VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
30Renfe AVE
do
30 sep.
30Renfe AVE
vr
1 okt.
25Renfe AVE
za
2 okt.
25Renfe AVE
zo
3 okt.
32Renfe
ma
4 okt.
25Renfe AVE
di
5 okt.
25Renfe AVE
wo
6 okt.
25Renfe AVE
do
7 okt.
25Renfe AVE
vr
8 okt.
25Renfe AVE
za
9 okt.
25Renfe AVE
zo
10 okt.
30Renfe AVE
ma
11 okt.
32Renfe
di
12 okt.
25Renfe AVE
wo
13 okt.
25Renfe AVE
do
14 okt.
25Renfe AVE
vr
15 okt.
25Renfe AVE
za
16 okt.
30Renfe AVE
zo
17 okt.
32Renfe
ma
18 okt.
32Renfe
di
19 okt.
25Renfe AVE

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Córdoba naar Granada?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Córdoba naar Granada aan?
  • Als je op zoek bent naar bussen van Córdoba naar Granada, kun je gebruik maken van de diensten van de Spaanse vervoerder Alsa.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alsa biedt uitsluitend rechtstreekse busreizen van Córdoba naar Granada aan, dus je hoeft nooit onderweg over te stappen op een andere bus.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Je kunt al na 2 uur en 40 minuten reizen in Granada aankomen, maar je reisduur kan ook oplopen tot 4 uur.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets voor bussen van Córdoba naar Granada tot vlak voor je vertrekdatum reserveren.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar? Je kunt snel en zeker je goedkope bustickets van Alsa en andere busmaatschappijen online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Córdoba naar Granada?

Je mag rekenen op ongeveer 9 ritten van Córdoba naar Granada per dag, ook in het weekend. De eerste bus van Alsa vertrekt al vroeg in de ochtend en de laatste reismogelijkheid heb je vroeg in de avond. Alle bussen rijden rechtstreeks en brengen je in 2 uur en 40 minuten tot 4 uur in Córdoba. De bussen van Alsa zijn voorzien van goede airconditioning en hebben comfortabele stoelen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Córdoba?

Je vertrekpunt is het grote Estación de Autobuses van Córdoba. Je vindt het busstation in het centrum van Córdoba, aan de Calle Campo Madre de Dios. Om er te komen kun je het beste gebruik maken van de busdiensten die Córdoba je aanbiedt. Stadsbussen in Córdoba worden geëxploiteerd door de busmaatschappij Aucorsa, dat een uitgebreid netwerk heeft. Kom je uit de omgeving van Córdoba, neem dan een streekbus of reis per trein naar het centraal station van Córdoba. Het busstation kun je dan lopend bereiken.

Op welk busstation komen bussen aan in Granada?

Je komt in Granada aan op het Estación de Autobuses. Dit grote busstation ligt in het noordwesten van de stad, aan de Avenida Juan Pablo II. Als je vanaf het busstation naar het centrum wilt reizen, moet je rekenen op een busrit met een reisduur van 15 minuten. Je beste optie is om een stadsbus richting het centrum te nemen. Kies bijvoorbeeld voor buslijnen SN1 of SN2. Moet je nog verder, neem dan de trein vanaf het centraal station van Granada, dat je vanuit het centrum lopend kunt bereiken.

Reistips

Busreizen van Córdoba naar Granada
Pak eenvoudig de bus naar Granada. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Córdoba naar Granada te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Córdoba naar Granada?
Bus tickets van Córdoba naar Granada hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Córdoba naar Granada voor je volgende vakantie.
Wat kost de bus van Córdoba naar Granada gemiddeld?
Bus kaartjes van Córdoba naar Granada kosten gemiddeld € 15. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is het van Córdoba naar Granada per bus?
Als je per bus reist van Córdoba naar Granada, is de afstand ongeveer 128 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Córdoba naar Granada ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de bus van Córdoba naar Granada erover?
The gemiddelde reistijd per bus van Córdoba naar Granada is 2 h 40 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Córdoba naar Granada.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Granada naar Córdoba?

Voordat je je trip van Córdoba naar Granada gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Córdoba, vertrekken van Córdoba Central en op Granada, Estación De Autobuses aankomen in Granada.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Córdoba en in Granada?

Je kunt een bus nemen vanaf Córdoba op Córdoba Central, dat 2 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Granada is het meest gebruikte door reizigers Granada, Estación De Autobuses, dat 1 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Córdoba naar Granada?
Als je de bus neemt van Córdoba naar Granada, biedt Alsa of Alsa Supra de beste manier om snel naar Granada te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Córdoba naar Granada en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Córdoba naar Granada te kopen?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Córdoba naar Granada. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Córdoba naar Granada zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Granada vanuit Córdoba per bus, zijn er dan in de buurt van Granada nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je bus trip van Córdoba naar Granada hoeft niet te eindigen in Granada. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Granada die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Sevilla of Málaga. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Sevilla of Málaga te gaan op Omio!
Kan ik van Córdoba naar Granada reizen per bus in plaats van met de auto?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Córdoba naar Granada wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Córdoba
Cordoba
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Córdoba - Granada

Bekijk gerelateerde reisinformatie: