Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Eindhoven en Brussel

distanceAfstand102 km
durationGemiddelde busduur2 h 15 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 9
frequencyBus frequentie3 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 3 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Eindhoven naar Brussel leg je reis 102 km af wat gemiddeld 2 h 15 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Normaalgesproken zijn er er zijn 3 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 9 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 9. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: FlixBus tussen Eindhoven en Brussel

FlixBus geeft je vanaf € 9 tickets voor bussen tussen Eindhoven en Brussel. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus van Eindhoven naar Brussel bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 16 min
  • Gemiddelde prijs: € 9
  • FlixBus frequentie: 3 per dag

Reistips: Busreizen van Eindhoven naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Brussel te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Eindhoven naar Brussel?

Bustickets van Eindhoven naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 9 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs van een busticket van Eindhoven naar Brussel?

De Eindhoven naar Brussel busticketsprijs is gemiddeld € 9  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand naar Brussel van Eindhoven per bus?

De bus afstand van Eindhoven naar Brussel is circa 102 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Brussel per bus?

The gemiddelde reistijd per bus van Eindhoven naar Brussel is 2 h 15 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Eindhoven naar Brussel.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Eindhoven en in Brussel?

Als je per bus van Eindhoven naar Brussel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Eindhoven vertrekken van Eindhoven en dat de meeste mensen in Brussel uitstappen op Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Waar is het busstation in Eindhoven? Waar is het busstation in Brussel?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Eindhoven en moeten ongeveer 273 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Brussel arriveren het meest op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) en moeten circa 2.1 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Eindhoven naar Brussel aanbieden?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Eindhoven naar Brussel kun je een bus nemen van Flixbus of Eurolines France. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Eindhoven naar Brussel om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel busdiensten zijn er van Eindhoven naar Brussel per dag?

Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Eindhoven naar Brussel is 3 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets van Eindhoven naar Brussel kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Je kunt zien dat een bus van Eindhoven naar Brussel gemiddeld € 9 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Eindhoven naar Brussel over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik ben mijn geplande reis van Eindhoven naar Brussel per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Brussel, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Londen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Brussel en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Eindhoven naar Brussel per bus met de Omio-app?

Je kunt je bustickets van Eindhoven naar Brussel zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Eindhoven naar Brussel bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Kan ik van Eindhoven naar Brussel reizen per bus in plaats van met de auto?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Eindhoven naar Brussel wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Brussel
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Eindhoven - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: