VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
11Flixbus
zo
23 jan.
Vind prijzen
13Flixbus
ma
24 jan.
39NS International
13BlaBlaCar Bus
di
25 jan.
39NS International
11BlaBlaCar Bus
wo
26 jan.
39NS International
13BlaBlaCar Bus
do
27 jan.
21NS International | IC
11BlaBlaCar Bus
vr
28 jan.
28NS International | IC
13BlaBlaCar Bus
za
29 jan.
28NS International | IC
11BlaBlaCar Bus
zo
30 jan.
28NS International | IC
13BlaBlaCar Bus
ma
31 jan.
21NS International | IC
8Flixbus
di
1 feb.
21NS International | IC
9BlaBlaCar Bus
wo
2 feb.
21NS International | IC
8Flixbus
do
3 feb.
21NS International | IC
8Flixbus
vr
4 feb.
28NS International | IC
11BlaBlaCar Bus
za
5 feb.
28NS International | IC
8Flixbus
zo
6 feb.
28NS International | IC
9BlaBlaCar Bus
ma
7 feb.
21NS International | IC
9BlaBlaCar Bus
di
8 feb.
21NS International | IC
9BlaBlaCar Bus
wo
9 feb.
21NS International | IC
9BlaBlaCar Bus
do
10 feb.
21NS International | IC
8Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Den Haag en Brussel

distanceAfstand136 km
durationGemiddelde busduur2 h 24 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 12
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, Eurolines Switzerland of Ouibus

Met bussen van Den Haag naar Brussel leg je reis 136 km af wat gemiddeld 2 h 24 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, Eurolines Switzerland of Ouibus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 12 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 11. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: FlixBus van Den Haag naar Brussel

Voor slechts € 11 kun je reizen met een bus van Den Haag naar Brussel met FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze trip.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Den Haag naar Brussel?

  • Welke busmaatschappijen bieden bussen van Den Haag naar Brussel aan?
  • Je kan kiezen uit de maatschappijen Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Den Haag heeft vrijwel uitsluitend rechtstreekse busverbindingen met Brussel.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Met de snelste busverbinding doe je er 2 uur en 30 minuten over.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Een ticket kan, afhankelijk van de busmaatschappij, tot zeven maanden van tevoren worden geboekt.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Een goedkoop ticket voor een bus van een van deze maatschappijen is via Omio te reserveren.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Den Haag naar Brussel?

Van Eurolines rijden elke dag meerdere rechtstreekse bussen tussen Den Haag en Brussel. De kortste reis duurt 2 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Den Haag naar Berlijn?

Ook Flixbus biedt dagelijks reizen aan van Den Haag naar Brussel. Met deze busdienst arriveer je na minimaal 3 uur in de Belgische hoofdstad, maar doorgaans doe je er wat langer over. Het betreft hier in de meeste gevallen directe verbindingen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vertrekt er halverwege de avond een bus waarbij overstappen in Antwerpen noodzakelijk is. Deze overstap moet worden gemaakt op station Antwerpen Koningin Astridplein. De busreis duurt inclusief overstap 4 uur en 30 minuten.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Den Haag?

Alle bussen van Den Haag naar Brussel vertrekken vanaf het Centraal Station. Via het openbaar vervoer kun je dit station bereiken met de bus, tram, metro, lightrail en trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Brussel?

Er zijn twee eindbestemmingen in Brussel. De meeste internationale bussen komen aan op station Gare du Nord. Dit staat ook wel bekend als Brussel-Noord en is een van de drukste stations van België. Hiervandaan kan je per openbaar vervoer verder reizen met de bus of met de tram.

De eindbestemming van Flixbus, met een overstap in Antwerpen, is station Gare du Midi in Brussel. De Nederlandse benaming hiervan is Brussel-Zuid. Gare du Midi is het drukste Belgische treinstation. Voor het vervolg van je reis vertrekken hier bussen van diverse maatschappijen, alsmede trams en metro’s.

Reistips: Busreizen van Den Haag naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Brussel te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Den Haag naar Brussel?

Bustickets van Den Haag naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 11 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Den Haag naar Brussel?

Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Den Haag naar Brussel voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 12.

Hoeveel kilometer is het van Den Haag naar Brussel met de bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Den Haag en Brussel per bus ongeveer 136 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Den Haag naar Brussel?

De reis per bus van Den Haag naar Brussel duurt gemiddeld 2 h 24 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Den Haag naar Brussel.

Vanaf welk busstation in Den Haag zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Brussel zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Den Haag naar Brussel, vertrekken meestal van Den Haag Centraal in Den Haag en komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) in Brussel. Het is altijd handig om deze busterminals in Den Haag en Brussel te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation in Den Haag om naar Brussel te gaan? Waar is het busstation in Brussel gelegen?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Den Haag Centraal en reizen ongeveer 1.9 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) en moeten ongeveer 2.1 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Brussel.

Met wie kan ik reizen van Den Haag naar Brussel per bus?

Als je een bus neemt van Den Haag naar Brussel, biedt Flixbus, Eurolines France, Eurolines Switzerland of Ouibus de beste manier om snel naar Brussel te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Den Haag naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoe vind ik een route per bus van Den Haag naar Brussel zonder overstap?

Als je naar een directe bus zoekt vanaf Den Haag naar Brussel, overweeg dan te reizen met Flixbus of BlaBlaCar Bus. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor bustickets van Den Haag naar Brussel?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Als ik aankom in Brussel vanuit Den Haag per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Brussel?

Veel van onze klanten die een reis naar Brussel per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Brussel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per bus van Den Haag naar Brussel met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Den Haag naar Brussel zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Den Haag naar Brussel te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Den Haag naar Brussel?

Reizen van Den Haag naar Brussel zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Den Haag naar Brussel.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Bruselas
Voorzieningen
Brüssel Gare Central
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Den Haag - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: