VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
11Alsa
129Balearia
wo
26 jan.
11Alsa
113Balearia
do
27 jan.
11Alsa
94Gnv
vr
28 jan.
11Alsa
95Gnv
za
29 jan.
12Alsa
Vind prijzen
zo
30 jan.
12Alsa
95Gnv
ma
31 jan.
11Alsa
Vind prijzen
di
1 feb.
12Alsa
Vind prijzen
wo
2 feb.
11Alsa
93Gnv
do
3 feb.
11Alsa
97Gnv
vr
4 feb.
11Alsa
93Gnv
za
5 feb.
12Alsa
Vind prijzen
zo
6 feb.
12Alsa
105Gnv
ma
7 feb.
11Alsa
Vind prijzen
di
8 feb.
11Alsa
105Gnv
wo
9 feb.
11Alsa
119Balearia
vr
11 feb.
11Alsa
121Balearia
za
12 feb.
12Alsa
113Gnv
zo
13 feb.
12Alsa
108Gnv

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Denia naar Valencia

distanceAfstand81 km
durationGemiddelde busduur1 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 11
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa

Met bussen van Denia naar Valencia leg je reis 81 km af wat gemiddeld 1 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 11 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 11. Reizigers vertrekken het vaakst van Dénia, Estación Alsa en arriveren in Valencia, Estación de Autobuses.

Busmaatschappijen: Reis met Alsa van Denia naar Valencia

Je kunt reizen met een bus tussen Denia en Valencia met Alsa voor slechts € 11. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Alsa

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Reistips: Busreizen van Denia naar Valencia

Pak eenvoudig de bus naar Valencia. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Denia naar Valencia te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Denia naar Valencia?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Denia naar Valencia is € 11. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Denia naar Valencia boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de prijs van een busticket van Denia naar Valencia?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 11  te betalen voor een bus ticket van Denia naar Valencia.

Hoe ver is het van Denia naar Valencia per bus?

Je moet erop rekenen ongeveer 81 km  af te leggen van Denia naar Valencia per bus.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Denia naar Valencia?

De reisduur per bus van Denia naar Valencia kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 40 min.

Vanaf welk busstation in Denia zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Valencia zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Denia naar Valencia is het heel fijn om te weten dat Dénia, Estación Alsa het meest populaire bus station is voor reizigers die van Denia vertrekken en dat Valencia, Estación de Autobuses het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Valencia.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Denia gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Valencia gesitueerd?

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Dénia, Estación Alsa, en ligt 375 m van het stadscentrum Denia.

Het meest populaire aankomst busstation, Valencia, Estación de Autobuses, ligt 1.3 km van het stadscentrum van Valencia.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Denia naar Valencia aanbieden?

Als je een bus neemt van Denia naar Valencia, biedt Alsa de beste manier om snel naar Valencia te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Denia naar Valencia en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoe vroeg moet ik bustickets aanschaffen voor Denia naar Valencia om de beste aanbiedingen te krijgen?

Als je een bustickets van Denia naar Valencia gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 11 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Denia naar Valencia zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik ben mijn geplande reis van Denia naar Valencia per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Valencia, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Valencia aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Barcelona of Alicante. Als je erover denkt om Madrid, Barcelona of Alicante te verkennen vanuit Valencia, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Wat is de beste manier om te reizen van Denia naar Valencia per bus met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Denia naar Valencia om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Denia naar Valencia bus, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik van Denia naar Valencia reizen per bus in plaats van met de auto?

Reizen van Denia naar Valencia zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Denia naar Valencia.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Denia
Valencia
Denia
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Denia - Valencia

Bekijk gerelateerde reisinformatie: