Bus van Dusseldorf Airport naar Brussel

De goedkoopste busreizen Van Dusseldorf Airport Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

16

Gemiddelde

17

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

10:30Dusseldorf Airport3u00 13:30Brussel
0 overstappen
161Enkele reis
06:00Dusseldorf Airport2u50 08:50Brussel
0 overstappen
161Enkele reis
17:40Dusseldorf Airport2u30 20:10Brussel
0 overstappen
161Enkele reis
12:30Dusseldorf Airport2u50 15:20Brussel
0 overstappen
181Enkele reis

Bustijden Dusseldorf Airport naar Brussel

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
06:00Dusseldorf Airport2u50 08:50Brussel
0 overstappen
10:30Dusseldorf Airport3u00 13:30Brussel
0 overstappen
12:30Dusseldorf Airport2u50 15:20Brussel
0 overstappen
17:40Dusseldorf Airport2u30 20:10Brussel
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste bussen Van Dusseldorf Airport Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

2 u 30 m

Gemiddelde

2 u 47 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

175 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Dusseldorf Airport naar Brussel rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

17:40Dusseldorf Airport2u30 20:10Brussel
0 overstappen
161Enkele reis
06:00Dusseldorf Airport2u50 08:50Brussel
0 overstappen
161Enkele reis
12:30Dusseldorf Airport2u50 15:20Brussel
0 overstappen
181Enkele reis
10:30Dusseldorf Airport3u00 13:30Brussel
0 overstappen
161Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Dusseldorf Airport naar Brussel

distanceAfstand175 km
durationGemiddelde reistijd met de bus3 u 25 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 15
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenUnion Ivkoni International, Eurolines France, Deutsche Bahn, Flixbus of BlaBlaCar

Bij busreizen van Dusseldorf Airport naar Brussel leg je 175 km af, wat bij onze reispartners zoals Union Ivkoni International, Eurolines France, Deutsche Bahn, Flixbus of BlaBlaCar gemiddeld 3 u 25 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 15 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 15.

Busmaatschappijen: Deutsche Bahn en FlixBus van Dusseldorf Airport naar Brussel

Koop je officiële tickets voor de bus van Dusseldorf Airport naar Brussel bij Deutsche Bahn en FlixBus vanaf € 15 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reisroute te vergelijken en te boeken.

FlixBus
Deutsche Bahn

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met de bus in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met de bus van Dusseldorf Airport naar Brussel. DB gebruikt verschillende soorten busreizen, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde busreizen.

Reistips: bus van Dusseldorf Airport naar Brussel

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Dusseldorf Airport naar Brussel te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Dusseldorf Airport naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 15, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 15  te betalen voor een ticket voor de bus.
Bij de route van Dusseldorf Airport naar Brussel per bus leg je ongeveer 175 km  af.
De reisduur met de bus van Dusseldorf Airport naar Brussel kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 3 u 25 min.
Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Dusseldorf Airport naar Brussel kun je de bus nemen van Union Ivkoni International, Eurolines France, Deutsche Bahn, Flixbus of BlaBlaCar. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Dusseldorf Airport naar Brussel om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Dusseldorf Airport naar Brussel binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 15 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Dusseldorf Airport naar Brussel een paar maanden van tevoren.
Veel reizigers die per bus in Brussel aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Londen. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Londen te verkennen vanuit Brussel, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.

Meer reisopties per bus van Dusseldorf Airport naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBusreizen in BelgiëBustickets naar BrusselBus van Dusseldorf Airport naar Brussel

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal