VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
zo
23 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
ma
24 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
di
25 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
wo
26 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
do
27 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
vr
28 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
za
29 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
zo
30 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
ma
31 jan.
26Renfe AVE
15Alsa
di
1 feb.
26Renfe AVE
15Alsa
wo
2 feb.
26Renfe AVE
15Alsa
do
3 feb.
31Renfe AVE
15Alsa
vr
4 feb.
26Renfe AVE
15Alsa
za
5 feb.
26Renfe AVE
15Alsa
zo
6 feb.
21Renfe AVE
15Alsa
ma
7 feb.
26Renfe AVE
15Alsa
di
8 feb.
26Renfe AVE
15Alsa
wo
9 feb.
26Renfe AVE
15Alsa
do
10 feb.
26Renfe AVE
15Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Córdoba en Granada

distanceAfstand128 km
durationGemiddelde busduur2 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 15
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa of Alsa Supra

Met bussen van Córdoba naar Granada leg je reis 128 km af wat gemiddeld 2 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa of Alsa Supra. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 15. Reizigers vertrekken het vaakst van Córdoba Central en arriveren in Granada, Estación De Autobuses.

Busmaatschappijen: Alsa tussen Córdoba en Granada

Reis met de bus van Córdoba naar Granada vanaf € 15 met Omio’s Alsa partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig trip te vergelijken en te boeken.

Alsa

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op bus reizen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Welke bussen rijden er van Córdoba naar Granada?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Córdoba naar Granada aan?
  • Als je op zoek bent naar bussen van Córdoba naar Granada, kun je gebruik maken van de diensten van de Spaanse vervoerder Alsa.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alsa biedt uitsluitend rechtstreekse busreizen van Córdoba naar Granada aan, dus je hoeft nooit onderweg over te stappen op een andere bus.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Je kunt al na 2 uur en 40 minuten reizen in Granada aankomen, maar je reisduur kan ook oplopen tot 4 uur.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets voor bussen van Córdoba naar Granada tot vlak voor je vertrekdatum reserveren.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar? Je kunt snel en zeker je goedkope bustickets van Alsa en andere busmaatschappijen online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Córdoba naar Granada?

Je mag rekenen op ongeveer 9 ritten van Córdoba naar Granada per dag, ook in het weekend. De eerste bus van Alsa vertrekt al vroeg in de ochtend en de laatste reismogelijkheid heb je vroeg in de avond. Alle bussen rijden rechtstreeks en brengen je in 2 uur en 40 minuten tot 4 uur in Córdoba. De bussen van Alsa zijn voorzien van goede airconditioning en hebben comfortabele stoelen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Córdoba?

Je vertrekpunt is het grote Estación de Autobuses van Córdoba. Je vindt het busstation in het centrum van Córdoba, aan de Calle Campo Madre de Dios. Om er te komen kun je het beste gebruik maken van de busdiensten die Córdoba je aanbiedt. Stadsbussen in Córdoba worden geëxploiteerd door de busmaatschappij Aucorsa, dat een uitgebreid netwerk heeft. Kom je uit de omgeving van Córdoba, neem dan een streekbus of reis per trein naar het centraal station van Córdoba. Het busstation kun je dan lopend bereiken.

Op welk busstation komen bussen aan in Granada?

Je komt in Granada aan op het Estación de Autobuses. Dit grote busstation ligt in het noordwesten van de stad, aan de Avenida Juan Pablo II. Als je vanaf het busstation naar het centrum wilt reizen, moet je rekenen op een busrit met een reisduur van 15 minuten. Je beste optie is om een stadsbus richting het centrum te nemen. Kies bijvoorbeeld voor buslijnen SN1 of SN2. Moet je nog verder, neem dan de trein vanaf het centraal station van Granada, dat je vanuit het centrum lopend kunt bereiken.

Reistips: Busreizen van Córdoba naar Granada

Pak eenvoudig de bus naar Granada. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Córdoba naar Granada te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Córdoba naar Granada?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Córdoba naar Granada is € 15. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Córdoba naar Granada boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Córdoba naar Granada?

Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Córdoba naar Granada voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 15.

Hoe ver is het van Córdoba naar Granada per bus?

De bus afstand van Córdoba naar Granada is circa 128 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Córdoba naar Granada per bus?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Córdoba naar Granada. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Córdoba naar Granada te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 2 h 40 min.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Córdoba en Granada zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Córdoba is Córdoba Central. In Granada is het meest populaire busstation onder reizigers Granada, Estación De Autobuses.

Waar is het busstation in Córdoba om naar Granada te gaan? Waar is het busstation in Granada gelegen?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Córdoba Central en moeten ongeveer 2.1 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Granada arriveren het meest op Granada, Estación De Autobuses en moeten circa 1.4 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Córdoba van Granada?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Córdoba naar Granada kun je een bus nemen van Alsa of Alsa Supra. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Córdoba naar Granada om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Is er een rechtstreekse bus van Córdoba naar Granada?

Ja, je kunt kijken of je een directe bussen van Córdoba naar Granada kunt krijgen met Alsa  zonder te hoeven overstappen. Een directe bus nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op en dus ben je eerder op je bestemming, daarom is het lonend om daar op te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets tussen Córdoba en Granada kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik wil per busreisen van Córdoba naar Granada. Welke andere plaatsen in de buurt van Granada zijn het waard om te bezoeken?

Veel reizigers die in Granada aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Sevilla of Málaga. Als je erover denkt om Madrid, Sevilla of Málaga te verkennen vanuit Granada, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Córdoba naar Granada per bus?

Als je per bus wilt reizen van Córdoba naar Granada met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Córdoba en Granada, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Córdoba naar Granada?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Granada vanaf Córdoba. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Córdoba naar Granada en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Córdoba
Cordoba
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Córdoba - Granada

Bekijk gerelateerde reisinformatie: