De goedkoopste busreizen Van Brussel Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 okt.

Cheapest

12

Average

12

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Brussel naar Rotterdam bedraagt ongeveer € 12 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 12.

goedkoopste
20:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u00 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes
121Enkele reis

Bustijden Brussel naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, za 16 okt.
20:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u00 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
37SNCB | IC
12BlaBlaCar Bus
zo
17 okt.
37SNCB | IC
7Flixbus
ma
18 okt.
37SNCB | IC
12Flixbus
di
19 okt.
37SNCB | IC
10Flixbus
wo
20 okt.
37SNCB | IC
10Flixbus
do
21 okt.
37SNCB | IC
10Flixbus
vr
22 okt.
25SNCB | IC
12Flixbus
za
23 okt.
25SNCB | IC
8Flixbus
zo
24 okt.
25SNCB | IC
12Flixbus
ma
25 okt.
19SNCB | IC
10Flixbus
di
26 okt.
19SNCB | IC
8Flixbus
wo
27 okt.
19SNCB | IC
8Flixbus
do
28 okt.
Vind prijzen
15BlaBlaCar Bus
vr
29 okt.
25SNCB | IC
10Flixbus
za
30 okt.
25SNCB | IC
10Flixbus
zo
31 okt.
25SNCB | IC
10Flixbus
ma
1 nov.
19SNCB | IC
9BlaBlaCar Bus
di
2 nov.
19SNCB | IC
10Flixbus
wo
3 nov.
19SNCB | IC
7Flixbus
do
4 nov.
19SNCB | IC
7Flixbus

De snelste bussen Van Brussel Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 okt.

Snelste reis

2 u

Gemiddelde

2 u

Bussen per dag

1

Afstand busreis

120 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Brussel naar Rotterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 2 u over de afstand van 120 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 2 u zijn.

De langzaamste busreizen doen er 2 u over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
20:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France2u00 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes
121Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Brussel naar Rotterdam?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Brussel naar Rotterdam aan?
  • Vanaf Brussel vertrekken er vijf verschillende busmaatschappijen naar Rotterdam: Flixbus, Eurolines, Infobus, Ouibus en Citybus Express.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Met rechtstreekse busreizen ben je snel en goedkoop van Brussel in Rotterdam.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste bussen van Brussel naar Rotterdam zijn in circa 2 uur en 5 minuten op hun bestemming.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Spontane reizigers kunnen ook gerust met de bus van Brussel naar Rotterdam, want bustickets kun je tot vlak voor vertrek kopen.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Bustickets van Eurolines en Ouibus zijn beschikbaar bij Omio.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Brussel naar Rotterdam?

Flixbus is de busmaatschappij die je het snelst van Brussel naar Rotterdam brengt. Met een rechtstreekse rit van 2 uur en 5 minuten reis je naar de Nederlandse havenstad.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Brussel naar Rotterdam?

Ook met Eurolines ben je snel en rechtstreeks op de plaats van bestemming. Bij deze busmaatschappij duurt de reis 2 uur en 15 minuten.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Brussel naar Rotterdam?

Met Ouibus ben je iets langer onderweg. Hun bussen van Brussel naar Rotterdam doen ruim 2 uur en 30 minuten over de route. Je hoeft hierbij overigens niet over te stappen.

Welke busreizen bieden Citybus en Infobus aan van Brussel naar Rotterdam?

De goedkope busmaatschappijen Citybus en Infobus doen het langste over de rit. Ze rijden beiden rechtstreeks in 2 uur en 45 minuten van Brussel naar Rotterdam.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Brussel?

Veel bussen naar Rotterdam hebben station Brussel-Noord als vertrekpunt. Dit station is vanuit heel Brussel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je reist er gemakkelijk naartoe met de (pre)metro of de stadsbus.

Brussel-Zuid is een ander beginpunt voor de busreis naar Rotterdam. De meeste bussen vertrekken vanaf de halte aan de Rue de France. Dit ligt op slecht een paar minuten lopen van de metrohalte Zuidstation.

Op welke busstations komen bussen aan in Rotterdam?

Je bus kan aankomen op de Capelsebrug. Hiervandaan reis je in tien minuten met de metro's van lijn A, B of C naar het centrum van Rotterdam.

Een andere aankomsthalte is Rotterdam Conradstraat. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station, waar je direct over kunt stappen op de vele bussen en trams.

Eindigt je busreis op Rotterdam Zuidplein? De stadsbussen en metro's van lijn D en E brengen je naar diverse locatie in de stad.

Reistips

Busreizen van Brussel naar Rotterdam
Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Brussel naar Rotterdam per bus?
Voordelige bus tickets van Brussel naar Rotterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 7, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een bus kaartje van Brussel naar Rotterdam?
Het boeken van bus tickets naar Rotterdam van Brussel kost gemiddeld € 14. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Brussel naar Rotterdam te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is Rotterdam van Brussel als ik per bus wil reizen?
Als je per bus reist van Brussel naar Rotterdam, is de afstand ongeveer 119 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Brussel naar Rotterdam ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de bus van Brussel naar Rotterdam erover?
De reisduur per bus van Brussel naar Rotterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Brussel naar Rotterdam?

Het meest populaire voor reizigers uit Brussel is Bruxelles-Midi. In Rotterdam is het meest populaire onder reizigers Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Waar zijn de in Brussel in Rotterdam?

Je vindt Bruxelles-Midi, het door Omio reizigers meest gebruikte in Brussel, op 1 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Rotterdam is Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), dat 0 km ligt van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Brussel naar Rotterdam te komen?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Brussel naar Rotterdam te brengen per bus. Op de route van On the route naar Rotterdam van Brussel kun je reizen met Flixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland, Citybus Express of Infobus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Brussel naar Rotterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Is er een rechtstreekse bus van Brussel naar Rotterdam?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Brussel naar Rotterdam, check dan of er directe bussen zijn van Brussel naar Rotterdam bij Flixbus of BlaBlaCar Bus. Als je geen perfecte bus kunt vinden van Brussel naar Rotterdam, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Brussel naar Rotterdam?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Brussel naar Rotterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik ben mijn geplande reis van Brussel naar Rotterdam per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Je bus trip van Brussel naar Rotterdam hoeft niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Parijs of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Parijs of Londen te gaan op Omio!
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Brussel naar Rotterdam te komen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Brussel naar Rotterdam wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Rotterdam
Bruselas
Voorzieningen
Brüssel Gare Central
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Brussel - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: