Bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München

De goedkoopste busreizen Van Luchthaven Düsseldorf International Naar München

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Goedkoopst

40

Gemiddelde

72

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Globtour Medjugorjie d.o.o.
06:30Luchthaven Düsseldorf International11u30 18:00München
0 overstappen
401Enkele reis
BlaBlaCar Bus
20:45Luchthaven Düsseldorf International24u20 21:05München
0 overstappen
1051Enkele reis

Bustijden Luchthaven Düsseldorf International naar München

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 23 maart
Globtour Medjugorjie d.o.o.
06:30Luchthaven Düsseldorf International11u30 18:00München
0 overstappen
BlaBlaCar Bus
20:45Luchthaven Düsseldorf International24u20 21:05München
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
23 mrt.
vr
24 mrt.
za
25 mrt.
zo
26 mrt.
ma
27 mrt.
di
28 mrt.
wo
29 mrt.
do
30 mrt.
vr
31 mrt.
za
01 apr.
zo
02 apr.
ma
03 apr.
di
04 apr.
wo
05 apr.

De snelste bussen Van Luchthaven Düsseldorf International Naar München

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Snelste reis

11 u 30 m

Gemiddelde

17 u 55 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

491 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luchthaven Düsseldorf International naar München rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Globtour Medjugorjie d.o.o.
06:30Luchthaven Düsseldorf International11u30 18:00München
0 overstappen
401Enkele reis
BlaBlaCar Bus
20:45Luchthaven Düsseldorf International24u20 21:05München
0 overstappen
1051Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München

distanceAfstand491 km
durationGemiddelde reistijd met de bus11 u 30 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 41
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. BlaBlaCar Bus of Flixbus

Bij busreizen van Luchthaven Düsseldorf International naar München leg je 491 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. BlaBlaCar Bus of Flixbus gemiddeld 11 u 30 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 41 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 40.

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus en FlixBus van Luchthaven Düsseldorf International naar München

Voor slechts € 40 kun je met de bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München reizen via de diensten van BlaBlaCar Bus en FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze reis beschikbaar zijn.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuks handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar München. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luchthaven Düsseldorf International naar München te reizen.
FAQs
De goedkoopste bustickets van Luchthaven Düsseldorf International naar München zijn € 40. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Luchthaven Düsseldorf International naar München boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 41  te betalen voor een ticket voor de bus.
De afstand van Luchthaven Düsseldorf International naar München per bus is ongeveer 491 km.
De reis met de bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München duurt gemiddeld 11 u 30 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Luchthaven Düsseldorf International naar München.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München te brengen. Op de route naar München vanuit Luchthaven Düsseldorf International kun je reizen met BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. BlaBlaCar Bus of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Luchthaven Düsseldorf International naar München, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Luchthaven Düsseldorf International om 06: 30. Een laatste de bus vertrekt van Luchthaven Düsseldorf International om 06: 30. Check Omio voor de recentste de bus vertrektijden van Luchthaven Düsseldorf International naar München en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Luchthaven Düsseldorf International naar München gaat reserveren, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 41. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Luchthaven Düsseldorf International naar München zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München reizen, is München niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij München die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, Parijs of Praag. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Meer reisopties per bus van Luchthaven Düsseldorf International naar München

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBustickets naar MünchenBus van Luchthaven Düsseldorf International naar München

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal