De goedkoopste busreizen Van Eindhoven Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Cheapest

8

Average

9

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Eindhoven naar Amsterdam bedraagt ongeveer € 9 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 8.

goedkoopste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 changes
81Enkele reis
2e goedkoopste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam
0 changes
101Enkele reis

Bustijden Eindhoven naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, do 9 dec.
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 changes
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
do
9 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
vr
10 dec.
Vind prijzen
19Flixbus
za
11 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
zo
12 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
ma
13 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
di
14 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
wo
15 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
do
16 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
vr
17 dec.
Vind prijzen
8Flixbus
za
18 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
zo
19 dec.
21Ns_ic
10Flixbus
ma
20 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
di
21 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
wo
22 dec.
21Ns_ic
8Flixbus
do
23 dec.
21Ns_ic
10Flixbus
vr
24 dec.
21Ns_ic
10Flixbus
za
25 dec.
21Ns_ic
10Flixbus
zo
26 dec.
21Ns_ic
12Flixbus
ma
27 dec.
21Ns_ic
Vind prijzen
di
28 dec.
21Ns_ic
8Flixbus

De snelste bussen Van Eindhoven Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Snelste reis

1 u 25 m

Gemiddelde

1 u 37 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

111 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Eindhoven naar Amsterdam rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 1 u 37 m over de afstand van 111 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 1 u 25 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 1 u 50 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 changes
81Enkele reis
2e snelste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam
0 changes
101Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Eindhoven en Amsterdam

distanceAfstand111 km
durationGemiddelde busduur1 h 25 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 10
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Eindhoven naar Amsterdam leg je reis 111 km af wat gemiddeld 1 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 10 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busmaatschappijen

FlixBus tussen Eindhoven en Amsterdam

Vind de beste bussen van Eindhoven naar Amsterdam met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 8. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Amsterdam?

De bussen van Eindhoven naar Amsterdam rijden meermaals per dag. FlixBus is momenteel de enige busmaatschappij die dit traject aanbiedt. Je vertrekt vanaf de Stationsweg in Eindhoven en komt ongeveer 4 uur later aan in op station Amsterdam Sloterdijk. Bustickets van Eindhoven naar Amsterdam zijn goedkoper dan tickets voor ander openbaar vervoer mogelijkheden.

Welke bustijden gelden voor FlixBus van Eindhoven naar Amsterdam?

De kortste busreis van Eindhoven naar Amsterdam duurt 2 uur en vertrekt dagelijks om 06.30 uur vanaf de bushalte aan de Stationsweg in Eindhoven. Dit is ook de eerste busreis die FlixBus aanbiedt voor dit traject. De laatste bus die je kunt nemen vanuit Eindhoven vertrekt om 19.10 uur. 5 uur later kom je dan aan in Amsterdam. De goedkoopste reis kost je gemiddeld 8 euro en is ook direct de snelste keus op dit bustraject.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Eindhoven?

De halte voor de FlixBus in Eindhoven is gelegen aan de Stationsweg. Deze halte ligt ten oosten van het Busstation Eindhoven. Dagelijks gaan er twee directe lijnen van Eindhoven naar Amsterdam en een aantal indirecte lijnen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Amsterdam?

In Amsterdam komt FlixBus aan op de busparkeerstrook op de Radarweg direct naast Station Amsterdam Sloterdijk. Via dit station ben je binnen 5 minuten met de sprinter van NS op het Centraal Station van de hoofdstad. Vanaf hier kun je direct het centrum inlopen. Ook is het mogelijk om naar verschillende plekken in de stad met het openbaar vervoer te reizen zoals bus, tram, metro en trein.

Reistips

Busreizen van Eindhoven naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bustickets van Eindhoven naar Amsterdam?
Bustickets van Eindhoven naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 8 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Eindhoven naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Wat is de prijs van een busticket van Eindhoven naar Amsterdam?
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Eindhoven naar Amsterdam gemiddeld € 10  kost.
Wat is de afstand naar Amsterdam van Eindhoven per bus?
De bus afstand van Eindhoven naar Amsterdam is circa 111 km.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Eindhoven naar Amsterdam per bus?
De reisduur per bus van Eindhoven naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 25 min.
Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Eindhoven en Amsterdam zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per bus van Eindhoven naar Amsterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Eindhoven vertrekken van Eindhoven en dat de meeste mensen in Amsterdam uitstappen op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Waar vind ik de Eindhoven busstation naar Amsterdam? Waar is de Amsterdam busstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Eindhoven en moeten ongeveer 273 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Amsterdam arriveren het meest op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) en moeten circa 4 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Eindhoven van Amsterdam?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Eindhoven naar Amsterdam, kun je vertrouwen op Flixbus of Eurolines France om snel naar Amsterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Eindhoven naar Amsterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Eindhoven naar Amsterdam?
Ja, er zijn directe bussen tussen Eindhoven en Amsterdam, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Flixbus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat kopen voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets tussen Eindhoven en Amsterdam reserveren om de beste aanbieding te krijgen?
Je kunt zien dat een bus tussen Eindhoven en Amsterdam gemiddeld € 10 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Eindhoven naar Amsterdam over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Eindhoven per bus, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik reizen per bus tussen Eindhoven en Amsterdam met de Omio-app?
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Eindhoven naar Amsterdam zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Eindhoven naar Amsterdam te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Eindhoven naar Amsterdam reizen? Kan ik per busreisen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amsterdam vanaf Eindhoven. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Eindhoven naar Amsterdam en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Amsterdam
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen