VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
Vind prijzen
71easyJet
zo
23 jan.
Vind prijzen
Vind prijzen
66easyJet
ma
24 jan.
83Eurostar
Vind prijzen
37easyJet
di
25 jan.
104Eurostar
Vind prijzen
55easyJet
wo
26 jan.
83Eurostar
Vind prijzen
44easyJet
do
27 jan.
104Eurostar
Vind prijzen
50easyJet
vr
28 jan.
104Eurostar
Vind prijzen
51easyJet
zo
30 jan.
83Eurostar
Vind prijzen
38easyJet
ma
31 jan.
70Eurostar
Vind prijzen
34easyJet
di
1 feb.
70Eurostar
46BlaBlaCar Bus
100KLM
wo
2 feb.
70Eurostar
46BlaBlaCar Bus
100KLM
do
3 feb.
83Eurostar
Vind prijzen
30easyJet
vr
4 feb.
83Eurostar
Vind prijzen
30easyJet
za
5 feb.
70Eurostar
59BlaBlaCar Bus
100KLM
zo
6 feb.
70Eurostar
Vind prijzen
31easyJet
ma
7 feb.
70Eurostar
46BlaBlaCar Bus
29easyJet
do
10 feb.
70Eurostar
49BlaBlaCar Bus
29easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Den Haag en Londen

distanceAfstand310 km
durationGemiddelde busduur19 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 50
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France of Ouibus

Met bussen van Den Haag naar Londen leg je reis 310 km af wat gemiddeld 19 h duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France of Ouibus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 50 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 46. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in London, Hammersmith Bridge Road.

Busmaatschappijen: Den Haag naar Londen met FlixBus

Je kunt reizen met een bus tussen Den Haag en Londen met FlixBus voor slechts € 46. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Den Haag naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden bussen van Den Haag naar Londen aan?
  • De busmaatschappijen die tussen Den Haag en Londen rijden zijn Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Het is mogelijk om vanaf Den Haag een directe reis per bus naar Londen te maken.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortste busreis naar Londen duurt 10 uur en 15 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kan tickets van ongeveer zes maanden tot enkele uren voor vertrek reserveren.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar? Bij Omio boek je goedkoop buskaartjes voor het traject Den Haag-Londen.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Den Haag naar Londen?

Busmaatschappij Eurolines rijdt meerdere keren per dag van Den Haag naar Londen. De snelste rechtstreekse bus is in 10 uur en 15 minuten op de eindbestemming. Er zijn ook busreizen mogelijk met een overstap in Amsterdam, Brussel of Parijs. Op enkele trajecten doet de bus twee van deze steden aan. Er moet dan beide keren worden overgestapt en de reisduur kan daardoor oplopen tot bijna 25 uur. Dit komt doordat je in Amsterdam, Parijs of Brussel soms een overstaptijd hebt van enkele uren.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Den Haag naar Londen?

Met uitzondering van de zomerperiode vertrekt uit Den Haag dagelijks minstens één bus van Flixbus naar Londen. Dit is vaak een rechtstreekse verbinding, die er 10 uur en 30 minuten over doet. Flixbus biedt daarnaast bussen van Den Haag naar Londen aan waarbij je moet overstappen. Je reist in dat geval via Gent, Antwerpen of Amsterdam, en doet er 12 tot 14 uur over.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Den Haag?

Wanneer je een busreis van Den Haag naar Londen hebt gereserveerd, vertrek je altijd vanaf het Centraal Station. Om daar te komen kan je kiezen voor openbaar vervoer via de tram, metro, lightrail, bus of trein

Op welke busstations komen bussen aan in Londen?

Alle bussen van Den Haag naar Londen arriveren op dezelfde eindhalte. Dit is Victoria Coach Station. Hier kan je een stadsbus nemen. Op korte afstand ligt het treinstation London Victoria, dat metroverbindingen heeft met andere delen van de stad.

Reistips: Busreizen van Den Haag naar Londen

Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Londen te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Den Haag naar Londen zijn?

Bustickets van Den Haag naar Londen hoeven niet meer dan € 46 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Den Haag naar Londen voor je volgende vakantie.

Wat kost de bus van Den Haag naar Londen gemiddeld?

De bus prijs van Den Haag naar Londen is gemiddeld € 50  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoe ver is het van Den Haag naar Londen per bus?

De afstand van van Den Haag naar Londen per bus is bij benadering 310 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Den Haag naar Londen per bus?

De reisduur per bus van Den Haag naar Londen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 19 h.

Vanaf welk busstation in Den Haag zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Londen zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Den Haag naar Londen, vertrekken meestal van Den Haag Centraal in Den Haag en komen aan op London, Hammersmith Bridge Road in Londen. Het is altijd handig om deze busterminals in Den Haag en Londen te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Den Haag gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Londen gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Den Haag Centraal en moeten ongeveer 1.9 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Londen arriveren het meest op London, Hammersmith Bridge Road en moeten circa 7.2 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Den Haag naar Londen?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Den Haag naar Londen te brengen per bus. Op de route naar Londen vanuit Den Haag kun je reizen met Flixbus, Eurolines France of Ouibus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Den Haag naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoe ver van tevoren moet ik kopen om bustickets van Den Haag naar Londen te scoren met de beste prijs?

Je kunt zien dat een bus tussen Den Haag en Londen gemiddeld € 50 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Den Haag naar Londen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Den Haag per bus, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Den Haag naar Londen per bus?

Je kunt je bustickets van Den Haag naar Londen zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Den Haag naar Londen bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Den Haag naar Londen reizen? Kan ik per busreisen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Den Haag naar Londen te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Den Haag naar Londen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City