Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Como naar Vizzola Ticino

distanceAfstand36 km
changesDirecte busJa

Met bussen van Como naar Vizzola Ticino leg je reis 36 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe busdiensten beschikbaar.

Reistips: Busreizen van Como naar Vizzola Ticino

Pak eenvoudig de bus naar Vizzola Ticino. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Como naar Vizzola Ticino te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Vizzola Ticino van Como per bus?

Je moet erop rekenen ongeveer 36 km  af te leggen tussen Como en Vizzola Ticino per bus.

Ik wil per busreisen van Como naar Vizzola Ticino. Welke andere plaatsen in de buurt van Vizzola Ticino zijn het waard om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Vizzola Ticino per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Turijn, Segrate of Orio al Serio. Check Omio voor de beste verbindingen van Vizzola Ticino naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Wat is de beste manier om te reizen van Como naar Vizzola Ticino per bus met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Como naar Vizzola Ticino om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Como naar Vizzola Ticino bus, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Como naar Vizzola Ticino?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Como naar Vizzola Ticino wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Como
Como
Voorzieningen
Como
Voorzieningen
Como (Via Veneto Stadio Senigallia)
Voorzieningen
Como, P.zza Matteotti
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Como - Vizzola Ticino

Bekijk gerelateerde reisinformatie: