VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
120Eurowings
ma
24 jan.
Vind prijzen
117BA Cityflyer
di
25 jan.
Vind prijzen
210HOP!
wo
26 jan.
Vind prijzen
122BA Cityflyer
do
27 jan.
40Union Ivkoni International
180Eurowings
vr
28 jan.
Vind prijzen
128BA Cityflyer
za
29 jan.
39Union Ivkoni International
Vind prijzen
zo
30 jan.
Vind prijzen
98British Airways
ma
31 jan.
Vind prijzen
93BA Cityflyer
di
1 feb.
Vind prijzen
50British Airways
wo
2 feb.
Vind prijzen
122BA Cityflyer
do
3 feb.
39Union Ivkoni International
150Eurowings
vr
4 feb.
Vind prijzen
80Eurowings
za
5 feb.
39Union Ivkoni International
128HOP!
zo
6 feb.
Vind prijzen
48Eurowings Europe
ma
7 feb.
Vind prijzen
48Eurowings
di
8 feb.
50BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
wo
9 feb.
50BlaBlaCar Bus
80Eurowings
do
10 feb.
39Union Ivkoni International
Vind prijzen
vr
11 feb.
50BlaBlaCar Bus
70Eurowings

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Düsseldorf en Londen

distanceAfstand480 km
durationGemiddelde busduur14 h 10 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 50
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Düsseldorf naar Londen leg je reis 480 km af wat gemiddeld 14 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 50 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 40. Reizigers vertrekken het vaakst van Düsseldorf Hbf en arriveren in London, Hammersmith Bridge Road.

Busmaatschappijen: Düsseldorf naar Londen met FlixBus

Voor slechts € 40 kun je reizen met een bus van Düsseldorf naar Londen met FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze reis.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: Busreizen van Düsseldorf naar Londen

Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Düsseldorf naar Londen te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Düsseldorf naar Londen?

Bustickets van Düsseldorf naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 40 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Düsseldorf naar Londen?

Als je je enkele reis busticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Düsseldorf naar Londen gemiddeld € 50  kost.

Hoe ver is Londen van Düsseldorf als ik per bus wil reizen?

De afstand van Düsseldorf naar Londen per bus is ongeveer 480 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Londen per bus?

De reis per bus van Düsseldorf naar Londen duurt gemiddeld 14 h 10 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Düsseldorf naar Londen.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Düsseldorf en Londen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Düsseldorf is Düsseldorf Hbf. In Londen is het meest populaire busstation onder reizigers London, Hammersmith Bridge Road.

Waar is het busstation in Düsseldorf? Waar is het busstation in Londen?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Düsseldorf Hbf en moeten ongeveer 1.3 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Londen arriveren het meest op London, Hammersmith Bridge Road en moeten circa 7.2 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Düsseldorf naar Londen te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Düsseldorf naar Londen, kun je vertrouwen op Flixbus of Eurolines France om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Düsseldorf naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Wanneer moet ik aanschaffen om de beste deals voor Düsseldorf Londen bustickets te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Als ik aankom in Londen vanuit Düsseldorf per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Londen?

Veel van onze klanten die een reis naar Londen per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per bus tussen Düsseldorf en Londen met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Düsseldorf naar Londen per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Düsseldorf naar Londen boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Düsseldorf naar Londen?

Reizen van Düsseldorf naar Londen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Düsseldorf naar Londen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Düsseldorf
Londen
Düsseldorf ZOB
Voorzieningen