De goedkoopste busreizen Van Düsseldorf Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Cheapest

30

Average

32

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Düsseldorf naar Parijs bedraagt ongeveer € 32 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 30.

2e goedkoopste
21:45Düsseldorf, ZOB8u45 06:30Parijs
0 changes
301Enkele reis
05:15Düsseldorf10u34 15:49Parijs
0 changes
351Enkele reis

Bustijden Düsseldorf naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, di 25 jan.
05:15Düsseldorf10u34 15:49Parijs
0 changes
21:45Düsseldorf, ZOB8u45 06:30Parijs
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
103Deutsche Bahn with connection
30BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
wo
26 jan.
93Deutsche Bahn
23Flixbus
182HOP!
do
27 jan.
93Deutsche Bahn with connection
26Flixbus
182HOP!
vr
28 jan.
93Deutsche Bahn with connection
40BlaBlaCar Bus
180HOP!
za
29 jan.
83Deutsche Bahn with connection
26BlaBlaCar Bus
130HOP!
zo
30 jan.
58Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
130HOP!
ma
31 jan.
58Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
145HOP!
di
1 feb.
43Deutsche Bahn with connection
23BlaBlaCar Bus
145HOP!
wo
2 feb.
43Deutsche Bahn
23BlaBlaCar Bus
145HOP!
do
3 feb.
53Deutsche Bahn
23Flixbus
131HOP!
vr
4 feb.
53Deutsche Bahn
26Flixbus
119HOP!
za
5 feb.
53Deutsche Bahn with connection
20BlaBlaCar Bus
119HOP!
zo
6 feb.
48Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
119HOP!
ma
7 feb.
48Deutsche Bahn with connection
20BlaBlaCar Bus
119HOP!
di
8 feb.
43Deutsche Bahn
23BlaBlaCar Bus
97HOP!
wo
9 feb.
43Deutsche Bahn with connection
23Flixbus
97HOP!
do
10 feb.
48Deutsche Bahn with connection
23Flixbus
115Eurowings Europe
vr
11 feb.
48Deutsche Bahn
23BlaBlaCar Bus
109KLM
za
12 feb.
48Deutsche Bahn with connection
20Flixbus
97HOP!
zo
13 feb.
53Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
88HOP!

De snelste bussen Van Düsseldorf Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Snelste reis

8 u 45 m

Gemiddelde

9 u 39 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

411 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Düsseldorf naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 9 u 39 m over de afstand van 411 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 8 u 45 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 10 u 34 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

2e snelste
21:45Düsseldorf, ZOB8u45 06:30Parijs
0 changes
301Enkele reis
05:15Düsseldorf10u34 15:49Parijs
0 changes
351Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Düsseldorf naar Parijs

distanceAfstand411 km
durationGemiddelde busduur9 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 29
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, BlaBlaCar, Eurolines Germany of Eurolines Switzerland

Met bussen van Düsseldorf naar Parijs leg je reis 411 km af wat gemiddeld 9 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, BlaBlaCar, Eurolines Germany of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 20 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 29. Reizigers vertrekken het vaakst van Düsseldorf Hbf en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus van Düsseldorf naar Parijs

Vind de beste bussen tussen Düsseldorf en Parijs met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 20. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste reis te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: Busreizen van Düsseldorf naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Düsseldorf naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Düsseldorf naar Parijs zijn?

Bustickets van Düsseldorf naar Parijs hoeven niet meer dan € 20 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Düsseldorf naar Parijs voor je volgende vakantie.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Düsseldorf naar Parijs?

Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Düsseldorf naar Parijs gemiddeld € 29  kost.

Hoe ver is Parijs van Düsseldorf als ik per bus wil reizen?

De afstand van Düsseldorf naar Parijs per bus is ongeveer 411 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Düsseldorf naar Parijs per bus?

De reis per bus van Düsseldorf naar Parijs duurt gemiddeld 9 h 45 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Düsseldorf naar Parijs.

Vanaf welk busstation in Düsseldorf zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Parijs zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Düsseldorf naar Parijs, vertrekken meestal van Düsseldorf Hbf in Düsseldorf en komen aan op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) in Parijs. Het is altijd handig om deze busterminals in Düsseldorf en Parijs te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation in Düsseldorf om naar Parijs te gaan? Waar is het busstation in Parijs gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Düsseldorf Hbf, vinden op ongeveer 1.3 km van het stadscentrum van Düsseldorf. Het meest populaire busstation om aan te komen in Parijs, heet Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), en is ongeveer 2.9 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Düsseldorf van Parijs?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Düsseldorf naar Parijs kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France, BlaBlaCar, Eurolines Germany of Eurolines Switzerland. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Düsseldorf naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Als ik wil reizen van Düsseldorf naar Parijs, hoe vind ik dan een directe bus?

Als je naar een directe bus zoekt vanaf Düsseldorf naar Parijs, overweeg dan te reizen met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets tussen Düsseldorf en Parijs aanschaffen om de beste aanbieding te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets tussen Düsseldorf en Parijs gaat aanschaffen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 29 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Düsseldorf naar Parijs een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik ben mijn geplande reis van Düsseldorf naar Parijs per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Parijs, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per bus van Düsseldorf naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Düsseldorf naar Parijs?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Düsseldorf naar Parijs zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Düsseldorf naar Parijs te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Düsseldorf naar Parijs?

Reizen van Düsseldorf naar Parijs zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Düsseldorf naar Parijs.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Düsseldorf
Parijs
Düsseldorf ZOB
Voorzieningen