Bus van Den Haag naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Den Haag Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

43

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:20Den Haag, Centraal Station7u15 20:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
351Enkele reis
22:55Den Haag, Centraal Station7u15 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
451Enkele reis
05:25Den Haag, Centraal Station9u37 15:02Paris, Quai de Bercy
1 overstap
501Enkele reis

Bustijden Den Haag naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, vrijdag 30 september
05:25Den Haag, Centraal Station9u37 15:02Paris, Quai de Bercy
1 overstap
13:20Den Haag, Centraal Station7u15 20:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
22:55Den Haag, Centraal Station7u15 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
30 sep.
za
01 okt.
zo
02 okt.
ma
03 okt.
di
04 okt.
wo
05 okt.
do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.

De snelste bussen Van Den Haag Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

7 u 15 m

Gemiddelde

8 u 2 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

384 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Den Haag naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
22:55Den Haag, Centraal Station7u15 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
451Enkele reis
snelste
13:20Den Haag, Centraal Station7u15 20:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
351Enkele reis
05:25Den Haag, Centraal Station9u37 15:02Paris, Quai de Bercy
1 overstap
501Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Den Haag naar Parijs

distanceAfstand384 km
durationGemiddelde reistijd met de bus7 u 15 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 24
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Alsa, Infobus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Ouibus, Movelia of RegioJet

Bij busreizen van Den Haag naar Parijs leg je 384 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Alsa, Infobus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Ouibus, Movelia of RegioJet gemiddeld 7 u 15 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 24 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 15. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Den Haag Centraal en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Alsa, Student Agency en FlixBus van Den Haag naar Parijs

Je kunt bij Alsa, Student Agency en FlixBus met de bus van Den Haag naar Parijs reizen voor slechts € 15. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reisroute en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

FlixBus
Alsa
Student Agency

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreizen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse reisorganisatie National Express biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes. Het bedrijf vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar en kent een indrukwekkend bestand van busreizen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal-pakket voor reizen met de bus – met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord – bieden Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium meer luxe tijdens het reizen. Naast het standaardticket biedt Alsa andere tickets voor reizen met de bus, zoals scherp geprijsde en flexibele tarieven, maar alleen op bepaalde routes.

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickets voor je volgende de bus van Den Haag naar Parijs: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax en Business.

Wil je met bus van Den Haag naar Parijs reizen? Omio kan je helpen de perfecte route te vinden met Student Agency. Bij Omio vind je de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een reis met Student Agency van Den Haag naar Parijs met de bus. Boek je tickets bij Student Agency gemakkelijk en snel online. Wanneer je met de bus van Den Haag naar Parijs reist, leg je met Student Agency 384 km af voor een enkele reis. Als je in de Omio-app naar busreizen van Den Haag naar Parijs zoekt, kunt je meteen zien of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is waarmee je gemakkelijk papierloos kunt reizen – zonder dat je dus naar het busstation hoeft om tickets te kopen. Of je bij Student Agency nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste reis met de bus, wij zorgen ervoor dat je van Den Haag veilig naar Parijs komt. Boek nu bij Omio die perfecte reis met de bus van Den Haag naar Parijs – en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Student Agency!

Welke bussen rijden er van Den Haag naar Parijs?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Den Haag naar Parijs aan?
  • Zowel bij Flixbus, Ouibus als Eurolines kun je goedkoop met bussen van Den Haag naar Parijs reizen.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Ouibus, Eurolines en Flixbus bieden elke dag rechtstreekse busreizen aan, maar ook busreizen waarbij je één keer moet overstappen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Flixbus heeft met een reistijd van 6 uur en 40 minuten de snelste busverbinding.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Het reserveren van bussen van Den Haag naar Parijs kan bij Eurolines anderhalve maand van tevoren, bij Ouibus 4 maanden van tevoren en bij Flixbus mag je rekenen op een termijn van 4-6 weken.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Omio levert je graag snel en veilig tickets voor je busreis van Den Haag naar Parijs.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Den Haag naar Parijs?

Ouibus maakt twee keer per dag een busreis van Den Haag naar Parijs. De directe busreis duurt 7 uur en 5 minuten. Een busreis met overstap in Amsterdam doet er in totaal 12 uur over.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Den Haag naar Parijs?

Eurolines rijdt dagelijks vier tot vijf keer naar Parijs. De directe verbinding heeft een reistijd van 7 uur en 15 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Den Haag naar Parijs?

Elke dag gaat Flixbus meer dan vijf keer van Den Haag op weg naar de Franse hoofdstad. De snelste directe optie kent een reisduur van slechts 6 uur en 40 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Den Haag?

Bussen van Den Haag naar Parijs vertrekken vanaf station Den Haag Centraal. Dit station is gemakkelijk te bereiken per bus, met de tram van HTM of met de trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Parijs?

Gare Routière Galliéni is een groot internationaal busstation, waar de bussen van Eurolines hun eindpunt hebben. Om in het centrum te komen neem je de metrolijn 3 vanaf station Gallieni. Je kunt ook kiezen voor busvervoer om de stad te verkennen.

Quai de Bercy is het eindpunt van bussen van Flixbus en Ouibus. Hiervandaan loop je binnen enkele minuten naar metrostation Bercy, waar de metro's van lijn 14 en 6 stoppen. Als alternatief kun je op Quai de Bercy overstappen op een stadsbus.

Reistips: bus van Den Haag naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Den Haag naar Parijs te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Den Haag naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 15, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 24  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
Bij de route van Den Haag naar Parijs per bus leg je ongeveer 384 km  af.
De gemiddelde reistijd met de bus van Den Haag naar Parijs is 7 u 15 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Den Haag naar Parijs koopt.

Voordat je je reis van Den Haag naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Den Haag vanaf Den Haag Centraal vertrekken en in Parijs aankomen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

De meeste mensen pakken de bus vanaf Den Haag Centraal, wat op ongeveer 3.3 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat op 4.6 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Den Haag naar Parijs te brengen. Op de route naar Parijs vanuit Den Haag kun je reizen met BlaBlaCar Bus, Alsa, Infobus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Ouibus, Movelia of RegioJet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Den Haag naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt een directe de bus van Den Haag naar Parijs met Flixbus  vinden op Omio. Probeer hier tijdens het boeken al op te letten. Een directe verbinding levert doorgaans meer gemak op en bespaart je meer tijd dan wanneer je moet overstappen.
Een eerste de bus van Den Haag naar Parijs vertrekt om 08: 00   en een laatste de bus voor deze vertrekt om 21: 25. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de bus van Den Haag naar Parijs vertrektijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Den Haag naar Parijs binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 24 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Den Haag naar Parijs een paar maanden van tevoren.
Voor veel van onze klanten die per bus van Den Haag naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal