De goedkoopste busreizen Van Brussel Naar Utrecht

Tijden en prijzen weergeven voor 22 jan.

Cheapest

18

Average

18

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Brussel naar Utrecht bedraagt ongeveer € 18 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 18.

goedkoopste
01:55Bruxelles, Gare du Midi3u05 05:00Utrecht, Centraal Station
0 changes
181Enkele reis

Bustijden Brussel naar Utrecht

Bussen weergeven voor morgen, za 22 jan.
01:55Bruxelles, Gare du Midi3u05 05:00Utrecht, Centraal Station
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
18Flixbus
zo
23 jan.
Vind prijzen
12Flixbus
ma
24 jan.
44SNCB | IC
18Flixbus
di
25 jan.
44SNCB | IC
Vind prijzen
wo
26 jan.
44SNCB | IC
Vind prijzen
do
27 jan.
22SNCB | IC
Vind prijzen
vr
28 jan.
29SNCB | IC
12Flixbus
za
29 jan.
29SNCB | IC
12Flixbus
zo
30 jan.
29SNCB | IC
Vind prijzen
ma
31 jan.
22SNCB | IC
Vind prijzen
di
1 feb.
22SNCB | IC
Vind prijzen
wo
2 feb.
22SNCB | IC
Vind prijzen
do
3 feb.
22SNCB | IC
Vind prijzen
vr
4 feb.
29SNCB | IC
9Flixbus
za
5 feb.
29SNCB | IC
13Flixbus
zo
6 feb.
29SNCB | IC
9Flixbus
ma
7 feb.
22SNCB | IC
Vind prijzen
di
8 feb.
22SNCB | IC
Vind prijzen
wo
9 feb.
22SNCB | IC
Vind prijzen
do
10 feb.
22SNCB | IC
Vind prijzen

De snelste bussen Van Brussel Naar Utrecht

Tijden en prijzen weergeven voor 22 jan.

Snelste reis

3 u 5 m

Gemiddelde

3 u 5 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

148 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Brussel naar Utrecht rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 3 u 5 m over de afstand van 148 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 3 u 5 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 3 u 5 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
01:55Bruxelles, Gare du Midi3u05 05:00Utrecht, Centraal Station
0 changes
181Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Brussel en Utrecht

distanceAfstand147 km
durationGemiddelde busduur3 h 5 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 19
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus, Ouibus of Eurolines Switzerland

Met bussen van Brussel naar Utrecht leg je reis 147 km af wat gemiddeld 3 h 5 min duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus, Ouibus of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 19 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 12. Reizigers vertrekken het vaakst van Bruxelles-Midi en arriveren in Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat).

Busmaatschappijen: FlixBus Brussel – Utrecht

FlixBus geeft je vanaf € 12 tickets voor bussen van Brussel naar Utrecht. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Brussel naar Utrecht?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Brussel naar Utrecht aan?
  • Voor een busreis van Brussel naar Utrecht kun je een bus pakken van Flixbus, Eurolines en Ouibus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Er zijn bussen die rechtstreeks van Brussel naar Utrecht reizen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Een dagje Utrecht vanuit Brussel is prima te doen, want de kortste busreis duurt maar 3 uur.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Wanneer er plaats is, kun je tot vlak voor vertrek één van de bussen van Brussel naar Utrecht boeken.
  • Zijn er bustickets van Ouibus en Eurolines bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio kun je de goedkope bustickets voor Ouibus en Eurolines direct online kopen.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Brussel naar Utrecht?

Met Ouibus kun je in 3 uur van Brussel in Utrecht reizen. Deze busmaatschappij rijdt rechtstreeks, dus hoef je geen overstap te maken.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Brussel naar Utrecht?

Ook met een rechtstreekse busreis van Eurolines kom je al na 3 uur aan in Utrecht.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Brussel naar Utrecht?

De bussen van Flixbus maken goedkoop rechtstreekse ritten tussen Brussel en Utrecht. Alleen duurt de reis 5 minuten langer. Je doet er met Flixbus namelijk 3 uur en 5 minuten over.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Brussel?

Er rijden dagelijks circa tien bussen van Brussel naar Utrecht. Hierbij kun je 's nachts, 's morgens, 's middags en 's avonds op de bus stappen. Voor je goedkope busreis heb je de keuze uit drie vertrekpunten. Dankzij het uitgebreide metronetwerk zijn ze alle drie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de metro reis je bijvoorbeeld naar station Brussel-Noord voor een rit met één van de bussen van Brussel naar Utrecht.

Ook bij station Brussel-Zuid kun je op de bus naar Utrecht stappen. Je vertrekpunt is de Rue de France, oftewel de Frankrijkstraat. Het Zuidstation is te bereiken met de metrolijnen 2 en 6. Na een wandeling van ongeveer 4 minuten ben je bij de bushalte.

Op welke busstations komen bussen aan in Utrecht?

De bus vanuit Brussel arriveert op het Utrecht Centraal Station of op het Jaarbeursplein. Beide locaties bevinden zich rondom het centrale treinstation waardoor je altijd een grote keuze aan treinen en bussen hebt. Vanaf hier trek je eenvoudig met een streekbus of een intercity verder het land in. Of wandel via het winkelcentrum Hoog Catharijne binnen 5 minuten naar het gezellige centrum van de stad.

Reistips: Busreizen van Brussel naar Utrecht

Pak eenvoudig de bus naar Utrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Utrecht te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Brussel naar Utrecht per bus?

De goedkoopste manier om van Utrecht naar Brussel te reizen is per bus en dat hoeft maar € 12 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Brussel naar Utrecht bij Omio te kopen.

Wat is de prijs van een busticket van Brussel naar Utrecht?

De Brussel naar Utrecht busticketsprijs is gemiddeld € 19  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.

Hoe ver is het van Brussel naar Utrecht per bus?

De bus afstand van Brussel naar Utrecht is circa 147 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Brussel naar Utrecht per bus?

De reisduur per bus van Brussel naar Utrecht kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 5 min.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Brussel naar Utrecht?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Brussel naar Utrecht is het heel fijn om te weten dat Bruxelles-Midi het meest populaire bus station is voor reizigers die van Brussel vertrekken en dat Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Utrecht.

Waar vind ik de Brussel busstation naar Utrecht? Waar is de Utrecht busstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Bruxelles-Midi en reizen ongeveer 1.8 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat) en moeten ongeveer 3.8 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Utrecht.

Met wie kan ik reizen van Brussel naar Utrecht per bus?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Brussel naar Utrecht te brengen per bus. Op de route naar Utrecht vanuit Brussel kun je reizen met Eurolines France, Flixbus, Ouibus of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Brussel naar Utrecht, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoe vind ik een directe bus verbinding van Brussel naar Utrecht?

Ja, je kunt een directe bus tussen Brussel en Utrecht met Flixbus  vinden op Omio. Je doet er goed aan erop te letten als je je bustickets gaat aanschaffen, immers directe lijnen geven doorgaans meer gemak en besparen je veel tijd om op je bestemming te komen.

Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Brussel Utrecht bustickets te krijgen?

Je kunt zien dat een bus van Brussel naar Utrecht gemiddeld € 19 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Brussel naar Utrecht over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Als ik aankom in Utrecht vanuit Brussel per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Utrecht?

Voor veel van onze klanten die per bus van Brussel naar Utrecht reizen, is Utrecht niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Utrecht die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Eindhoven of Parijs. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik reizen per bus tussen Brussel en Utrecht met de Omio-app?

Je kunt je bustickets van Brussel naar Utrecht zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Brussel naar Utrecht bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Brussel naar Utrecht te komen?

Het is goed mogelijk om van Brussel naar Utrecht te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Brussel naar Utrecht te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Utrecht
Bruselas
Voorzieningen
Brüssel Gare Central
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Brussel - Utrecht

Bekijk gerelateerde reisinformatie: