Bus van Eindhoven naar Amsterdam

De goedkoopste busreizen Van Eindhoven Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Goedkoopst

12

Gemiddelde

16

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 overstappen
121Enkele reis
2e goedkoopste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam
0 overstappen
141Enkele reis
10:10Eindhoven, Stationsweg1u25 11:35Amsterdam, Arena
0 overstappen
191Enkele reis
10:10Eindhoven, Stationsweg1u50 12:00Amsterdam
0 overstappen
211Enkele reis

Bustijden Eindhoven naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, vrijdag 20 mei
10:10Eindhoven, Stationsweg1u25 11:35Amsterdam, Arena
0 overstappen
10:10Eindhoven, Stationsweg1u50 12:00Amsterdam
0 overstappen
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam
0 overstappen
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.

De snelste bussen Van Eindhoven Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Snelste reis

1 u 25 m

Gemiddelde

1 u 37 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

111 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Eindhoven naar Amsterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
10:10Eindhoven, Stationsweg1u25 11:35Amsterdam, Arena
0 overstappen
191Enkele reis
snelste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u25 16:00Amsterdam, Arena
0 overstappen
121Enkele reis
2e snelste
10:10Eindhoven, Stationsweg1u50 12:00Amsterdam
0 overstappen
211Enkele reis
2e snelste
14:35Eindhoven, Stationsweg1u50 16:25Amsterdam
0 overstappen
141Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Eindhoven naar Amsterdam

distanceAfstand111 km
durationGemiddelde busduur1 h 25 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 11
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus, Air Express Bus of Infobus

Met bussen van Eindhoven naar Amsterdam leg je reis 111 km af wat gemiddeld 1 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus, Air Express Bus of Infobus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 11 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 10. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busmaatschappijen: FlixBus van Eindhoven naar Amsterdam

Reis met de bus tussen Eindhoven en Amsterdam vanaf € 10 met Omio’s FlixBus partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest populair te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Amsterdam?

De bussen van Eindhoven naar Amsterdam rijden meermaals per dag. FlixBus is momenteel de enige busmaatschappij die dit traject aanbiedt. Je vertrekt vanaf de Stationsweg in Eindhoven en komt ongeveer 4 uur later aan in op station Amsterdam Sloterdijk. Bustickets van Eindhoven naar Amsterdam zijn goedkoper dan tickets voor ander openbaar vervoer mogelijkheden.

Welke bustijden gelden voor FlixBus van Eindhoven naar Amsterdam?

De kortste busreis van Eindhoven naar Amsterdam duurt 2 uur en vertrekt dagelijks om 06.30 uur vanaf de bushalte aan de Stationsweg in Eindhoven. Dit is ook de eerste busreis die FlixBus aanbiedt voor dit traject. De laatste bus die je kunt nemen vanuit Eindhoven vertrekt om 19.10 uur. 5 uur later kom je dan aan in Amsterdam. De goedkoopste reis kost je gemiddeld 8 euro en is ook direct de snelste keus op dit bustraject.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Eindhoven?

De halte voor de FlixBus in Eindhoven is gelegen aan de Stationsweg. Deze halte ligt ten oosten van het Busstation Eindhoven. Dagelijks gaan er twee directe lijnen van Eindhoven naar Amsterdam en een aantal indirecte lijnen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Amsterdam?

In Amsterdam komt FlixBus aan op de busparkeerstrook op de Radarweg direct naast Station Amsterdam Sloterdijk. Via dit station ben je binnen 5 minuten met de sprinter van NS op het Centraal Station van de hoofdstad. Vanaf hier kun je direct het centrum inlopen. Ook is het mogelijk om naar verschillende plekken in de stad met het openbaar vervoer te reizen zoals bus, tram, metro en trein.

Reistips: bus van Eindhoven naar Amsterdam

Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Bustickets van Eindhoven naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 10 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Eindhoven naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Eindhoven naar Amsterdam gemiddeld € 11  kost.
De afstand van Eindhoven naar Amsterdam per bus is ongeveer 111 km.
De reis per bus van Eindhoven naar Amsterdam duurt gemiddeld 1 h 25 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Eindhoven naar Amsterdam.

Als je per bus van Eindhoven naar Amsterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Eindhoven vertrekken van Eindhoven en dat de meeste mensen in Amsterdam uitstappen op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Eindhoven, vinden op ongeveer 855 m van het stadscentrum van Eindhoven. Het meest populaire busstation om aan te komen in Amsterdam, heet Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk), en is ongeveer 4 km gelegen van zijn stadscentrum.

Voor de beste bus van Eindhoven naar Amsterdam, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Eurolines France, Flixbus, Air Express Bus of Infobus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Eindhoven naar Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Eindhoven naar Amsterdam op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat kopen.
Je kunt een eerste bus van Eindhoven naar Amsterdam nemen om 05: 25   of neem een laatste bus van Eindhoven naar Amsterdam vertrekkend om 17: 35. Kijk voor het recentste Eindhoven Amsterdam bus dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.
Je kunt zien dat een bus tussen Eindhoven en Amsterdam gemiddeld € 11 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Eindhoven naar Amsterdam over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel van onze klanten die een reis naar Amsterdam per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Amsterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je per bus wilt reizen van Eindhoven naar Amsterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Eindhoven en Amsterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Eindhoven naar Amsterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Eindhoven naar Amsterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Amsterdam

Meer reisopties per bus van Eindhoven naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal