De goedkoopste busreizen Van Eindhoven Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Cheapest

11

Average

11

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Eindhoven naar Antwerpen bedraagt ongeveer € 11 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 11.

goedkoopste
11:00Eindhoven, Stationsweg1u10 12:10Antwerpen, Koningin Astridplein
0 changes
111Enkele reis

Bustijden Eindhoven naar Antwerpen

Bussen weergeven voor morgen, wo 22 sep.
11:00Eindhoven, Stationsweg1u10 12:10Antwerpen, Koningin Astridplein
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
22 sep.
26NS International | IC
11Flixbus
do
23 sep.
26NS International | IC
10Flixbus
vr
24 sep.
26NS International | IC
10Flixbus
za
25 sep.
17NS International | IC
10Flixbus
zo
26 sep.
26NS International | IC
10Flixbus
ma
27 sep.
13NS International | IC
Vind prijzen
di
28 sep.
13NS International | IC
10Flixbus
wo
29 sep.
13NS International | IC
10Flixbus
do
30 sep.
13NS International | IC
10Flixbus
vr
1 okt.
17NS International | IC
10Flixbus
za
2 okt.
17NS International | IC
10Flixbus
zo
3 okt.
17NS International | IC
Vind prijzen
ma
4 okt.
13NS International | IC
10Flixbus
di
5 okt.
13NS International | IC
10Flixbus
wo
6 okt.
13NS International | IC
10Flixbus
do
7 okt.
13NS International | IC
9Flixbus
vr
8 okt.
17NS International | IC
10Flixbus
za
9 okt.
17NS International | IC
Vind prijzen
zo
10 okt.
17NS International | IC
10Flixbus
ma
11 okt.
13NS International | IC
10Flixbus

De snelste bussen Van Eindhoven Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Snelste reis

1 u 10 m

Gemiddelde

1 u 10 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

79 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Eindhoven naar Antwerpen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 1 u 10 m over de afstand van 79 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 1 u 10 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 1 u 10 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
11:00Eindhoven, Stationsweg1u10 12:10Antwerpen, Koningin Astridplein
0 changes
111Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Antwerpen?

  • Reis naar Antwerpen met FlixBus of de IC bus van Deutsche Bahn.
  • De bussen gaan altijd rechtstreeks naar de eindbestemming.
  • De busmaatschappijen rijden in ongeveer 1 uur en 15 minuten naar Antwerpen.
  • Bij FlixBus koop je voor 7 euro de goedkoopste bustickets.
  • Een busreis is op dit traject de snelste én goedkoopste optie.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Eindhoven?

FlixBus heeft een dagelijkse busverbinding tussen Eindhoven en Antwerpen. Er zijn vijf tot zes ritten per dag. En al deze bussen vertrekken vanaf het busstation bij Eindhoven Centraal. Hier is een speciale halte voor internationale busreizen. Ook de bussen van FlixBus staan bij deze halte op je te wachten.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Eindhoven naar Antwerpen?

Als je in Eindhoven op de bus stapt, sta je 1 uur en 15 minuten later al in het centrum van Antwerpen. De reis gaat zo snel doordat FlixBus rechtstreeks naar deze Belgische stad rijdt. Er zijn zelfs geen tussenstops waar je rekening mee moet houden.

Wil je zo vroeg mogelijk in Antwerpen aankomen? In dat geval kun je rond 9.00 uur in Eindhoven op de bus stappen. Je bent dan nog voor 10.30 uur op je eindbestemming. Op dinsdag en woensdag vertrekt de laatste bus om 19.00 uur. De overige dagen is er een extra rit rond middernacht, en deze bus is om 1.15 uur in Antwerpen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Antwerpen?

De bussen van FlixBus komen aan op het Koningin Astridplein, dat naast station Antwerpen Centraal ligt. Vanaf deze locatie vervolg je de reis gemakkelijk met het stadsvervoer. Je kunt kiezen voor de premetro, de tram of één van de vele stadsbussen.

Vanaf welk busstation vertrekt Deutsche Bahn in Eindhoven?

Deutsche Bahn is de laatste jaren bezig om de dienstverlening steeds verder uit te breiden. Dat betekent dat het bedrijf niet alleen meer treinen laat rijden, maar ook internationale bussen. Vanaf de Stationsweg in Eindhoven vertrekken er zelfs vier tot vijf bussen per dag richting Antwerpen.

Wat zijn de bustijden van Deutsche Bahn van Eindhoven naar Antwerpen?

Net als FlixBus rijdt Deutsche Bahn rechtstreeks naar Antwerpen. De zogenaamde IC bus neemt ook dezelfde snelle route over de E34. Na een rit van een uur en een kwartier ben je dus al op de plaats van bestemming.

De eerste bus van de dag vertrekt tegen 10.40 uur. Als je deze rit neemt, ben je rond lunchtijd in het gezellige Antwerpen. Wil je liever 's avonds reizen? Op maandag, dinsdag, woensdag en zondag rijdt de laatste IC bus tegen 20.15 uur weg uit Eindhoven. Van donderdag tot en met zaterdag is er daarna nog een extra rit. Deze bussen zijn van 23.30 uur tot 0.45 uur onderweg.

Op welk busstation komt Deutsche Bahn aan in Antwerpen?

De bussen van Deutsche Bahn stoppen bij het busstation naast Antwerpen Centraal. Om de stad te verkennen, kun je hier onder andere overstappen op de trams van lijn 12 en 24. Wil je een bezoek brengen aan het Modemuseum of de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal? Met de premetro's van lijn 3 en lijn 5 sta je binnen 10 minuten bij de ingang.

Reistips

Busreizen van Eindhoven naar Antwerpen
Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Eindhoven naar Antwerpen?
Bus tickets van Eindhoven naar Antwerpen hoeven niet meer dan € 10 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Eindhoven naar Antwerpen voor je volgende vakantie.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Eindhoven naar Antwerpen?
Bus kaartjes van Eindhoven naar Antwerpen kosten gemiddeld € 10. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand van Eindhoven naar Antwerpen als je reist per bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Eindhoven naar Antwerpen? De afstand tussen Eindhoven en Antwerpen per bus is ongeveer 78 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Eindhoven naar Antwerpen te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Eindhoven to Antwerpen per bus?
De reis per bus van Eindhoven naar Antwerpen duurt gemiddeld 1 h 10 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Eindhoven naar Antwerpen.
Wat zijn de meest gebruikte in Eindhoven en in Antwerpen?

Als je per bus van Eindhoven naar Antwerpen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Eindhoven vertrekken van Eindhoven en dat de meeste mensen in Antwerpen uitstappen op Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Waar stap ik op op de bus van Eindhoven naar Antwerpen?

Als je vertrekt vanaf Eindhoven, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Eindhoven is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Antwerpen te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Antwerpen Antwerp, Crown Plaza Hotel is, dat 3 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Eindhoven naar Antwerpen te komen?
Voor de beste bus van Eindhoven naar Antwerpen, kun je terecht bij de volgende: Flixbus, IC Bus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Eindhoven naar Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Eindhoven naar Antwerpen?
Zoek je een directe bus van Eindhoven naar Antwerpen? Overweeg om bus tickets van Eindhoven naar Antwerpen te kopen van Flixbus. Als je geen perfecte verbinding per bus van Eindhoven naar Antwerpen vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Antwerpen te komen.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Eindhoven naar Antwerpen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Eindhoven naar Antwerpen, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Eindhoven naar Antwerpen. Welke andere plaatsen in de buurt van Antwerpen zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Antwerpen aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Brussel, Amsterdam of Parijs. Als je erover denkt om Brussel, Amsterdam of Parijs te verkennen vanuit Antwerpen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Eindhoven naar Antwerpen te komen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Eindhoven naar Antwerpen te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Eindhoven naar Antwerpen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Antwerpen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen