Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
26NS International | IC
wo
16 jun.
26NS International | IC
do
17 jun.
26NS International | IC
vr
18 jun.
26NS International | IC
za
19 jun.
26NS International | IC
zo
20 jun.
26NS International | IC
ma
21 jun.
13NS International | IC
wo
23 jun.
13NS International | IC
do
24 jun.
13NS International | IC
vr
25 jun.
17NS International | IC
za
26 jun.
17NS International | IC
ma
28 jun.
13NS International | IC
di
29 jun.
13NS International | IC
wo
30 jun.
13NS International | IC
do
1 jul.
13NS International | IC
vr
2 jul.
17NS International | IC
za
3 jul.
17NS International | IC
zo
4 jul.
17NS International | IC
ma
5 jul.
13NS International | IC

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Eindhoven naar Antwerpen

Beginpunt bus:Eindhoven
Eindpunt bus:Antwerpen
Afstand busreis:79 km

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Antwerpen?

  • Reis naar Antwerpen met FlixBus of de IC bus van Deutsche Bahn.
  • De bussen gaan altijd rechtstreeks naar de eindbestemming.
  • De busmaatschappijen rijden in ongeveer 1 uur en 15 minuten naar Antwerpen.
  • Bij FlixBus koop je voor 7 euro de goedkoopste bustickets.
  • Een busreis is op dit traject de snelste én goedkoopste optie.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Eindhoven?

FlixBus heeft een dagelijkse busverbinding tussen Eindhoven en Antwerpen. Er zijn vijf tot zes ritten per dag. En al deze bussen vertrekken vanaf het busstation bij Eindhoven Centraal. Hier is een speciale halte voor internationale busreizen. Ook de bussen van FlixBus staan bij deze halte op je te wachten.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Eindhoven naar Antwerpen?

Als je in Eindhoven op de bus stapt, sta je 1 uur en 15 minuten later al in het centrum van Antwerpen. De reis gaat zo snel doordat FlixBus rechtstreeks naar deze Belgische stad rijdt. Er zijn zelfs geen tussenstops waar je rekening mee moet houden.

Wil je zo vroeg mogelijk in Antwerpen aankomen? In dat geval kun je rond 9.00 uur in Eindhoven op de bus stappen. Je bent dan nog voor 10.30 uur op je eindbestemming. Op dinsdag en woensdag vertrekt de laatste bus om 19.00 uur. De overige dagen is er een extra rit rond middernacht, en deze bus is om 1.15 uur in Antwerpen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Antwerpen?

De bussen van FlixBus komen aan op het Koningin Astridplein, dat naast station Antwerpen Centraal ligt. Vanaf deze locatie vervolg je de reis gemakkelijk met het stadsvervoer. Je kunt kiezen voor de premetro, de tram of één van de vele stadsbussen.

Vanaf welk busstation vertrekt Deutsche Bahn in Eindhoven?

Deutsche Bahn is de laatste jaren bezig om de dienstverlening steeds verder uit te breiden. Dat betekent dat het bedrijf niet alleen meer treinen laat rijden, maar ook internationale bussen. Vanaf de Stationsweg in Eindhoven vertrekken er zelfs vier tot vijf bussen per dag richting Antwerpen.

Wat zijn de bustijden van Deutsche Bahn van Eindhoven naar Antwerpen?

Net als FlixBus rijdt Deutsche Bahn rechtstreeks naar Antwerpen. De zogenaamde IC bus neemt ook dezelfde snelle route over de E34. Na een rit van een uur en een kwartier ben je dus al op de plaats van bestemming.

De eerste bus van de dag vertrekt tegen 10.40 uur. Als je deze rit neemt, ben je rond lunchtijd in het gezellige Antwerpen. Wil je liever 's avonds reizen? Op maandag, dinsdag, woensdag en zondag rijdt de laatste IC bus tegen 20.15 uur weg uit Eindhoven. Van donderdag tot en met zaterdag is er daarna nog een extra rit. Deze bussen zijn van 23.30 uur tot 0.45 uur onderweg.

Op welk busstation komt Deutsche Bahn aan in Antwerpen?

De bussen van Deutsche Bahn stoppen bij het busstation naast Antwerpen Centraal. Om de stad te verkennen, kun je hier onder andere overstappen op de trams van lijn 12 en 24. Wil je een bezoek brengen aan het Modemuseum of de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal? Met de premetro's van lijn 3 en lijn 5 sta je binnen 10 minuten bij de ingang.

Busreizen van Eindhoven naar Antwerpen
Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Wat is de afstand naar Antwerpen van Eindhoven per bus?
Als je per bus reist van Eindhoven naar Antwerpen, is de afstand ongeveer 78 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Eindhoven naar Antwerpen ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Als ik per bus wil reizen, welke in Eindhoven en Antwerpen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Eindhoven naar Antwerpen is het heel fijn om te weten dat Eindhoven het meest populaire bus station is voor reizigers die van Eindhoven vertrekken en dat Antwerp, Crown Plaza Hotel het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Antwerpen.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Eindhoven en in Antwerpen?

Als je van plan bent een bus vanuit Eindhoven te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Eindhoven. Als je aankomt in Antwerpen per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Antwerp, Crown Plaza Hotel, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Eindhoven naar Antwerpen aanbieden?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Antwerpen kun je een bus nemen van Flixbus, IC Bus of Eurolines France. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Eindhoven en Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Antwerpen vanuit Eindhoven per bus, zijn er dan in de buurt van Antwerpen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je bus trip van Eindhoven naar Antwerpen hoeft niet te eindigen in Antwerpen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Antwerpen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Brussel, Amsterdam of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Brussel, Amsterdam of Parijs te gaan op Omio!
Hoe kom ik van Eindhoven naar Antwerpen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Antwerpen van Eindhoven. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Eindhoven naar Antwerpen en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Antwerpen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen