Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
16 jun.
21
do
17 jun.
21
vr
18 jun.
21
za
19 jun.
21
zo
20 jun.
21
ma
21 jun.
21
di
22 jun.
21
wo
23 jun.
21
do
24 jun.
21
vr
25 jun.
21
za
26 jun.
21
zo
27 jun.
21
ma
28 jun.
21
di
29 jun.
21
wo
30 jun.
21
do
1 jul.
21
vr
2 jul.
21
za
3 jul.
21
zo
4 jul.
21
ma
5 jul.
21

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Eindhoven naar Amsterdam

Beginpunt bus:Eindhoven
Eindpunt bus:Amsterdam
Afstand busreis:111 km

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Amsterdam?

De bussen van Eindhoven naar Amsterdam rijden meermaals per dag. FlixBus is momenteel de enige busmaatschappij die dit traject aanbiedt. Je vertrekt vanaf de Stationsweg in Eindhoven en komt ongeveer 4 uur later aan in op station Amsterdam Sloterdijk. Bustickets van Eindhoven naar Amsterdam zijn goedkoper dan tickets voor ander openbaar vervoer mogelijkheden.

Welke bustijden gelden voor FlixBus van Eindhoven naar Amsterdam?

De kortste busreis van Eindhoven naar Amsterdam duurt 2 uur en vertrekt dagelijks om 06.30 uur vanaf de bushalte aan de Stationsweg in Eindhoven. Dit is ook de eerste busreis die FlixBus aanbiedt voor dit traject. De laatste bus die je kunt nemen vanuit Eindhoven vertrekt om 19.10 uur. 5 uur later kom je dan aan in Amsterdam. De goedkoopste reis kost je gemiddeld 8 euro en is ook direct de snelste keus op dit bustraject.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Eindhoven?

De halte voor de FlixBus in Eindhoven is gelegen aan de Stationsweg. Deze halte ligt ten oosten van het Busstation Eindhoven. Dagelijks gaan er twee directe lijnen van Eindhoven naar Amsterdam en een aantal indirecte lijnen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Amsterdam?

In Amsterdam komt FlixBus aan op de busparkeerstrook op de Radarweg direct naast Station Amsterdam Sloterdijk. Via dit station ben je binnen 5 minuten met de sprinter van NS op het Centraal Station van de hoofdstad. Vanaf hier kun je direct het centrum inlopen. Ook is het mogelijk om naar verschillende plekken in de stad met het openbaar vervoer te reizen zoals bus, tram, metro en trein.

Busreizen van Eindhoven naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe ver is Amsterdam van Eindhoven als ik per bus wil reizen?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Eindhoven naar Amsterdam, is het handig om te weten dat Amsterdam ongeveer 111 km is van Eindhoven als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Eindhoven naar Amsterdam, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoe lang doet de bus van Eindhoven naar Amsterdam erover?
De reisduur per bus van Eindhoven naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 57 min.
Vanaf welk in Eindhoven zou ik moeten reizen? Naar welk in Amsterdam zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Eindhoven naar Amsterdam, vertrekken meestal van Eindhoven in Eindhoven en komen aan op Amsterdam, Sloterdijk in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Eindhoven en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Eindhoven en in Amsterdam?

Bij het plannen van je reis naar Amsterdam van Eindhoven, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Eindhoven is Eindhoven, dat 0 km ligt van het centrum. In Amsterdam is het populairste Amsterdam, Sloterdijk en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Eindhoven naar Amsterdam aanbieden?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Amsterdam kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France of Bla Bla Bus. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Eindhoven en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ik wil per bus reizen van Eindhoven naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per bus van Eindhoven naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Eindhoven naar Amsterdam als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Eindhoven naar Amsterdam te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Eindhoven naar Amsterdam vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Amsterdam
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen