Bus van Eindhoven naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Eindhoven Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

30

Gemiddelde

55

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
15:05Eindhoven, Stationsweg6u55 22:00Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis
goedkoopste
12:35Eindhoven, Stationsweg7u00 19:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis
2e goedkoopste
19:30Eindhoven, Stationsweg7u40 03:10Paris, Quai de Bercy
1 overstap
401Enkele reis
07:40Eindhoven, Stationsweg6u55 14:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
601Enkele reis
23:00Eindhoven, Stationsweg8u25 07:25Paris, Quai de Bercy
1 overstap
651Enkele reis

Bustijden Eindhoven naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
01:15Eindhoven, Stationsweg5u40 06:55Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
07:40Eindhoven, Stationsweg6u55 14:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
09:20Eindhoven, Stationsweg7u05 16:25Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
12:35Eindhoven, Stationsweg7u00 19:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
15:05Eindhoven, Stationsweg6u55 22:00Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
19:30Eindhoven, Stationsweg7u40 03:10Paris, Quai de Bercy
1 overstap
23:00Eindhoven, Stationsweg8u25 07:25Paris, Quai de Bercy
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Eindhoven Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

5 u 40 m

Gemiddelde

7 u 5 m

Bussen per dag

7

Afstand busreis

364 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Eindhoven naar Parijs rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
01:15Eindhoven, Stationsweg5u40 06:55Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
801Enkele reis
2e snelste
15:05Eindhoven, Stationsweg6u55 22:00Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis
2e snelste
07:40Eindhoven, Stationsweg6u55 14:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
601Enkele reis
12:35Eindhoven, Stationsweg7u00 19:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis
09:20Eindhoven, Stationsweg7u05 16:25Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
801Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Eindhoven naar Parijs

distanceAfstand363 km
durationGemiddelde reistijd met de bus5 u 40 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 32
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Bij busreizen van Eindhoven naar Parijs leg je 363 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France gemiddeld 5 u 40 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 32. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Eindhoven en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus van Eindhoven naar Parijs

Voor slechts € 15 kun je met de bus van Eindhoven naar Parijs reizen via de diensten van FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze reisroute beschikbaar zijn.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Parijs?

  • Becker Reisen, FlixBus en Eurolines bieden bussen aan van Eindhoven naar Parijs
  • Becker Reisen en Eurolines bieden uitsluitend directe verbindingen aan tussen Eindhoven en Parijs. Bij FlixBus is ongeveer een kwart van de busdiensten een directe verbinding. In andere gevallen stap je over op een andere FlixBus of op de trein.
  • Er zijn grote verschillen in reisduur tussen de verschillende maatschappijen. FlixBus biedt bijvoorbeeld reizen aan naar het centrum van Parijs of naar vliegveld Charles de Gaulle en dat scheelt in de reistijd. Ook zijn de busreizen met overstap in de regel langer van duur, zeker wanneer de overstap plaatsvindt in Düsseldorf. De kortste directe reis bedraagt ongeveer zes uur. Zowel FlixBus als Eurolines bieden dit aan. Reizen van Becker Reisen duren 6,5 uur. Een reis met overstap kan soms wel bijna 13 uur duren.
  • De prijzen van de diverse maatschappijen en busreizen op verschillende tijdstippen variëren zo ongeveer tussen de 18 en 36 euro.
  • In vergelijking met andere vormen van openbaar vervoer zijn de busreizen duidelijk goedkoper.

Welke bussen van Flixbus maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

De bussen van FlixBus vertrekken in Eindhoven aan de buszijde van het Centraal Station. Op een doordeweekse dag kunnen er gerust 25 bussen vertrekken.

FlixBus biedt zowel directe reizen aan als reizen waar je een of soms twee keer moet overstappen, ofwel op een andere bus, ofwel op de trein. De kortste reis neemt zes uur in beslag en de langste ongeveer dertien uur.

De allereerste dienst van FlixBus vertrekt om 5.50 uur. Je komt dan aan in Parijs om 15.50 uur. Overdag vertrekken doordeweeks zowat alleen maar bussen met overstap. Wil je een FlixBus met een directe verbinding? Neem dan de nachtbus van 1.05 uur. Om 7.15 uur ben je dan in Parijs. Dit is tevens de laatste dienst van FlixBus.

De bussen van FlixBus komen in Parijs aan op Porte Maillot of op vliegveld Charles de Gaulle. Wil je van het vliegveld naar het centrum van Parijs, dan kan je de RER-trein nemen, maar het is slimmer om te kiezen voor een bus die Porte Maillot als eindpunt heeft. Het centrum van Parijs bereik je met metrolijn 1, richting Château de Vincennes. Als je bij Chatelet uitstapt, sta je in het hart van Parijs. Wil je met de trein naar het zuiden, neem je lijn 1 naar Gare de Lyon. Wil je naar Gare du Nord? Neem dan op metrostation Chatelet metrolijn 4 richting Porte de Glignancourt.

Welke bussen van Becker Reisen maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Becker Reisen biedt busreizen van Eindhoven naar Parijs aan, maar niet elke dag. Op de dagen dat ze rijden, is er slechts één busdienst.

Alle busreizen van Becker Reisen zijn directe verbindingen zonder overstap. De dienst van Becker vertrekt om 07.00 uur, duurt 6,5 uur en je arriveert in Parijs om 13.30 uur.

De bussen van Becker Reisen komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon? Stap dan op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Welke bussen van Eurolines maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Eurolines biedt dagelijks busreizen van Eindhoven naar Parijs aan. Op sommige dagen is er alleen een dagrit, op andere dagen vind je een dagrit én een nachtrit.

Alle busreizen van Eurolines zijn directe verbindingen zonder overstap. Eurolines vertrekt overdag om 11.00 uur en je arriveert in Parijs om 17.00 uur. Ga je met de nachtbus van Eurolines? Dan vertrek je om 23:55 uur en je komt aan om 06.00 uur.

De bussen van Eurolines komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon, dan stap je op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Reistips: bus van Eindhoven naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Eindhoven naar Parijs hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Eindhoven naar Parijs.
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 32  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
Bij de route van Eindhoven naar Parijs per bus leg je ongeveer 363 km  af.
De reis met de bus van Eindhoven naar Parijs duurt gemiddeld 5 u 40 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Eindhoven naar Parijs.

Voordat je je reis van Eindhoven naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Eindhoven vanaf Eindhoven vertrekken en in Parijs aankomen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Eindhoven en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 858 m naar het busstation in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Eindhoven naar Parijs kun je de bus nemen van Flixbus of Eurolines France. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Eindhoven naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn directe busreizen van Eindhoven naar Parijs, en jij kunt een directe de bus voor deze reis vinden bij Flixbus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat boeken voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Een eerste de bus van Eindhoven naar Parijs vertrekt om 05: 40   en een laatste de bus voor deze vertrekt om 23: 15. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de bus van Eindhoven naar Parijs tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Tickets voor de bus van Eindhoven naar Parijs kosten gemiddeld € 32, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Eindhoven naar Parijs zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel reizigers die per bus in Parijs aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je erover denkt om Londen, Barcelona of Amsterdam te verkennen vanuit Parijs, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal