VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
39NS International
18Flixbus
do
30 sep.
39NS International
15Flixbus
vr
1 okt.
34Thalys
13Flixbus
za
2 okt.
39NS International | IC
11Flixbus
zo
3 okt.
39NS International
13Flixbus
ma
4 okt.
39NS International
10Flixbus
di
5 okt.
21NS International | IC
11Flixbus
wo
6 okt.
21NS International | IC
11Flixbus
do
7 okt.
21NS International | IC
10Flixbus
vr
8 okt.
28NS International | IC
10Flixbus
za
9 okt.
28NS International | IC
11Flixbus
zo
10 okt.
28NS International | IC
10Flixbus
ma
11 okt.
Vind prijzen
10Flixbus
di
12 okt.
21NS International | IC
10Flixbus
wo
13 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
do
14 okt.
21NS International | IC
11Flixbus
vr
15 okt.
28NS International | IC
11Flixbus
za
16 okt.
76Thalys
11Flixbus
zo
17 okt.
53Thalys
10Flixbus
ma
18 okt.
21NS International | IC
10Flixbus
di
19 okt.
21NS International | IC
11Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Den Haag naar Brussel?

  • Welke busmaatschappijen bieden bussen van Den Haag naar Brussel aan?
  • Je kan kiezen uit de maatschappijen Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Den Haag heeft vrijwel uitsluitend rechtstreekse busverbindingen met Brussel.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Met de snelste busverbinding doe je er 2 uur en 30 minuten over.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Een ticket kan, afhankelijk van de busmaatschappij, tot zeven maanden van tevoren worden geboekt.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Een goedkoop ticket voor een bus van een van deze maatschappijen is via Omio te reserveren.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Den Haag naar Brussel?

Van Eurolines rijden elke dag meerdere rechtstreekse bussen tussen Den Haag en Brussel. De kortste reis duurt 2 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Den Haag naar Berlijn?

Ook Flixbus biedt dagelijks reizen aan van Den Haag naar Brussel. Met deze busdienst arriveer je na minimaal 3 uur in de Belgische hoofdstad, maar doorgaans doe je er wat langer over. Het betreft hier in de meeste gevallen directe verbindingen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vertrekt er halverwege de avond een bus waarbij overstappen in Antwerpen noodzakelijk is. Deze overstap moet worden gemaakt op station Antwerpen Koningin Astridplein. De busreis duurt inclusief overstap 4 uur en 30 minuten.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Den Haag?

Alle bussen van Den Haag naar Brussel vertrekken vanaf het Centraal Station. Via het openbaar vervoer kun je dit station bereiken met de bus, tram, metro, lightrail en trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Brussel?

Er zijn twee eindbestemmingen in Brussel. De meeste internationale bussen komen aan op station Gare du Nord. Dit staat ook wel bekend als Brussel-Noord en is een van de drukste stations van België. Hiervandaan kan je per openbaar vervoer verder reizen met de bus of met de tram.

De eindbestemming van Flixbus, met een overstap in Antwerpen, is station Gare du Midi in Brussel. De Nederlandse benaming hiervan is Brussel-Zuid. Gare du Midi is het drukste Belgische treinstation. Voor het vervolg van je reis vertrekken hier bussen van diverse maatschappijen, alsmede trams en metro’s.

Reistips

Busreizen van Den Haag naar Brussel
Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Brussel te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Den Haag naar Brussel per bus?
Bus tickets van Den Haag naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 10 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Den Haag naar Brussel?
Bus kaartjes van Den Haag naar Brussel kosten gemiddeld € 13. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoeveel kilometer is het van Den Haag naar Brussel met de bus?
Als je per bus reist van Den Haag naar Brussel, is de afstand ongeveer 136 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Den Haag naar Brussel ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd van Den Haag naar Brussel per bus?
De reisduur per bus van Den Haag naar Brussel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 30 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Brussel naar Den Haag?

Als je per bus van Den Haag naar Brussel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Den Haag vertrekken van Den Haag Centraal en dat de meeste mensen in Brussel uitstappen op Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Den Haag en Brussel?

Als je vertrekt vanaf Den Haag, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Den Haag Centraal is en 1 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Brussel te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Brussel Brussels, Brussels South (Gare du Midi) is, dat 2 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Den Haag naar Brussel aanbieden?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Den Haag naar Brussel te brengen per bus. Op de route van On the route naar Brussel van Den Haag kun je reizen met Flixbus, Eurolines France, Eurolines Switzerland of Ouibus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Den Haag naar Brussel, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Zijn er goedkope bus verbindingen zonder overstap naar Brussel van Den Haag?
Zoek je een directe bus van Den Haag naar Brussel? Overweeg om bus tickets van Den Haag naar Brussel te kopen van Flixbus. Als je geen perfecte verbinding per bus van Den Haag naar Brussel vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Brussel te komen.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Den Haag naar Brussel?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Den Haag naar Brussel, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Den Haag naar Brussel. Welke andere plaatsen in de buurt van Brussel zijn het waard om te bezoeken?
Je bus trip van Den Haag naar Brussel hoeft niet te eindigen in Brussel. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Brussel die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Londen te gaan op Omio!
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Den Haag naar Brussel te komen?
Reizen van Den Haag naar Brussel zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Den Haag naar Brussel.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Bruselas
Voorzieningen
Brüssel Gare Central
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Den Haag - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: