Goedkope busreizen van Dresden naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

54

Average

54

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Dresden naar Amsterdam bedraagt ongeveer € 54 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 54.

19:35Dresden, Hauptbahnhof17u55 13:30Amsterdam
1 changes
541Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Dresden naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, ma 23 mei
19:35Dresden, Hauptbahnhof17u55 13:30Amsterdam
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
60Deutsche Bahn
45Flixbus
386Lufthansa Cityline
di
24 mei
47Deutsche Bahn with connection
36STUDENT AGENCY k.s.
377Swiss
wo
25 mei
89Deutsche Bahn
64Flixbus
334KLM Cityhopper
do
26 mei
58Deutsche Bahn with connection
45Flixbus
386Lufthansa Cityline
vr
27 mei
44Deutsche Bahn with connection
43Flixbus
285KLM Cityhopper
za
28 mei
37FlixTrain
42Flixbus
258Lufthansa Cityline
zo
29 mei
70Deutsche Bahn
55Flixbus
249tab
ma
30 mei
38Deutsche Bahn with connection
35Flixbus
244KLM Cityhopper
di
31 mei
40Deutsche Bahn
30Flixbus
217Swiss
wo
1 jun.
40Deutsche Bahn
35Flixbus
226Lufthansa Cityline
do
2 jun.
58Deutsche Bahn
37Flixbus
234KLM Cityhopper
vr
3 jun.
44Deutsche Bahn with connection
54STUDENT AGENCY k.s.
228KLM Cityhopper
za
4 jun.
58Deutsche Bahn
35Flixbus
208KLM Cityhopper
zo
5 jun.
56Deutsche Bahn with connection
38Flixbus
185tab
ma
6 jun.
48Deutsche Bahn with connection
45Flixbus
358Lufthansa Cityline
di
7 jun.
37FlixTrain
30Flixbus
154Lufthansa Cityline
wo
8 jun.
40Deutsche Bahn
35Flixbus
154Lufthansa Cityline
do
9 jun.
48Deutsche Bahn
35Flixbus
154Lufthansa Cityline
vr
10 jun.
38Deutsche Bahn with connection
32Flixbus
160Lufthansa
za
11 jun.
35FlixTrain
33Flixbus
138Lufthansa Cityline

Bus tijden from Dresden naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

17 u 55 m

Gemiddelde

17 u 55 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

627 km

Het is lastig om van Dresden naar Amsterdam te reizen zonder minstens een overstap.

19:35Dresden, Hauptbahnhof17u55 13:30Amsterdam
1 changes
541Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Dresden naar Amsterdam

distanceAfstand626 km
durationGemiddelde busduur10 h 35 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 47
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenSTUDENT AGENCY k. S. Eurolines France, BlaBlaCar Bus, RegioJet of Flixbus

Met bussen van Dresden naar Amsterdam leg je reis 626 km af wat gemiddeld 10 h 35 min duurt bij onze reispartners zoals STUDENT AGENCY k. S. Eurolines France, BlaBlaCar Bus, RegioJet of Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 47 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 36. Reizigers vertrekken het vaakst van Dresden Hauptbahnhof en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busmaatschappijen: FlixBus en Student Agency van Dresden naar Amsterdam

Koop je officiële tickets voor de bus tussen Dresden en Amsterdam bij FlixBus en Student Agency vanaf € 36 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

Student Agency
FlixBus

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Dresden en Amsterdam: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Bespaar tijd en geld door je bus tussen Dresden en Amsterdam van Student Agency online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus van Dresden naar Amsterdam van Student Agency kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van Student Agency voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de van Dresden naar Amsterdam. Bekijk ook de informatie voor de bus (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een bus allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen van Dresden naar Amsterdam, kun je meteen controleren of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het busstation. Koop je officiële ticket voor de bus van Student Agency van Dresden naar Amsterdam snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Reistips: bus van Dresden naar Amsterdam

Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Dresden naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Dresden naar Amsterdam?

Voordelige bustickets van Dresden naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 36, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de bus van Dresden naar Amsterdam gemiddeld?

De bus prijs tussen Dresden en Amsterdam is gemiddeld € 47  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoe ver is Amsterdam van Dresden als ik per bus wil reizen?

De afstand van Dresden naar Amsterdam per bus is ongeveer 626 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Dresden naar Amsterdam?

De reis per bus van Dresden naar Amsterdam duurt gemiddeld 10 h 35 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Dresden naar Amsterdam.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Dresden naar Amsterdam?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Dresden naar Amsterdam, vertrekken meestal van Dresden Hauptbahnhof in Dresden en komen aan op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) in Amsterdam. Het is altijd handig om deze busterminals in Dresden en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation in Dresden om naar Amsterdam te gaan? Waar is het busstation in Amsterdam gelegen?

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Dresden Hauptbahnhof, en ligt 3 km van het stadscentrum Dresden.

Het meest populaire aankomst busstation, Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk), ligt 4 km van het stadscentrum van Amsterdam.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Dresden naar Amsterdam?

Als je een bus neemt van Dresden naar Amsterdam, biedt STUDENT AGENCY k. S. Eurolines France, BlaBlaCar Bus, RegioJet of Flixbus de beste manier om snel naar Amsterdam te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Dresden naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Zijn er goedkope busverbindingen zonder overstap naar Amsterdam van Dresden?

Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Dresden naar Amsterdam op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat reserveren.

Wanneer kan ik een eerste bus van Dresden naar Amsterdam nemen? Wanneer kan ik een laatste bus van de dag nemen?

Een eerste bus van Dresden naar Amsterdam vertrekt om 05: 10   en een laatste bus voor deze vertrekt om 22: 45. Omio toont jou een recentste bus van Dresden naar Amsterdam dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets van Dresden naar Amsterdam kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Als je een bustickets tussen Dresden en Amsterdam gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 47 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets tussen Dresden en Amsterdam zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ben je van plan om van Dresden naar Amsterdam te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Dresden naar Amsterdam per bus?

Als je per bus wilt reizen van Dresden naar Amsterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Dresden en Amsterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Dresden naar Amsterdam te komen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amsterdam vanaf Dresden. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Dresden naar Amsterdam en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Amsterdam City Centre
Voorzieningen