Bus van Burgos naar Barcelona

De goedkoopste busreizen Van Burgos Naar Barcelona

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

44

Gemiddelde

44

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
23:20Burgos7u50 07:10Barcelona, Estación de Autobuses de Barcelona/Sants
0 overstappen
441Enkele reis
goedkoopste
22:50Burgos8u25 07:15Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 overstappen
441Enkele reis
goedkoopste
14:20Burgos7u40 22:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 overstappen
441Enkele reis

Bustijden Burgos naar Barcelona

Bussen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
14:20Burgos7u40 22:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 overstappen
22:50Burgos8u25 07:15Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 overstappen
23:20Burgos7u50 07:10Barcelona, Estación de Autobuses de Barcelona/Sants
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste bussen Van Burgos Naar Barcelona

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

7 u 40 m

Gemiddelde

7 u 58 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

497 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Burgos naar Barcelona rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
14:20Burgos7u40 22:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 overstappen
441Enkele reis
2e snelste
23:20Burgos7u50 07:10Barcelona, Estación de Autobuses de Barcelona/Sants
0 overstappen
441Enkele reis
22:50Burgos8u25 07:15Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 overstappen
441Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Burgos naar Barcelona

distanceAfstand496 km
durationGemiddelde busduur7 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 42
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa of Flixbus

Met bussen van Burgos naar Barcelona leg je reis 496 km af wat gemiddeld 7 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa of Flixbus. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 42 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 42. Reizigers vertrekken het vaakst van Burgos - Rosa De Lima en arriveren in Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Busmaatschappijen: FlixBus en Alsa van Burgos naar Barcelona

FlixBus en Alsa geeft je vanaf € 42 tickets voor bussen tussen Burgos en Barcelona. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

Alsa
FlixBus

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bus tickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: bus van Burgos naar Barcelona

Pak eenvoudig de bus naar Barcelona. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Burgos naar Barcelona te reizen.
FAQs
Bustickets van Burgos naar Barcelona zijn al verkrijgbaar vanaf € 42 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 42  te betalen voor een bus ticket tussen Burgos en Barcelona.
De afstand van tussen Burgos en Barcelona per bus is bij benadering 496 km.
The gemiddelde reistijd per bus van Burgos naar Barcelona is 7 h 40 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Burgos naar Barcelona.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Burgos naar Barcelona is het heel fijn om te weten dat Burgos - Rosa De Lima het meest populaire bus station is voor reizigers die van Burgos vertrekken en dat Barcelona, Estació d'Autobusos Nord het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Barcelona.

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Burgos - Rosa De Lima, vinden op ongeveer 4.6 km van het stadscentrum van Burgos. Het meest populaire busstation om aan te komen in Barcelona, heet Barcelona, Estació d'Autobusos Nord, en is ongeveer 3.1 km gelegen van zijn stadscentrum.

Voor de beste bus van Burgos naar Barcelona, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Alsa of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Burgos naar Barcelona om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ja, er zijn directe bussen van Burgos naar Barcelona, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Alsa  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat kopen voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Burgos naar Barcelona is 1 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Burgos naar Barcelona bus vertrekt om 05: 30   en een laatste bus van Burgos naar Barcelona vertrekt om 21: 20. Check de laatst bijgewerkte Burgos naar Barcelona bus tijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je een bustickets van Burgos naar Barcelona gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 42 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Burgos naar Barcelona zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Je bus trip van Burgos naar Barcelona hoeft niet te eindigen in Barcelona. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Barcelona die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Parijs of Valencia. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Parijs of Valencia te gaan op Omio!
Als je per bus wilt reizen van Burgos naar Barcelona met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Burgos en Barcelona, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Burgos naar Barcelona te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Burgos naar Barcelona te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Burgos
Barcelona

Meer reisopties per bus van Burgos naar Barcelona

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal