Bus van Den Haag naar Brussel

De goedkoopste busreizen Van Den Haag Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

18

Gemiddelde

22

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

10:45Den Haag, Centraal Station2u50 13:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 overstappen
181Enkele reis
13:20Den Haag, Centraal Station2u50 16:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 overstappen
261Enkele reis

Bustijden Den Haag naar Brussel

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
10:45Den Haag, Centraal Station2u50 13:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 overstappen
13:20Den Haag, Centraal Station2u50 16:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.

De snelste bussen Van Den Haag Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

2 u 50 m

Gemiddelde

2 u 50 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

136 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Den Haag naar Brussel rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
10:45Den Haag, Centraal Station2u50 13:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 overstappen
181Enkele reis
snelste
13:20Den Haag, Centraal Station2u50 16:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 overstappen
261Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Den Haag naar Brussel

distanceAfstand136 km
durationGemiddelde busduur3 h 5 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 10
frequencyBus frequentie13 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 8 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenOuibus, Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International

Met bussen van Den Haag naar Brussel leg je reis 136 km af wat gemiddeld 3 h 5 min duurt bij onze reispartners zoals Ouibus, Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International. Normaalgesproken zijn er er zijn 13 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 10 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Den Haag naar Brussel

FlixBus en BlaBlaCar Bus geeft je vanaf € 8 tickets voor bussen tussen Den Haag en Brussel. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus bussen van Den Haag tot Brussel, informatie:

 • Gemiddelde duur: 3 h 22 min
 • Gemiddelde prijs: € 8
 • FlixBus frequentie: 4 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt in tien landen in Europa. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen op de bussen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor het ruim kunt meenemen.

BlaBlaCar Bus van Den Haag naar Brussel bus, informatie:

 • Gemiddelde duur: 2 h 38 min
 • BlaBlaCar Bus frequentie: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Den Haag naar Brussel?

 • Welke busmaatschappijen bieden bussen van Den Haag naar Brussel aan?
 • Je kan kiezen uit de maatschappijen Eurolines en Flixbus.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Den Haag heeft vrijwel uitsluitend rechtstreekse busverbindingen met Brussel.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Met de snelste busverbinding doe je er 2 uur en 30 minuten over.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Een ticket kan, afhankelijk van de busmaatschappij, tot zeven maanden van tevoren worden geboekt.
 • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
 • Een goedkoop ticket voor een bus van een van deze maatschappijen is via Omio te reserveren.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Den Haag naar Brussel?

Van Eurolines rijden elke dag meerdere rechtstreekse bussen tussen Den Haag en Brussel. De kortste reis duurt 2 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Den Haag naar Berlijn?

Ook Flixbus biedt dagelijks reizen aan van Den Haag naar Brussel. Met deze busdienst arriveer je na minimaal 3 uur in de Belgische hoofdstad, maar doorgaans doe je er wat langer over. Het betreft hier in de meeste gevallen directe verbindingen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vertrekt er halverwege de avond een bus waarbij overstappen in Antwerpen noodzakelijk is. Deze overstap moet worden gemaakt op station Antwerpen Koningin Astridplein. De busreis duurt inclusief overstap 4 uur en 30 minuten.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Den Haag?

Alle bussen van Den Haag naar Brussel vertrekken vanaf het Centraal Station. Via het openbaar vervoer kun je dit station bereiken met de bus, tram, metro, lightrail en trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Brussel?

Er zijn twee eindbestemmingen in Brussel. De meeste internationale bussen komen aan op station Gare du Nord. Dit staat ook wel bekend als Brussel-Noord en is een van de drukste stations van België. Hiervandaan kan je per openbaar vervoer verder reizen met de bus of met de tram.

De eindbestemming van Flixbus, met een overstap in Antwerpen, is station Gare du Midi in Brussel. De Nederlandse benaming hiervan is Brussel-Zuid. Gare du Midi is het drukste Belgische treinstation. Voor het vervolg van je reis vertrekken hier bussen van diverse maatschappijen, alsmede trams en metro’s.

Reistips: bus van Den Haag naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Brussel te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Brussel naar Den Haag te reizen is per bus en dat hoeft maar € 8 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Den Haag naar Brussel bij Omio te kopen.
De Den Haag naar Brussel busticketsprijs is gemiddeld € 10  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
De afstand van Den Haag naar Brussel per bus is ongeveer 136 km.
The gemiddelde reistijd per bus van Den Haag naar Brussel is 3 h 5 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Den Haag naar Brussel.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Den Haag is Den Haag Centraal. In Brussel is het meest populaire busstation onder reizigers Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Den Haag Centraal en moeten ongeveer 3.3 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Brussel arriveren het meest op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) en moeten circa 3.4 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Als je een bus neemt van Den Haag naar Brussel, biedt Ouibus, Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International de beste manier om snel naar Brussel te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Den Haag naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 8 directe bussen per dag van Den Haag naar Brussel. Je kunt kijken of je kunt reizen met Flixbus of BlaBlaCar Bus  zonder te moeten overstappen. Een directe bus verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Den Haag naar Brussel is 13 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een vroegste bus vertrekkend vanaf Den Haag naar Brussel vertrekt om 05: 20. Een laatste bus vertrekkend vanaf Den Haag naar Brussel vertrekt om 22: 47. Je vindt de recentste Den Haag naar Brussel bus tijden op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Je kunt zien dat een bus van Den Haag naar Brussel gemiddeld € 10 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Den Haag naar Brussel over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel van onze klanten die een reis naar Brussel per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Brussel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je wilt reizen van Den Haag naar Brussel per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Den Haag naar Brussel boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Den Haag naar Brussel te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Den Haag naar Brussel te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel

Meer reisopties per bus van Den Haag naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal