Bus van Den Haag naar Londen

De goedkoopste busreizen Van Den Haag Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

55

Gemiddelde

55

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:20Den Haag, Centraal Station18u45 07:05Londen
1 overstap
551Enkele reis

Bustijden Den Haag naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
13:20Den Haag, Centraal Station18u45 07:05Londen
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste bussen Van Den Haag Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

18 u 45 m

Gemiddelde

18 u 45 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

311 km

Het is lastig om van Den Haag naar Londen te reizen zonder minstens een overstap.

2e snelste
13:20Den Haag, Centraal Station18u45 07:05Londen
1 overstap
551Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Den Haag naar Londen

distanceAfstand310 km
durationGemiddelde reistijd met de bus10 u 45 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 60
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar Bus

Bij busreizen van Den Haag naar Londen leg je 310 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar Bus gemiddeld 10 u 45 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 60 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 40.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Den Haag naar Londen

Je kunt bij FlixBus en BlaBlaCar Bus met de bus van Den Haag naar Londen reizen voor slechts € 40. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reisroute en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Den Haag naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden bussen van Den Haag naar Londen aan?
  • De busmaatschappijen die tussen Den Haag en Londen rijden zijn Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Het is mogelijk om vanaf Den Haag een directe reis per bus naar Londen te maken.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortste busreis naar Londen duurt 10 uur en 15 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kan tickets van ongeveer zes maanden tot enkele uren voor vertrek reserveren.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar? Bij Omio boek je goedkoop buskaartjes voor het traject Den Haag-Londen.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Den Haag naar Londen?

Busmaatschappij Eurolines rijdt meerdere keren per dag van Den Haag naar Londen. De snelste rechtstreekse bus is in 10 uur en 15 minuten op de eindbestemming. Er zijn ook busreizen mogelijk met een overstap in Amsterdam, Brussel of Parijs. Op enkele trajecten doet de bus twee van deze steden aan. Er moet dan beide keren worden overgestapt en de reisduur kan daardoor oplopen tot bijna 25 uur. Dit komt doordat je in Amsterdam, Parijs of Brussel soms een overstaptijd hebt van enkele uren.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Den Haag naar Londen?

Met uitzondering van de zomerperiode vertrekt uit Den Haag dagelijks minstens één bus van Flixbus naar Londen. Dit is vaak een rechtstreekse verbinding, die er 10 uur en 30 minuten over doet. Flixbus biedt daarnaast bussen van Den Haag naar Londen aan waarbij je moet overstappen. Je reist in dat geval via Gent, Antwerpen of Amsterdam, en doet er 12 tot 14 uur over.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Den Haag?

Wanneer je een busreis van Den Haag naar Londen hebt gereserveerd, vertrek je altijd vanaf het Centraal Station. Om daar te komen kan je kiezen voor openbaar vervoer via de tram, metro, lightrail, bus of trein

Op welke busstations komen bussen aan in Londen?

Alle bussen van Den Haag naar Londen arriveren op dezelfde eindhalte. Dit is Victoria Coach Station. Hier kan je een stadsbus nemen. Op korte afstand ligt het treinstation London Victoria, dat metroverbindingen heeft met andere delen van de stad.

Reistips: bus van Den Haag naar Londen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Londen te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Den Haag naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 40, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 60  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
Bij de route van Den Haag naar Londen per bus leg je ongeveer 310 km  af.
De reisduur met de bus van Den Haag naar Londen kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 10 u 45 min.
Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Den Haag naar Londen kun je de bus nemen van Eurolines France, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar Bus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Den Haag naar Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe busreizen vanaf Den Haag naar Londen op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe bussen leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat boeken.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Den Haag naar Londen? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 21: 55. Als je liever nacht busreizen van Den Haag naar Londen hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 21: 55. Omio toont jou een recentste de bus van Den Haag naar Londen, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
De prijs van een bustickets enkele reis van Den Haag naar Londen kost gemiddeld € 60 als je de komende week gaat boeken. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Den Haag naar Londen een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal