De goedkoopste busreizen Van Eindhoven Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Cheapest

10

Average

10

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Eindhoven naar Amsterdam bedraagt ongeveer € 10 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 10.

goedkoopste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam, Sloterdijk
0 changes
101Enkele reis
goedkoopste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 changes
101Enkele reis

Bustijden Eindhoven naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, wo 22 sep.
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam, Sloterdijk
0 changes
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
22 sep.
21
10Flixbus
do
23 sep.
21
12Flixbus
vr
24 sep.
21
14Flixbus
za
25 sep.
21
16Flixbus
zo
26 sep.
21
10Flixbus
ma
27 sep.
21
10Flixbus
di
28 sep.
21
10Flixbus
wo
29 sep.
Vind prijzen
10Flixbus
do
30 sep.
21
10Flixbus
vr
1 okt.
21
10Flixbus
za
2 okt.
21
10Flixbus
zo
3 okt.
21
10Flixbus
ma
4 okt.
21
11Flixbus
di
5 okt.
21
10Flixbus
wo
6 okt.
21
10Flixbus
do
7 okt.
21
10Flixbus
vr
8 okt.
21
10Flixbus
za
9 okt.
21
9Flixbus
zo
10 okt.
21
10Flixbus
ma
11 okt.
21
10Flixbus

De snelste bussen Van Eindhoven Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Snelste reis

1 u 25 m

Gemiddelde

1 u 37 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

111 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Eindhoven naar Amsterdam rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 1 u 37 m over de afstand van 111 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 1 u 25 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 1 u 50 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 changes
101Enkele reis
2e snelste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam, Sloterdijk
0 changes
101Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Amsterdam?

De bussen van Eindhoven naar Amsterdam rijden meermaals per dag. FlixBus is momenteel de enige busmaatschappij die dit traject aanbiedt. Je vertrekt vanaf de Stationsweg in Eindhoven en komt ongeveer 4 uur later aan in op station Amsterdam Sloterdijk. Bustickets van Eindhoven naar Amsterdam zijn goedkoper dan tickets voor ander openbaar vervoer mogelijkheden.

Welke bustijden gelden voor FlixBus van Eindhoven naar Amsterdam?

De kortste busreis van Eindhoven naar Amsterdam duurt 2 uur en vertrekt dagelijks om 06.30 uur vanaf de bushalte aan de Stationsweg in Eindhoven. Dit is ook de eerste busreis die FlixBus aanbiedt voor dit traject. De laatste bus die je kunt nemen vanuit Eindhoven vertrekt om 19.10 uur. 5 uur later kom je dan aan in Amsterdam. De goedkoopste reis kost je gemiddeld 8 euro en is ook direct de snelste keus op dit bustraject.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Eindhoven?

De halte voor de FlixBus in Eindhoven is gelegen aan de Stationsweg. Deze halte ligt ten oosten van het Busstation Eindhoven. Dagelijks gaan er twee directe lijnen van Eindhoven naar Amsterdam en een aantal indirecte lijnen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Amsterdam?

In Amsterdam komt FlixBus aan op de busparkeerstrook op de Radarweg direct naast Station Amsterdam Sloterdijk. Via dit station ben je binnen 5 minuten met de sprinter van NS op het Centraal Station van de hoofdstad. Vanaf hier kun je direct het centrum inlopen. Ook is het mogelijk om naar verschillende plekken in de stad met het openbaar vervoer te reizen zoals bus, tram, metro en trein.

Reistips

Busreizen van Eindhoven naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Eindhoven naar Amsterdam per bus?
Bus tickets van Eindhoven naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 10 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de prijs van een bus kaartje van Eindhoven naar Amsterdam?
Reizen per bus van Eindhoven naar Amsterdam kost gemiddeld € 12. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoe ver is Amsterdam van Eindhoven als ik per bus wil reizen?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Eindhoven naar Amsterdam? De afstand tussen Eindhoven en Amsterdam per bus is ongeveer 111 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Eindhoven naar Amsterdam te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Eindhoven naar Amsterdam?
De reis per bus van Eindhoven naar Amsterdam duurt gemiddeld 1 h 25 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Eindhoven naar Amsterdam.
Vanaf welk in Eindhoven zou ik moeten reizen? Naar welk in Amsterdam zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Eindhoven naar Amsterdam, vertrekken meestal van Eindhoven in Eindhoven en komen aan op Amsterdam, Sloterdijk in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Eindhoven en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar stap ik op op de bus van Eindhoven naar Amsterdam?

Bij het plannen van je reis naar Amsterdam van Eindhoven, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Eindhoven is Eindhoven, dat 0 km ligt van het centrum. In Amsterdam is het populairste Amsterdam, Sloterdijk en dat ligt ongeveer 3 km van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Eindhoven naar Amsterdam?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Amsterdam kun je een bus nemen van Flixbus of Eurolines France. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Eindhoven en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Als ik wil reizen van Eindhoven naar Amsterdam, hoe vind ik dan een directe bus?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Eindhoven naar Amsterdam, overweeg dan om je bus tickets te kopen bij Flixbus om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale bus vindt van Eindhoven naar Amsterdam.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Eindhoven naar Amsterdam?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Eindhoven naar Amsterdam per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Eindhoven naar Amsterdam in de Omio app.
Als ik aankom in Amsterdam vanuit Eindhoven per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Amsterdam?
Je bus trip van Eindhoven naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan op Omio!
Kan ik van Eindhoven naar Amsterdam reizen per bus in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Eindhoven naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Amsterdam
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen