VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
26Flixbus
zo
23 jan.
Vind prijzen
24Flixbus
ma
24 jan.
131Thalys
20Flixbus
di
25 jan.
119Thalys
Vind prijzen
wo
26 jan.
119Thalys
Vind prijzen
do
27 jan.
119Thalys
41Flixbus
vr
28 jan.
119Thalys
17Flixbus
za
29 jan.
119Thalys
20Flixbus
zo
30 jan.
97Thalys
Vind prijzen
ma
31 jan.
97Thalys
18Flixbus
di
1 feb.
97Thalys
Vind prijzen
wo
2 feb.
87Thalys
Vind prijzen
do
3 feb.
97Thalys
23Flixbus
vr
4 feb.
97Thalys
24Flixbus
za
5 feb.
87Thalys
17Flixbus
zo
6 feb.
97Thalys
22Flixbus
ma
7 feb.
87Thalys
20Flixbus
di
8 feb.
97Thalys
Vind prijzen
wo
9 feb.
69Thalys
Vind prijzen
do
10 feb.
87Thalys
22Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Eindhoven en Parijs

distanceAfstand363 km
durationGemiddelde busduur7 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 29
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Eindhoven naar Parijs leg je reis 363 km af wat gemiddeld 7 h duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 20 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 29. Reizigers vertrekken het vaakst van Eindhoven en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Bus tussen Eindhoven en Parijs met FlixBus

Voor slechts € 20 kun je reizen met een bus tussen Eindhoven en Parijs met FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Eindhoven naar Parijs?

  • Becker Reisen, FlixBus en Eurolines bieden bussen aan van Eindhoven naar Parijs
  • Becker Reisen en Eurolines bieden uitsluitend directe verbindingen aan tussen Eindhoven en Parijs. Bij FlixBus is ongeveer een kwart van de busdiensten een directe verbinding. In andere gevallen stap je over op een andere FlixBus of op de trein.
  • Er zijn grote verschillen in reisduur tussen de verschillende maatschappijen. FlixBus biedt bijvoorbeeld reizen aan naar het centrum van Parijs of naar vliegveld Charles de Gaulle en dat scheelt in de reistijd. Ook zijn de busreizen met overstap in de regel langer van duur, zeker wanneer de overstap plaatsvindt in Düsseldorf. De kortste directe reis bedraagt ongeveer zes uur. Zowel FlixBus als Eurolines bieden dit aan. Reizen van Becker Reisen duren 6,5 uur. Een reis met overstap kan soms wel bijna 13 uur duren.
  • De prijzen van de diverse maatschappijen en busreizen op verschillende tijdstippen variëren zo ongeveer tussen de 18 en 36 euro.
  • In vergelijking met andere vormen van openbaar vervoer zijn de busreizen duidelijk goedkoper.

Welke bussen van Flixbus maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

De bussen van FlixBus vertrekken in Eindhoven aan de buszijde van het Centraal Station. Op een doordeweekse dag kunnen er gerust 25 bussen vertrekken.

FlixBus biedt zowel directe reizen aan als reizen waar je een of soms twee keer moet overstappen, ofwel op een andere bus, ofwel op de trein. De kortste reis neemt zes uur in beslag en de langste ongeveer dertien uur.

De allereerste dienst van FlixBus vertrekt om 5.50 uur. Je komt dan aan in Parijs om 15.50 uur. Overdag vertrekken doordeweeks zowat alleen maar bussen met overstap. Wil je een FlixBus met een directe verbinding? Neem dan de nachtbus van 1.05 uur. Om 7.15 uur ben je dan in Parijs. Dit is tevens de laatste dienst van FlixBus.

De bussen van FlixBus komen in Parijs aan op Porte Maillot of op vliegveld Charles de Gaulle. Wil je van het vliegveld naar het centrum van Parijs, dan kan je de RER-trein nemen, maar het is slimmer om te kiezen voor een bus die Porte Maillot als eindpunt heeft. Het centrum van Parijs bereik je met metrolijn 1, richting Château de Vincennes. Als je bij Chatelet uitstapt, sta je in het hart van Parijs. Wil je met de trein naar het zuiden, neem je lijn 1 naar Gare de Lyon. Wil je naar Gare du Nord? Neem dan op metrostation Chatelet metrolijn 4 richting Porte de Glignancourt.

Welke bussen van Becker Reisen maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Becker Reisen biedt busreizen van Eindhoven naar Parijs aan, maar niet elke dag. Op de dagen dat ze rijden, is er slechts één busdienst.

Alle busreizen van Becker Reisen zijn directe verbindingen zonder overstap. De dienst van Becker vertrekt om 07.00 uur, duurt 6,5 uur en je arriveert in Parijs om 13.30 uur.

De bussen van Becker Reisen komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon? Stap dan op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Welke bussen van Eurolines maken een busreis van Eindhoven naar Parijs?

Eurolines biedt dagelijks busreizen van Eindhoven naar Parijs aan. Op sommige dagen is er alleen een dagrit, op andere dagen vind je een dagrit én een nachtrit.

Alle busreizen van Eurolines zijn directe verbindingen zonder overstap. Eurolines vertrekt overdag om 11.00 uur en je arriveert in Parijs om 17.00 uur. Ga je met de nachtbus van Eurolines? Dan vertrek je om 23:55 uur en je komt aan om 06.00 uur.

De bussen van Eurolines komen aan in Parijs bij het internationale busstation van Gallieni. Wil je van Gallieni naar het centrum, dan neem je op metrostation Gallieni de metrolijn naar Réaumur-Sébastopol. Daar stap je over op lijn 4 voor Gare de Nord. Wil je naar Gare de Lyon, dan stap je op lijn 4 bij Chatelet over op lijn 1.

Reistips: Busreizen van Eindhoven naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Eindhoven naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Eindhoven naar Parijs?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Eindhoven naar Parijs is € 20. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Eindhoven naar Parijs boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de prijs van een busticket van Eindhoven naar Parijs?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 29  te betalen voor een bus ticket van Eindhoven naar Parijs.

Wat is de afstand van Eindhoven naar Parijs als je reist per bus?

De afstand van Eindhoven naar Parijs per bus is ongeveer 363 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Eindhoven naar Parijs?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Eindhoven naar Parijs. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Eindhoven naar Parijs te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 7 h.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Eindhoven en in Parijs?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Eindhoven naar Parijs, vertrekken meestal van Eindhoven in Eindhoven en komen aan op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) in Parijs. Het is altijd handig om deze busterminals in Eindhoven en Parijs te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het Eindhoven busstation? Waar is het Parijs busstation?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Eindhoven, wat ongeveer 273 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat 2.9 km ligt van het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Eindhoven naar Parijs per bus?

Als je een bus neemt van Eindhoven naar Parijs, biedt Flixbus of Eurolines France de beste manier om snel naar Parijs te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Eindhoven naar Parijs en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Eindhoven Parijs bustickets te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Eindhoven naar Parijs kost gemiddeld € 29 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets tussen Eindhoven en Parijs een paar maanden van te voren boeken.

Ben je van plan om van Eindhoven naar Parijs te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Parijs, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per bus tussen Eindhoven en Parijs met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Eindhoven naar Parijs per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Eindhoven naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Eindhoven naar Parijs?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Eindhoven naar Parijs wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Eindhoven
Parijs
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven
Voorzieningen
Eindhoven - Hoek PTT, Post Station Weg
Voorzieningen
Eindhoven Airport
Voorzieningen
Eindhoven Airport, Luchthavenweg
Voorzieningen
Eindhoven CS (Stationsweg parking touringcars)
Voorzieningen