Bus van Den Haag naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Den Haag Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

25

Gemiddelde

35

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:20Den Haag, Centraal Station7u15 20:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
251Enkele reis
00:22Den Haag, Centraal Station7u02 07:24Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
451Enkele reis

Bustijden Den Haag naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
00:22Den Haag, Centraal Station7u02 07:24Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
13:20Den Haag, Centraal Station7u15 20:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste bussen Van Den Haag Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

7 u 2 m

Gemiddelde

7 u 8 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

384 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Den Haag naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
00:22Den Haag, Centraal Station7u02 07:24Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
451Enkele reis
2e snelste
13:20Den Haag, Centraal Station7u15 20:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
251Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Den Haag naar Parijs

distanceAfstand384 km
durationGemiddelde busduur7 h 15 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 28
frequencyBus frequentie2 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 2 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Alsa, Infobus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Ouibus of Movelia

Met bussen van Den Haag naar Parijs leg je reis 384 km af wat gemiddeld 7 h 15 min duurt bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Alsa, Infobus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Ouibus of Movelia. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 22 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 28. Reizigers vertrekken het vaakst van Den Haag Centraal en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus van Den Haag naar Parijs

Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus geeft je vanaf € 22 tickets voor bussen van Den Haag naar Parijs. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

BlaBlaCar Bus
Alsa
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS) is een populaire Franse aanbieder die langeafstandsdiensten aanbiedt voor de bus in tien landen in Europa en die meer dan 300 bestemmingen aandoet. Het is een dochteronderneming van de Franse autodeeldienst BlaBlaCar. Standaardvoorzieningen op BlaBlaCar-Bus zijn onder andere toiletten, airconditioning, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus, extra beenruimte en verstelbare stoelen. Er is ook gratis wifi beschikbaar op bepaalde routes. Het enige type ticket van BlaBlaCar-Bus is het standaardticket, waarmee elke reiziger één stuk handbagage en maximaal twee tassen voor in het ruim mag meenemen.

BlaBlaCar Bus bussen van Den Haag tot Parijs, informatie:

 • Gemiddelde duur: 7 h 32 min
 • Gemiddelde prijs: € 25
 • BlaBlaCar Bus frequentie: 1 per dag

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus van Den Haag naar Parijs bus, informatie:

 • Gemiddelde duur: 8 h 21 min
 • Gemiddelde prijs: € 22
 • FlixBus frequentie: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Den Haag naar Parijs?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Den Haag naar Parijs aan?
 • Zowel bij Flixbus, Ouibus als Eurolines kun je goedkoop met bussen van Den Haag naar Parijs reizen.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Ouibus, Eurolines en Flixbus bieden elke dag rechtstreekse busreizen aan, maar ook busreizen waarbij je één keer moet overstappen.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Flixbus heeft met een reistijd van 6 uur en 40 minuten de snelste busverbinding.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Het reserveren van bussen van Den Haag naar Parijs kan bij Eurolines anderhalve maand van tevoren, bij Ouibus 4 maanden van tevoren en bij Flixbus mag je rekenen op een termijn van 4-6 weken.
 • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
 • Omio levert je graag snel en veilig tickets voor je busreis van Den Haag naar Parijs.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Den Haag naar Parijs?

Ouibus maakt twee keer per dag een busreis van Den Haag naar Parijs. De directe busreis duurt 7 uur en 5 minuten. Een busreis met overstap in Amsterdam doet er in totaal 12 uur over.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Den Haag naar Parijs?

Eurolines rijdt dagelijks vier tot vijf keer naar Parijs. De directe verbinding heeft een reistijd van 7 uur en 15 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Den Haag naar Parijs?

Elke dag gaat Flixbus meer dan vijf keer van Den Haag op weg naar de Franse hoofdstad. De snelste directe optie kent een reisduur van slechts 6 uur en 40 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Den Haag?

Bussen van Den Haag naar Parijs vertrekken vanaf station Den Haag Centraal. Dit station is gemakkelijk te bereiken per bus, met de tram van HTM of met de trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Parijs?

Gare Routière Galliéni is een groot internationaal busstation, waar de bussen van Eurolines hun eindpunt hebben. Om in het centrum te komen neem je de metrolijn 3 vanaf station Gallieni. Je kunt ook kiezen voor busvervoer om de stad te verkennen.

Quai de Bercy is het eindpunt van bussen van Flixbus en Ouibus. Hiervandaan loop je binnen enkele minuten naar metrostation Bercy, waar de metro's van lijn 14 en 6 stoppen. Als alternatief kun je op Quai de Bercy overstappen op een stadsbus.

Reistips: bus van Den Haag naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Parijs te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Parijs naar Den Haag te reizen is per bus en dat hoeft maar € 22 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Den Haag naar Parijs bij Omio te kopen.
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Den Haag naar Parijs gemiddeld € 28  kost.
De afstand van van Den Haag naar Parijs per bus is bij benadering 384 km.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Den Haag naar Parijs. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Den Haag naar Parijs te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 7 h 15 min.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Den Haag is Den Haag Centraal. In Parijs is het meest populaire busstation onder reizigers Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Den Haag Centraal, en ligt 3.3 km van het stadscentrum Den Haag.

Het meest populaire aankomst busstation, Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), ligt 4.6 km van het stadscentrum van Parijs.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Den Haag naar Parijs te brengen per bus. Op de route naar Parijs vanuit Den Haag kun je reizen met BlaBlaCar Bus, Alsa, Infobus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Ouibus of Movelia. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Den Haag naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 2 directe bussen per dag van Den Haag naar Parijs met Flixbus of BlaBlaCar Bus, en dan hoef je niet over te stappen. Directe bus lijnen bieden meestal meer gemak en je bespaart tijd als je naar je bestemming reist, dus is het de moeite waard op te letten voordat je je bustickets gaat reserveren.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Den Haag naar Parijs is 2 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste bus voor deze reis vertrekt van Den Haag om 05: 00. Een laatste bus vertrekt van Den Haag om 21: 25. Check Omio voor de recentste bus schema van Den Haag naar Parijs en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een bustickets enkele reis van Den Haag naar Parijs kost gemiddeld € 28 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets tussen Den Haag en Parijs een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je per bus wilt reizen van Den Haag naar Parijs met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Den Haag en Parijs, zowel vooraf als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Parijs vanaf Den Haag. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Den Haag naar Parijs en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal