourg, P& R Bouillon.

Busmaatschappijen: Student Agency, SNCB en FlixBus van Brussel naar Luxemburg

Vind de beste bussen tussen Brussel en Luxemburg met Omio-reispartners als Student Agency, SNCB en FlixBus al vanaf € 18. We kunnen ideale deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus
SNCB
Student Agency

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus Brussel naar Luxemburg bus informatie:

 • Gemiddelde duur: 2 u 59 min
 • Gemiddelde prijs: € 18
 • FlixBus frequentie: 6 per dag

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw bus tussen Brussel en Luxemburg.

Vind goedkope tickets voor de bussen tussen Brussel en Luxemburg van SNCB op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een bus en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Brussel naar Luxemburg met de bus van SNCB, de nieuwste ticketaanbiedingen voor bus en andere reisinformatie. Voor de tussen Brussel en Luxemburg, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar bussen van Brussel naar Luxemburg in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van SNCB mobiele tickets voor de bussen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een bus van SNCB voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Brussel naar Luxemburg te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de bus afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande bus van Brussel naar Luxemburg met SNCB!

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Brussel en Luxemburg: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Bespaar tijd en geld door je bus tussen Brussel en Luxemburg van Student Agency online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus tussen Brussel en Luxemburg van Student Agency kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van Student Agency voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de van Brussel naar Luxemburg. Bekijk ook de informatie voor de bus (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een bus allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen van Brussel naar Luxemburg, kun je meteen controleren of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het busstation. Koop je officiële ticket voor de bus van Student Agency van Brussel naar Luxemburg snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Student Agency bussen van Brussel tot Luxemburg, informatie:

 • Gemiddelde duur: 3 u
 • Student Agency frequentie: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Brussel naar Luxemburg?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Brussel naar Luxemburg aan?
 • Het busvervoer van Brussel naar Luxemburg wordt aangeboden door Eurolines France, Flixbus, RegioJet en Ouibus.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Vrijwel alle bussen van Brussel naar Luxemburg gaan rechtstreeks.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Met de kortste busreis vanuit Brussel ben je binnen 2 uur en 55 minuten in Luxemburg.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Je kunt je tickets vanaf zes maanden voor vertrek reserveren.
 • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
 • Je tickets voor de bussen van Eurolines France, Flixbus, RegioJet of Ouibus reserveer je snel en goedkoop online via Omio.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Brussel naar Luxemburg?

Flixbus is de snelste optie als je rechtstreeks van Brussel naar Luxemburg wilt reizen. De bus doet er slechts 2 uur en 55 minuten over.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Brussel naar Luxemburg?

Ouibus biedt goedkoop rechtstreekse busreizen aan. De bussen van Brussel naar Luxemburg doen er iets langer over dan die van Flixbus, maar je arriveert alsnog na 3 uur en 15 minuten op je bestemming.

Welke busreizen biedt RegioJet aan van Brussel naar Luxemburg?

Snel en goedkoop reizen kan via RegioJet. De rechtstreekse bus brengt je in 3 uur van Brussel naar Luxemburg.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Brussel naar Luxemburg?

Ook met Eurolines reis je rechtstreeks tegen vriendelijke prijzen. De busreis van Brussel naar Luxemburg duurt gemiddeld 4 uur.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Brussel?

Vrijwel alle bussen van Brussel naar Luxemburg vertrekken vanaf het station Brussel-Noord. Dit station is bereikbaar per bus, tram of taxi. Ook is er een gratis fietsenstalling en kun je gebruikmaken van de fietsen van Blue-Bike. Rondom het station Brussel-Noord vind je diverse parkeergarages waar je tegen betaling je auto kunt parkeren.

Op welk busstation komen bussen aan in Luxemburg?

De bussen van Flixbus komen aan in de Rue Mercier. Vanaf deze halte kun je eenvoudig verder reizen per bus of per taxi. Luxemburg beschikt over een uitstekend busnetwerk met bussen naar vrijwel elke denkbare stad of dorp.

Alle bussen van RegioJet en sommige van Eurolines komen aan op het centraal station van Luxemburg. Vanaf hier kun je je reis voortzetten per trein, bus of taxi. Verder zijn er leenfietsen beschikbaar die je tegen betaling kunt gebruiken.

Reistips: bus van Brussel naar Luxemburg

Pak eenvoudig de bus naar Luxemburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Luxemburg te reizen.
FAQs
De goedkoopste bustickets van Brussel naar Luxemburg zijn € 18. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Brussel naar Luxemburg boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 20  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
Met de bus van van Brussel naar Luxemburg is ongeveer 187 km.
De reisduur met de bus van Brussel naar Luxemburg kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 2 u 45 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Brussel naar Luxemburg reizen, vertrekken in Brussel vanaf Bruxelles-Midi en stappen in Luxemburg uit op Luxembourg, P&R Bouillon.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Bruxelles-Midi, wat op ongeveer 2.4 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Luxembourg, P& R Bouillon, dat op 2.2 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Brussel naar Luxemburg te brengen. Op de route naar Luxemburg vanuit Brussel kun je reizen met RegioJet, SNCB, Union Ivkoni International, Eurolines France, Infobus, Flixbus, Ouibus, SNCB | IC, BlaBlaCar, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Brussel naar Luxemburg, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 8 directe busreizen per dag van Brussel naar Luxemburg. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus of STUDENT AGENCY k. S. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Brussel naar Luxemburg is 8. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
De bus die het vroegst vanaf Brussel naar Luxemburg vertrekt, gaat om 05: 00. De bus die het laatat Brussel naar Luxemburg vertrekt, gaat om 21: 15. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Brussel naar Luxemburg en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Brussel naar Luxemburg kosten gemiddeld € 20, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Brussel naar Luxemburg zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Luxemburg per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Frankfurt am Main. Check Omio voor de beste verbindingen van Luxemburg naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt in de Omio-app  bustickets van Brussel naar Luxemburg zoeken en zo de beste deal snel en makkelijk vinden. Heb je mobiele bustickets? Dan kun je die gewoon laten zien, ook zonder internetverbinding. Bovendien ontvang je vóór en tijdens de reis meldingen over je reis van Brussel naar Luxemburg.
Het is goed mogelijk om van Brussel naar Luxemburg te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Brussel naar Luxemburg te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel

Meer reisopties per bus van Brussel naar Luxemburg

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal