VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
16 jun.
126Thalys
do
17 jun.
97Thalys
vr
18 jun.
97Thalys
za
19 jun.
88Thalys
zo
20 jun.
119Thalys
ma
21 jun.
97Thalys
di
22 jun.
34Thalys
wo
23 jun.
88Thalys
do
24 jun.
88Thalys
vr
25 jun.
97Thalys
za
26 jun.
59Thalys
zo
27 jun.
64Thalys
ma
28 jun.
69Thalys
di
29 jun.
69Thalys
wo
30 jun.
69Thalys
do
1 jul.
69Thalys
vr
2 jul.
69Thalys
za
3 jul.
59Thalys
zo
4 jul.
69Thalys
ma
5 jul.
59Thalys

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Eindhoven naar Parijs

Beginpunt bus:Eindhoven
Eindpunt bus:Parijs
Afstand busreis:364 km

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Parijs?

  • Becker Reisen, FlixBus en Eurolines bieden bussen aan van Eindhoven naar Parijs
  • Becker Reisen en Eurolines bieden uitsluitend directe verbindingen aan tussen Eindhoven en Parijs. Bij FlixBus is ongeveer een kwart van de busdiensten een directe verbinding. In andere gevallen stap je over op een andere FlixBus of op de trein.
  • Er zijn grote verschillen in reisduur tussen de verschillende maatschappijen. FlixBus biedt bijvoorbeeld reizen aan naar het centrum van Parijs of naar vliegveld Charles de Gaulle en dat scheelt in de reistijd. Ook zijn de busreizen met overstap in de regel langer van duur, zeker wanneer de overstap plaatsvindt in Düsseldorf. De kortste directe reis bedraagt ongeveer zes uur. Zowel FlixBus als Eurolines bieden dit aan. Reizen van Becker Reisen duren 6,5 uur. Een reis met overstap kan soms wel bijna 13 uur duren.
  • De prijzen van de diverse maatschappijen en busreizen op verschillende tijdstippen variëren zo ongeveer tussen de 18 en 36 euro.
  • In vergelijking met andere vormen van openbaar vervoer zijn de busreizen duidelijk goedkoper.

Welke bussen van Flixbus maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

De bussen van FlixBus vertrekken in Eindhoven aan de buszijde van het Centraal Station. Op een doordeweekse dag kunnen er gerust 25 bussen vertrekken.

FlixBus biedt zowel directe reizen aan als reizen waar je een of soms twee keer moet overstappen, ofwel op een andere bus, ofwel op de trein. De kortste reis neemt zes uur in beslag en de langste ongeveer dertien uur.

De allereerste dienst van FlixBus vertrekt om 5.50 uur. Je komt dan aan in Parijs om 15.50 uur. Overdag vertrekken doordeweeks zowat alleen maar bussen met overstap. Wil je een FlixBus met een directe verbinding? Neem dan de nachtbus van 1.05 uur. Om 7.15 uur ben je dan in Parijs. Dit is tevens de laatste dienst van FlixBus.

De bussen van FlixBus komen in Parijs aan op Porte Maillot of op vliegveld Charles de Gaulle. Wil je van het vliegveld naar het centrum van Parijs, dan kan je de RER-trein nemen, maar het is slimmer om te kiezen voor een bus die Porte Maillot als eindpunt heeft. Het centrum van Parijs bereik je met metrolijn 1, richting Château de Vincennes. Als je bij Chatelet uitstapt, sta je in het hart van Parijs. Wil je met de trein naar het zuiden, neem je lijn 1 naar Gare de Lyon. Wil je naar Gare du Nord? Neem dan op metrostation Chatelet metrolijn 4 richting Porte de Glignancourt.

Welke bussen van Becker Reisen maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Becker Reisen biedt busreizen van Eindhoven naar Parijs aan, maar niet elke dag. Op de dagen dat ze rijden, is er slechts één busdienst.

Alle busreizen van Becker Reisen zijn directe verbindingen zonder overstap. De dienst van Becker vertrekt om 07.00 uur, duurt 6,5 uur en je arriveert in Parijs om 13.30 uur.

De bussen van Becker Reisen komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon? Stap dan op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Welke bussen van Eurolines maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Eurolines biedt dagelijks busreizen van Eindhoven naar Parijs aan. Op sommige dagen is er alleen een dagrit, op andere dagen vind je een dagrit én een nachtrit.

Alle busreizen van Eurolines zijn directe verbindingen zonder overstap. Eurolines vertrekt overdag om 11.00 uur en je arriveert in Parijs om 17.00 uur. Ga je met de nachtbus van Eurolines? Dan vertrek je om 23:55 uur en je komt aan om 06.00 uur.

De bussen van Eurolines komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon, dan stap je op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Reistips

Busreizen van Eindhoven naar Parijs
Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Parijs te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Eindhoven naar Parijs als je reist per bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Eindhoven naar Parijs? De afstand tussen Eindhoven en Parijs per bus is ongeveer 363 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Eindhoven naar Parijs te vinden.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Eindhoven naar Parijs?

Als je per bus van Eindhoven naar Parijs reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Eindhoven vertrekken van Eindhoven en dat de meeste mensen in Parijs uitstappen op Paris, Quai de Bercy (Parking Saemes Bercy Autocars).

Waar stap ik op op de bus van Eindhoven naar Parijs?

Je kunt een bus nemen vanaf Eindhoven op Eindhoven, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Parijs is het meest gebruikte door reizigers Paris, Quai de Bercy (Parking Saemes Bercy Autocars), dat 0 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Eindhoven naar Parijs?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Eindhoven naar Parijs te brengen per bus. Op de route van On the route naar Parijs van Eindhoven kun je reizen met Flixbus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Eindhoven naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Als ik aankom in Parijs vanuit Eindhoven per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Parijs?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Eindhoven naar Parijs te komen?
Het is goed mogelijk om van Eindhoven naar Parijs te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Eindhoven naar Parijs te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Parijs
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen