VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
23 sep.
12SNCB | IC
vr
24 sep.
12SNCB | IC
za
25 sep.
12SNCB | IC
zo
26 sep.
12SNCB | IC
ma
27 sep.
12SNCB | IC
di
28 sep.
12SNCB | IC
wo
29 sep.
12SNCB | IC
do
30 sep.
12SNCB | IC
vr
1 okt.
12SNCB | IC
za
2 okt.
12SNCB | IC
zo
3 okt.
12SNCB | IC
ma
4 okt.
12SNCB | IC
di
5 okt.
12SNCB | IC
wo
6 okt.
12SNCB | IC
do
7 okt.
12SNCB | IC
vr
8 okt.
12SNCB | IC
za
9 okt.
12SNCB | IC
zo
10 okt.
12SNCB | IC
ma
11 okt.
12SNCB | IC
di
12 okt.
12SNCB | IC
wo
13 okt.
12SNCB | IC

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Brussels City Shuttle van Charleroi (CLR) naar Brussel

Het vliegveld van Charleroi (CLR) is na Zaventem de grootste luchthaven van België. Officieel heet het Brussels South Charleroi Airport, waardoor je het idee krijgt dat het dicht bij Brussel ligt. Je moet nog steeds 50 kilometer reizen om in de hoofdstad van België te komen. Met de Brussels City Shuttle reis je voordelig, snel en comfortabel van luchthaven Charleroi naar Brussel. De bussen van Brussels City Shuttle vertrekken ieder half uur vanaf vliegveld Charleroi en rijden de hele dag door. In totaal vertrekken er dagelijks 33 bussen van bushalte 1-5, die je buiten uitgang 4 van vliegveld Charleroi vindt.

Reisduur Charleroi - Brussel

Je herkent de bussen van Brussels City Shuttle aan hun opvallende blauwe of groene vlekken. De rechtstreekse reis tussen Charleroi (CLR) en Brussel met de Brussels City Shuttle duurt 55 minuten. De bussen rijden in één keer door de eindhalte, dus je stopt onderweg niet. De eerste Brussels City Shuttle vertrekt iedere morgen om 7.50 uur, waardoor je om 8.45 in Brussel bent. De laatste bus vertrekt om 23.59 uur en komt daarmee iets voor 1.00 uur 's nachts in Brussel aan.

Aankomststation Brussel-Zuid

Al de ritten van Brussels City Shuttle eindigen bij station Brussel-Zuid. Dat station staat beter bekend staat als Gare de Bruxelles-Midi, en wordt vaak afgekort tot Bruxelles-Midi. De Brussels City Shuttle stopt op de halte aan Rue de France, die aan de zuidwestelijke kant van het station ligt. Bruxelles-Midi is het grootste en drukste treinstation van België. Zoals de naam al aangeeft ligt het station aan de zuidkant van de stad. Als je naar het stadscentrum van Brussel wilt gaan, dan moet je ongeveer een half uur in noordoostelijke richting lopen. Met de trein doe je er zes minuten over naar het centraal station van Brussel (Bruxelles Central). Doordat er om de paar minuten een trein van Bruxelles-Midi vertrekt naar Bruxelles Central, is dit de snelste en eenvoudigste manier om in het centrum van Brussel te komen. Vanaf station Brussel-Zuid kun je ook eenvoudig een trein nemen naar andere delen van België, en de rest van Europa. Op het station stoppen namelijk alle belangrijke internationale treinen, waaronder de Thalys, Eurostar, ICE, en TGV.

Reistips

Busreizen van Charleroi naar Brussel
Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Charleroi naar Brussel te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Charleroi naar Brussel?
Voordelige bus tickets van Charleroi naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 5, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Charleroi naar Brussel?
Bus kaartjes van Charleroi naar Brussel kosten gemiddeld € 5. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand naar Brussel van Charleroi per bus?
Als je per bus reist van Charleroi naar Brussel, is de afstand ongeveer 49 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Charleroi naar Brussel ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de bus van Charleroi naar Brussel erover?
De reis per bus van Charleroi naar Brussel duurt gemiddeld 1 h 15 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Charleroi naar Brussel.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Charleroi naar Brussel?

Als je per bus van Charleroi naar Brussel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Charleroi vertrekken van Charleroi-South en dat de meeste mensen in Brussel uitstappen op Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Charleroi en in Brussel?

Je kunt een bus nemen vanaf Charleroi op Charleroi-South, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Brussel is het meest gebruikte door reizigers Brussels, Brussels South (Gare du Midi), dat 2 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Charleroi naar Brussel per bus?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Charleroi naar Brussel, kun je vertrouwen op BlaBlaCar, Flixbus of Brussels City Shuttle om snel naar Brussel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Charleroi naar Brussel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Charleroi naar Brussel?
Wil je per bus reizen van Charleroi naar Brussel? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Als ik aankom in Brussel vanuit Charleroi per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Brussel?
Voor veel van onze klanten die per bus van Charleroi naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik van Charleroi naar Brussel reizen per bus in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Charleroi naar Brussel te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Charleroi naar Brussel te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Charleroi
Brussel
CHARLEROI AIRPORT (Brussels South Charleroi Airport)
Voorzieningen
Charleroi
Voorzieningen
Charleroi Airport
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Charleroi - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: