De goedkoopste busreizen Van Eindhoven Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Cheapest

22

Average

25

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Eindhoven naar Parijs bedraagt ongeveer € 25 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 22.

goedkoopste
07:30Eindhoven, Stationsweg7u05 14:35Paris, Quai de Bercy
0 changes
221Enkele reis
2e goedkoopste
09:20Eindhoven, Stationsweg7u05 16:25Paris, Quai de Bercy
0 changes
281Enkele reis

Bustijden Eindhoven naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, do 30 sep.
07:30Eindhoven, Stationsweg7u05 14:35Paris, Quai de Bercy
0 changes
09:20Eindhoven, Stationsweg7u05 16:25Paris, Quai de Bercy
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
119Thalys
Vind prijzen
do
30 sep.
131Thalys
20Flixbus
vr
1 okt.
131Thalys
25Flixbus
za
2 okt.
131Thalys
18Flixbus
zo
3 okt.
119Thalys
20Flixbus
ma
4 okt.
97Thalys
16Flixbus
di
5 okt.
97Thalys
Vind prijzen
wo
6 okt.
97Thalys
Vind prijzen
do
7 okt.
97Thalys
20Flixbus
vr
8 okt.
119Thalys
20Flixbus
za
9 okt.
97Thalys
18Flixbus
zo
10 okt.
97Thalys
20Flixbus
ma
11 okt.
97Thalys
16Flixbus
di
12 okt.
97Thalys
Vind prijzen
wo
13 okt.
87Thalys
Vind prijzen
do
14 okt.
97Thalys
20Flixbus
vr
15 okt.
131Thalys
20Flixbus
za
16 okt.
131Thalys
20Flixbus
zo
17 okt.
131Thalys
20Flixbus
ma
18 okt.
59Thalys
16Flixbus
di
19 okt.
87Thalys
Vind prijzen

De snelste bussen Van Eindhoven Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

7 u 5 m

Gemiddelde

7 u 5 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

364 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Eindhoven naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 7 u 5 m over de afstand van 364 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 7 u 5 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 7 u 5 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
07:30Eindhoven, Stationsweg7u05 14:35Paris, Quai de Bercy
0 changes
221Enkele reis
snelste
09:20Eindhoven, Stationsweg7u05 16:25Paris, Quai de Bercy
0 changes
281Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Parijs?

  • Becker Reisen, FlixBus en Eurolines bieden bussen aan van Eindhoven naar Parijs
  • Becker Reisen en Eurolines bieden uitsluitend directe verbindingen aan tussen Eindhoven en Parijs. Bij FlixBus is ongeveer een kwart van de busdiensten een directe verbinding. In andere gevallen stap je over op een andere FlixBus of op de trein.
  • Er zijn grote verschillen in reisduur tussen de verschillende maatschappijen. FlixBus biedt bijvoorbeeld reizen aan naar het centrum van Parijs of naar vliegveld Charles de Gaulle en dat scheelt in de reistijd. Ook zijn de busreizen met overstap in de regel langer van duur, zeker wanneer de overstap plaatsvindt in Düsseldorf. De kortste directe reis bedraagt ongeveer zes uur. Zowel FlixBus als Eurolines bieden dit aan. Reizen van Becker Reisen duren 6,5 uur. Een reis met overstap kan soms wel bijna 13 uur duren.
  • De prijzen van de diverse maatschappijen en busreizen op verschillende tijdstippen variëren zo ongeveer tussen de 18 en 36 euro.
  • In vergelijking met andere vormen van openbaar vervoer zijn de busreizen duidelijk goedkoper.

Welke bussen van Flixbus maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

De bussen van FlixBus vertrekken in Eindhoven aan de buszijde van het Centraal Station. Op een doordeweekse dag kunnen er gerust 25 bussen vertrekken.

FlixBus biedt zowel directe reizen aan als reizen waar je een of soms twee keer moet overstappen, ofwel op een andere bus, ofwel op de trein. De kortste reis neemt zes uur in beslag en de langste ongeveer dertien uur.

De allereerste dienst van FlixBus vertrekt om 5.50 uur. Je komt dan aan in Parijs om 15.50 uur. Overdag vertrekken doordeweeks zowat alleen maar bussen met overstap. Wil je een FlixBus met een directe verbinding? Neem dan de nachtbus van 1.05 uur. Om 7.15 uur ben je dan in Parijs. Dit is tevens de laatste dienst van FlixBus.

De bussen van FlixBus komen in Parijs aan op Porte Maillot of op vliegveld Charles de Gaulle. Wil je van het vliegveld naar het centrum van Parijs, dan kan je de RER-trein nemen, maar het is slimmer om te kiezen voor een bus die Porte Maillot als eindpunt heeft. Het centrum van Parijs bereik je met metrolijn 1, richting Château de Vincennes. Als je bij Chatelet uitstapt, sta je in het hart van Parijs. Wil je met de trein naar het zuiden, neem je lijn 1 naar Gare de Lyon. Wil je naar Gare du Nord? Neem dan op metrostation Chatelet metrolijn 4 richting Porte de Glignancourt.

Welke bussen van Becker Reisen maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Becker Reisen biedt busreizen van Eindhoven naar Parijs aan, maar niet elke dag. Op de dagen dat ze rijden, is er slechts één busdienst.

Alle busreizen van Becker Reisen zijn directe verbindingen zonder overstap. De dienst van Becker vertrekt om 07.00 uur, duurt 6,5 uur en je arriveert in Parijs om 13.30 uur.

De bussen van Becker Reisen komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon? Stap dan op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Welke bussen van Eurolines maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Eurolines biedt dagelijks busreizen van Eindhoven naar Parijs aan. Op sommige dagen is er alleen een dagrit, op andere dagen vind je een dagrit én een nachtrit.

Alle busreizen van Eurolines zijn directe verbindingen zonder overstap. Eurolines vertrekt overdag om 11.00 uur en je arriveert in Parijs om 17.00 uur. Ga je met de nachtbus van Eurolines? Dan vertrek je om 23:55 uur en je komt aan om 06.00 uur.

De bussen van Eurolines komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon, dan stap je op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Reistips

Busreizen van Eindhoven naar Parijs
Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Parijs te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Eindhoven naar Parijs?
Voordelige bus tickets van Eindhoven naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 16, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Eindhoven naar Parijs?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Eindhoven naar Parijs, kun je rekenen op een bedrag van € 20 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand van Eindhoven naar Parijs als je reist per bus?
Als je reist van Eindhoven naar Parijs per bus, reken dan op een reisafstand tussen Eindhoven en Parijs van ongeveer 363 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang doet de bus van Eindhoven naar Parijs erover?
The gemiddelde reistijd per bus van Eindhoven naar Parijs is 7 h. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Eindhoven naar Parijs.
Wat zijn de meest gebruikte in Eindhoven en in Parijs?

Het meest populaire voor reizigers uit Eindhoven is Eindhoven. In Parijs is het meest populaire onder reizigers Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Waar zijn de in Eindhoven in Parijs?

Je vindt Eindhoven, het door Omio reizigers meest gebruikte in Eindhoven, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Parijs is Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat 2 km ligt van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Eindhoven naar Parijs per bus?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Eindhoven naar Parijs, kun je vertrouwen op Flixbus of Eurolines France om snel naar Parijs te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Eindhoven naar Parijs te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Eindhoven naar Parijs te kopen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Eindhoven naar Parijs, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Eindhoven naar Parijs. Welke andere plaatsen in de buurt van Parijs zijn het waard om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Eindhoven naar Parijs reizen? Kan ik per bus reizen?
Reizen van Eindhoven naar Parijs zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Eindhoven naar Parijs.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Parijs
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen