VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
14Flixbus
zo
23 jan.
Vind prijzen
12Flixbus
ma
24 jan.
37SNCB | IC
16Flixbus
di
25 jan.
37SNCB | IC
10Flixbus
wo
26 jan.
37SNCB | IC
Vind prijzen
do
27 jan.
19SNCB | IC
12Flixbus
vr
28 jan.
25SNCB | IC
16Flixbus
za
29 jan.
25SNCB | IC
12Flixbus
zo
30 jan.
25SNCB | IC
7Flixbus
ma
31 jan.
19SNCB | IC
12Flixbus
di
1 feb.
19SNCB | IC
10Flixbus
wo
2 feb.
19SNCB | IC
Vind prijzen
do
3 feb.
19SNCB | IC
8Flixbus
vr
4 feb.
25SNCB | IC
7Flixbus
za
5 feb.
25SNCB | IC
12Flixbus
zo
6 feb.
Vind prijzen
12Flixbus
ma
7 feb.
19SNCB | IC
10Flixbus
di
8 feb.
19SNCB | IC
7Flixbus
wo
9 feb.
19SNCB | IC
Vind prijzen
do
10 feb.
19SNCB | IC
8Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Brussel en Rotterdam

distanceAfstand119 km
durationGemiddelde busduur2 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 14
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland, Citybus Express of Infobus

Met bussen van Brussel naar Rotterdam leg je reis 119 km af wat gemiddeld 2 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland, Citybus Express of Infobus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 7 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 14. Reizigers vertrekken het vaakst van Bruxelles-Midi en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: Bus van Brussel naar Rotterdam met FlixBus

Je kunt reizen met een bus tussen Brussel en Rotterdam met FlixBus voor slechts € 7. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Brussel naar Rotterdam?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Brussel naar Rotterdam aan?
  • Vanaf Brussel vertrekken er vijf verschillende busmaatschappijen naar Rotterdam: Flixbus, Eurolines, Infobus, Ouibus en Citybus Express.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Met rechtstreekse busreizen ben je snel en goedkoop van Brussel in Rotterdam.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste bussen van Brussel naar Rotterdam zijn in circa 2 uur en 5 minuten op hun bestemming.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Spontane reizigers kunnen ook gerust met de bus van Brussel naar Rotterdam, want bustickets kun je tot vlak voor vertrek kopen.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Bustickets van Eurolines en Ouibus zijn beschikbaar bij Omio.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Brussel naar Rotterdam?

Flixbus is de busmaatschappij die je het snelst van Brussel naar Rotterdam brengt. Met een rechtstreekse rit van 2 uur en 5 minuten reis je naar de Nederlandse havenstad.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Brussel naar Rotterdam?

Ook met Eurolines ben je snel en rechtstreeks op de plaats van bestemming. Bij deze busmaatschappij duurt de reis 2 uur en 15 minuten.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Brussel naar Rotterdam?

Met Ouibus ben je iets langer onderweg. Hun bussen van Brussel naar Rotterdam doen ruim 2 uur en 30 minuten over de route. Je hoeft hierbij overigens niet over te stappen.

Welke busreizen bieden Citybus en Infobus aan van Brussel naar Rotterdam?

De goedkope busmaatschappijen Citybus en Infobus doen het langste over de rit. Ze rijden beiden rechtstreeks in 2 uur en 45 minuten van Brussel naar Rotterdam.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Brussel?

Veel bussen naar Rotterdam hebben station Brussel-Noord als vertrekpunt. Dit station is vanuit heel Brussel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je reist er gemakkelijk naartoe met de (pre)metro of de stadsbus.

Brussel-Zuid is een ander beginpunt voor de busreis naar Rotterdam. De meeste bussen vertrekken vanaf de halte aan de Rue de France. Dit ligt op slecht een paar minuten lopen van de metrohalte Zuidstation.

Op welke busstations komen bussen aan in Rotterdam?

Je bus kan aankomen op de Capelsebrug. Hiervandaan reis je in tien minuten met de metro's van lijn A, B of C naar het centrum van Rotterdam.

Een andere aankomsthalte is Rotterdam Conradstraat. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station, waar je direct over kunt stappen op de vele bussen en trams.

Eindigt je busreis op Rotterdam Zuidplein? De stadsbussen en metro's van lijn D en E brengen je naar diverse locatie in de stad.

Reistips: Busreizen van Brussel naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Brussel naar Rotterdam zijn?

Bustickets van Brussel naar Rotterdam hoeven niet meer dan € 7 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Brussel naar Rotterdam voor je volgende vakantie.

Wat kost de bus van Brussel naar Rotterdam gemiddeld?

De bus prijs van Brussel naar Rotterdam is gemiddeld € 14  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand van Brussel naar Rotterdam als je reist per bus?

De afstand van Brussel naar Rotterdam per bus is ongeveer 119 km.

Hoe lang doet de bus van Brussel naar Rotterdam erover?

The gemiddelde reistijd per bus van Brussel naar Rotterdam is 2 h 20 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Brussel naar Rotterdam.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Brussel naar Rotterdam?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Brussel naar Rotterdam, vertrekken meestal van Bruxelles-Midi in Brussel en komen aan op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) in Rotterdam. Het is altijd handig om deze busterminals in Brussel en Rotterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation in Brussel? Waar is het busstation in Rotterdam?

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Bruxelles-Midi, en ligt 1.8 km van het stadscentrum Brussel.

Het meest populaire aankomst busstation, Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), ligt 874 m van het stadscentrum van Rotterdam.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Brussel naar Rotterdam?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Brussel naar Rotterdam kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland, Citybus Express of Infobus. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Brussel naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Zijn er goedkope busverbindingen zonder overstap naar Rotterdam van Brussel?

Ja, er zijn directe bussen van Brussel naar Rotterdam, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Flixbus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat reserveren voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.

Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om bustickets tussen Brussel en Rotterdam te scoren met de beste prijs?

De prijs van een bustickets enkele reis van Brussel naar Rotterdam kost gemiddeld € 14 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets van Brussel naar Rotterdam een paar maanden van te voren boeken.

Ik ben mijn geplande reis van Brussel naar Rotterdam per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Rotterdam aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Parijs of Londen. Als je erover denkt om Amsterdam, Parijs of Londen te verkennen vanuit Rotterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Brussel naar Rotterdam per bus?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Brussel naar Rotterdam om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Brussel naar Rotterdam bus, zowel voor als tijdens de reis.

Hoe kom ik van Brussel naar Rotterdam als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Het is goed mogelijk om van Brussel naar Rotterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Brussel naar Rotterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Rotterdam
Bruselas
Voorzieningen
Brüssel Gare Central
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Brussel - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: