Bus van Caen naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Caen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

11

Gemiddelde

14

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
07:50Caen, Gare routière2u50 10:40Parijs
0 overstappen
111Enkele reis
2e goedkoopste
10:30Caen, Gare routière2u50 13:20Parijs
0 overstappen
151Enkele reis
2e goedkoopste
07:50Caen, Gare routière3u45 11:35Parijs
0 overstappen
151Enkele reis

Bustijden Caen naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
07:50Caen, Gare routière2u50 10:40Parijs
0 overstappen
07:50Caen, Gare routière3u45 11:35Parijs
0 overstappen
10:30Caen, Gare routière2u50 13:20Parijs
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Caen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

2 u 50 m

Gemiddelde

3 u 8 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

201 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Caen naar Parijs rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

2e snelste
07:50Caen, Gare routière2u50 10:40Parijs
0 overstappen
111Enkele reis
2e snelste
10:30Caen, Gare routière2u50 13:20Parijs
0 overstappen
151Enkele reis
07:50Caen, Gare routière3u45 11:35Parijs
0 overstappen
151Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Caen naar Parijs

distanceAfstand200 km
durationGemiddelde reistijd met de bus2 u 40 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 15
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, SNCF | Autocar, BlaBlaCar, Ouibus, Isilines of BlaBlaCar Bus

Bij busreizen van Caen naar Parijs leg je 200 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus, SNCF | Autocar, BlaBlaCar, Ouibus, Isilines of BlaBlaCar Bus gemiddeld 2 u 40 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 15 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 11. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Gare de Caen en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Caen naar Parijs

Koop je officiële tickets voor de bus van Caen naar Parijs bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 11 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Caen naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Caen naar Parijs te reizen.
FAQs
De goedkoopste bustickets van Caen naar Parijs zijn € 11. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Caen naar Parijs boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 15  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Caen naar Parijs per bus bedraagt ongeveer 200 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Caen naar Parijs is 2 u 40 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Caen naar Parijs koopt.

Voordat je je reis van Caen naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Caen vanaf Gare de Caen vertrekken en in Parijs aankomen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Gare de Caen en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.5 km naar het busstation in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Caen naar Parijs te brengen. Op de route naar Parijs vanuit Caen kun je reizen met Flixbus, SNCF | Autocar, BlaBlaCar, Ouibus, Isilines of BlaBlaCar Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Caen naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Als je naar een directe de bus zoekt vanaf Caen naar Parijs, overweeg dan te reizen met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus. Non-stop bussen geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Caen om 05: 50. Een laatste de bus vertrekt van Caen om 18: 30. Check Omio voor de recentste de bus dienstregeling van Caen naar Parijs en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Caen naar Parijs gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 15. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Caen naar Parijs zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Caen naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Caen
Parijs

Meer reisopties per bus van Caen naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal