Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
22Deutsche Bahn
do
19 mei
22Deutsche Bahn
vr
20 mei
22Deutsche Bahn
za
21 mei
22Deutsche Bahn
zo
22 mei
19Deutsche Bahn

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Enschede naar Münster

distanceAfstand57 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Met bussen van Enschede naar Münster leg je reis 57 km af met onze reispartners zoals Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Enschede en arriveren in Münster, Hafenstraße (Hauptbahnhof).

Busmaatschappijen: FlixBus van Enschede naar Münster

Met FlixBus krijg je van Enschede naar Münster voor geweldige prijzen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden, prijzen en tickets voor de bus voor je reis vinden.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: bus van Enschede naar Münster

Pak eenvoudig de bus naar Münster. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Enschede naar Münster te reizen.
FAQs

Hoe ver is Münster van Enschede als ik per bus wil reizen?

De bus afstand van Enschede naar Münster is circa 57 km.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Enschede en in Münster?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Enschede is Enschede. In Münster is het meest populaire busstation onder reizigers Münster, Hafenstraße (Hauptbahnhof).

Waar is het Enschede busstation? Waar is het Münster busstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Enschede en moeten ongeveer 2 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Münster arriveren het meest op Münster, Hafenstraße (Hauptbahnhof) en moeten circa 1.1 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Enschede naar Münster per bus?

Als je een bus neemt van Enschede naar Münster, biedt Flixbus de beste manier om snel naar Münster te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Enschede naar Münster en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Ik ben mijn geplande reis van Enschede naar Münster per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Münster, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Münster, reizen ook vaak naar Berlijn, Hamburg of Keulen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Münster en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Enschede naar Münster per bus?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Enschede naar Münster zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Enschede naar Münster te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Enschede naar Münster reizen? Kan ik per busreisen?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Enschede naar Münster wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Enschede
Enschede
Voorzieningen
THE NETHERLANDS, ENSCHEDE - Wenninkgaarde ((in between Molenstraat and CS))
Voorzieningen
THE NETHERLANDS, ENSCHEDE - Wenninkgaarde ((in between Molenstraat and CS))
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Enschede naar Münster

Bekijk gerelateerde reisinformatie: