Busreizen in Duitsland

zo 22 sep.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Ouibus
National Express

Busreizen in Duitsland

Duitsland geniet van een uitgebreid wegennetwerk doorheen het hele land, waardoor busreizen een gebruikelijke en gemakkelijke manier zijn om zich te verplaatsen. Busreizen in Duitsland zijn bovendien ook de ideale manier om door de verschillende regio's te reizen, waarbij men de kans heeft om het variërende landschap, gaande van de kust in het noorden tot de Alpen in het zuiden, te bewonderen.

Populaire busroutes in Duitsland

De meest populaire busroutes in Duitsland zijn tussen de grote steden zoals Berlijn, Frankfurt, Hamburg, Dresden, Düsseldorf en München. Vanuit al deze steden zijn er goede busverbindingen met elkaar beschikbaar, maar ook bussen die naar kleinere steden en dorpen in de omgeving gaan. Een daguitstap van Berlijn naar Dresden kan gemakkelijk met de bus, die je in een paar uur op je bestemming brengt. Je kan ook reizen van Frankfurt, een van Duitslands grootste steden en een belangrijk transportknooppunt, tot Heidelberg; met dagelijkse bussen sta je meteen aan de toegangspoort tot het Zwarte Woud.

Grootste busmaatschappijen in Duitsland

Er zijn een aantal verschillende busmaatschappijen actief in Duitsland, waarvan de grootste MeinFernBus, DeinBus, Eurolines en ADAC Postbus zijn. Voor busreizen die beginnen of aankomen in Berlijn, kan men terecht bij Berlin Linien Bus, die verbindingen aanbiedt met verschillende Duitse bestemmingen. Veel van deze busmaatschappijen bieden vaste dienstregelingen aan met geregelde vertrektijden. Sommige maatschappijen bieden ook bestemmingen aan in het buitenland.

Faciliteiten aan boord

De meeste busmaatschappijen bieden een aantal services en faciliteiten aan op de bus, zoals wifi en stopcontacten, comfortabele zetels, airconditioning en een conciërge die eten en drinken aanbiedt. Sommige maatschappijen laten ook oversized bagage toe of fietsen, maar dit moet vaak bij de reservering aangevraagd worden.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.