VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
58Deutsche Bahn
293Swiss
za
23 okt.
58Deutsche Bahn
245tab
zo
24 okt.
46Deutsche Bahn
338KLM
ma
25 okt.
40Deutsche Bahn with connection
234KLM
di
26 okt.
38Deutsche Bahn
205KLM
wo
27 okt.
40Deutsche Bahn
197Swiss
do
28 okt.
40Deutsche Bahn with connection
234KLM
vr
29 okt.
48Deutsche Bahn
338KLM
za
30 okt.
40Deutsche Bahn
205KLM
zo
31 okt.
Vind prijzen
281KLM
ma
1 nov.
40Deutsche Bahn
183KLM
di
2 nov.
38Deutsche Bahn with connection
Vind prijzen
wo
3 nov.
38Deutsche Bahn with connection
147KLM
do
4 nov.
38Deutsche Bahn with connection
147KLM
vr
5 nov.
40Deutsche Bahn
125Swiss
za
6 nov.
40Deutsche Bahn
125Swiss
zo
7 nov.
38Deutsche Bahn
131KLM
ma
8 nov.
38Deutsche Bahn
125Swiss
di
9 nov.
38Deutsche Bahn
125Swiss
wo
10 nov.
38Deutsche Bahn
125Swiss

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Busreizen van Brussel naar Zürich
Pak eenvoudig de bus naar Zürich. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Brussel naar Zürich te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Brussel naar Zürich per bus?
Bus tickets van Brussel naar Zürich zijn al verkrijgbaar vanaf € 29 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Brussel naar Zürich?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 42 uit voor de bus van Brussel naar Zürich. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Zürich from Brussel.
Hoe ver is Zürich van Brussel als ik per bus wil reizen?
Als je per bus reist van Brussel naar Zürich, is de afstand ongeveer 493 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Brussel naar Zürich ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang duurt het om te reizen van Brussel naar Zürich per bus?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Brussel naar Zürich per bus is 10 h 30 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Brussel naar Zürich.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Brussel naar Zürich?

Het meest populaire voor reizigers uit Brussel is Bruxelles-Midi. In Zürich is het meest populaire onder reizigers Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai.

Waar stap ik op op de bus van Brussel naar Zürich?

Bij het plannen van je reis naar Zürich van Brussel, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Brussel is Bruxelles-Midi, dat 1 km ligt van het centrum. In Zürich is het populairste Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai en dat ligt ongeveer 1 km van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Brussel naar Zürich?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Brussel naar Zürich te brengen per bus. Op de route van On the route naar Zürich van Brussel kun je reizen met Flixbus, Eurolines France of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Brussel naar Zürich, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Brussel naar Zürich?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Brussel naar Zürich, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Brussel naar Zürich. Welke andere plaatsen in de buurt van Zürich zijn het waard om te bezoeken?
Je bus trip van Brussel naar Zürich hoeft niet te eindigen in Zürich. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Zürich die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Milaan of München. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Milaan of München te gaan op Omio!
Kan ik van Brussel naar Zürich reizen per bus in plaats van met de auto?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Zürich van Brussel. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Brussel naar Zürich en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Bruselas
Voorzieningen
Brüssel Gare Central
Voorzieningen