Bus van Eindhoven naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Eindhoven Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

30

Gemiddelde

40

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
15:05Eindhoven, Stationsweg6u55 22:00Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis
2e goedkoopste
12:35Eindhoven, Stationsweg7u00 19:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
351Enkele reis
07:40Eindhoven, Stationsweg6u55 14:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
01:15Eindhoven, Stationsweg6u00 07:15Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
23:00Eindhoven, Stationsweg9u05 08:05Paris, Quai de Bercy
1 overstap
561Enkele reis

Bustijden Eindhoven naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
01:15Eindhoven, Stationsweg6u00 07:15Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
07:40Eindhoven, Stationsweg6u55 14:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
12:35Eindhoven, Stationsweg7u00 19:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
15:05Eindhoven, Stationsweg6u55 22:00Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
23:00Eindhoven, Stationsweg9u05 08:05Paris, Quai de Bercy
1 overstap

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste bussen Van Eindhoven Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

6 u

Gemiddelde

7 u 11 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

364 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Eindhoven naar Parijs rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
01:15Eindhoven, Stationsweg6u00 07:15Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
2e snelste
07:40Eindhoven, Stationsweg6u55 14:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
2e snelste
15:05Eindhoven, Stationsweg6u55 22:00Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
301Enkele reis
12:35Eindhoven, Stationsweg7u00 19:35Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
351Enkele reis
23:00Eindhoven, Stationsweg9u05 08:05Paris, Quai de Bercy
1 overstap
561Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Eindhoven naar Parijs

distanceAfstand363 km
durationGemiddelde busduur5 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 33
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Eindhoven naar Parijs leg je reis 363 km af wat gemiddeld 5 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 25 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 33. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus van Eindhoven naar Parijs

Vind de beste bussen van Eindhoven naar Parijs met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 25. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Parijs?

  • Becker Reisen, FlixBus en Eurolines bieden bussen aan van Eindhoven naar Parijs
  • Becker Reisen en Eurolines bieden uitsluitend directe verbindingen aan tussen Eindhoven en Parijs. Bij FlixBus is ongeveer een kwart van de busdiensten een directe verbinding. In andere gevallen stap je over op een andere FlixBus of op de trein.
  • Er zijn grote verschillen in reisduur tussen de verschillende maatschappijen. FlixBus biedt bijvoorbeeld reizen aan naar het centrum van Parijs of naar vliegveld Charles de Gaulle en dat scheelt in de reistijd. Ook zijn de busreizen met overstap in de regel langer van duur, zeker wanneer de overstap plaatsvindt in Düsseldorf. De kortste directe reis bedraagt ongeveer zes uur. Zowel FlixBus als Eurolines bieden dit aan. Reizen van Becker Reisen duren 6,5 uur. Een reis met overstap kan soms wel bijna 13 uur duren.
  • De prijzen van de diverse maatschappijen en busreizen op verschillende tijdstippen variëren zo ongeveer tussen de 18 en 36 euro.
  • In vergelijking met andere vormen van openbaar vervoer zijn de busreizen duidelijk goedkoper.

Welke bussen van Flixbus maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

De bussen van FlixBus vertrekken in Eindhoven aan de buszijde van het Centraal Station. Op een doordeweekse dag kunnen er gerust 25 bussen vertrekken.

FlixBus biedt zowel directe reizen aan als reizen waar je een of soms twee keer moet overstappen, ofwel op een andere bus, ofwel op de trein. De kortste reis neemt zes uur in beslag en de langste ongeveer dertien uur.

De allereerste dienst van FlixBus vertrekt om 5.50 uur. Je komt dan aan in Parijs om 15.50 uur. Overdag vertrekken doordeweeks zowat alleen maar bussen met overstap. Wil je een FlixBus met een directe verbinding? Neem dan de nachtbus van 1.05 uur. Om 7.15 uur ben je dan in Parijs. Dit is tevens de laatste dienst van FlixBus.

De bussen van FlixBus komen in Parijs aan op Porte Maillot of op vliegveld Charles de Gaulle. Wil je van het vliegveld naar het centrum van Parijs, dan kan je de RER-trein nemen, maar het is slimmer om te kiezen voor een bus die Porte Maillot als eindpunt heeft. Het centrum van Parijs bereik je met metrolijn 1, richting Château de Vincennes. Als je bij Chatelet uitstapt, sta je in het hart van Parijs. Wil je met de trein naar het zuiden, neem je lijn 1 naar Gare de Lyon. Wil je naar Gare du Nord? Neem dan op metrostation Chatelet metrolijn 4 richting Porte de Glignancourt.

Welke bussen van Becker Reisen maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Becker Reisen biedt busreizen van Eindhoven naar Parijs aan, maar niet elke dag. Op de dagen dat ze rijden, is er slechts één busdienst.

Alle busreizen van Becker Reisen zijn directe verbindingen zonder overstap. De dienst van Becker vertrekt om 07.00 uur, duurt 6,5 uur en je arriveert in Parijs om 13.30 uur.

De bussen van Becker Reisen komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon? Stap dan op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Welke bussen van Eurolines maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Eurolines biedt dagelijks busreizen van Eindhoven naar Parijs aan. Op sommige dagen is er alleen een dagrit, op andere dagen vind je een dagrit én een nachtrit.

Alle busreizen van Eurolines zijn directe verbindingen zonder overstap. Eurolines vertrekt overdag om 11.00 uur en je arriveert in Parijs om 17.00 uur. Ga je met de nachtbus van Eurolines? Dan vertrek je om 23:55 uur en je komt aan om 06.00 uur.

De bussen van Eurolines komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon, dan stap je op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Reistips: bus van Eindhoven naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Parijs te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Parijs naar Eindhoven te reizen is per bus en dat hoeft maar € 25 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Eindhoven naar Parijs bij Omio te kopen.
De Eindhoven naar Parijs busticketsprijs is gemiddeld € 33  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
De afstand van tussen Eindhoven en Parijs per bus is bij benadering 363 km.
De reis per bus van Eindhoven naar Parijs duurt gemiddeld 5 h 40 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Eindhoven naar Parijs.

Voordat je je trip van Eindhoven naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Eindhoven, vertrekken van Eindhoven en op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) aankomen in Parijs.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Eindhoven, wat ongeveer 855 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat 4.6 km ligt van het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Eindhoven naar Parijs te brengen per bus. Op de route naar Parijs vanuit Eindhoven kun je reizen met Flixbus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Eindhoven naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn directe bussen tussen Eindhoven en Parijs, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Flixbus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat kopen voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Een vroegste bus vertrekkend vanaf Eindhoven naar Parijs vertrekt om 05: 40. Een laatste bus vertrekkend vanaf Eindhoven naar Parijs vertrekt om 23: 15. Je vindt de recentste Eindhoven naar Parijs bus dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Je kunt zien dat een bus tussen Eindhoven en Parijs gemiddeld € 33 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Eindhoven naar Parijs over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Voor veel van onze klanten die per bus van Eindhoven naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt je bustickets van Eindhoven naar Parijs zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Eindhoven naar Parijs bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Eindhoven naar Parijs wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal