Bus van Épernay naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Épernay Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

16

Gemiddelde

21

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

17:00Reims, Gare de Champagne-Ardenne4u10 21:10Parijs
1 overstap
161Enkele reis
19:05Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u35 22:40Parijs
1 overstap
161Enkele reis
06:00Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u55 09:55Parijs
1 overstap
191Enkele reis
12:45Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u20 16:05Parijs
1 overstap
221Enkele reis
13:49Epernay2u04 15:53Parijs Gare de l'Est
1 overstap
301Enkele reis

Bustijden Épernay naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
06:00Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u55 09:55Parijs
1 overstap
12:45Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u20 16:05Parijs
1 overstap
13:49Epernay2u04 15:53Parijs Gare de l'Est
1 overstap
17:00Reims, Gare de Champagne-Ardenne4u10 21:10Parijs
1 overstap
19:05Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u35 22:40Parijs
1 overstap

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Épernay Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

2 u 4 m

Gemiddelde

3 u 24 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

119 km

Het is lastig om van Épernay naar Parijs te reizen zonder minstens een overstap.

13:49Epernay2u04 15:53Parijs Gare de l'Est
1 overstap
301Enkele reis
12:45Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u20 16:05Parijs
1 overstap
221Enkele reis
19:05Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u35 22:40Parijs
1 overstap
161Enkele reis
06:00Reims, Gare de Champagne-Ardenne3u55 09:55Parijs
1 overstap
191Enkele reis
17:00Reims, Gare de Champagne-Ardenne4u10 21:10Parijs
1 overstap
161Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Épernay naar Parijs

distanceAfstand118 km
durationGemiddelde reistijd met de bus1 u 40 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 13
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenOuibus, BlaBlaCar Bus, SNCF | Autocar, Flixbus of BlaBlaCar

Bij busreizen van Épernay naar Parijs leg je 118 km af, wat bij onze reispartners zoals Ouibus, BlaBlaCar Bus, SNCF | Autocar, Flixbus of BlaBlaCar gemiddeld 1 u 40 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 6 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 13. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Epernay en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus en FlixBus van Épernay naar Parijs

Voor slechts € 6 kun je met de bus van Épernay naar Parijs reizen via de diensten van BlaBlaCar Bus en FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze reis beschikbaar zijn.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Reistips: bus van Épernay naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Épernay naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Épernay naar Parijs hoeven niet meer dan € 6 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Épernay naar Parijs.
Als je je bustickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Épernay naar Parijs met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 13.
De afstand van Épernay naar Parijs per bus bedraagt ongeveer 118 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Épernay naar Parijs als je met de bus reist bedraagt 1 u 40 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Voordat je je reis van Épernay naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Épernay vanaf Epernay vertrekken en in Parijs aankomen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Epernay en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 1.2 km naar het busstation in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Épernay naar Parijs te brengen. Op de route naar Parijs vanuit Épernay kun je reizen met Ouibus, BlaBlaCar Bus, SNCF | Autocar, Flixbus of BlaBlaCar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Épernay naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe busreizen vanaf Épernay naar Parijs op Omio met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe bussen leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat reserveren.
De trein die als eerste gaat, is de de bus van Épernay naar Parijs, om 05: 40   De de bus die als laatste van Épernay naar Parijs, vertrekt om 18: 50. Kijk voor de actuele vertrektijden van de de bus van Épernay naar Parijs Omio en boek de beste tijd deze reis.
De prijs van een bustickets enkele reis van Épernay naar Parijs kost gemiddeld € 13 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Épernay naar Parijs een paar maanden van te voren boeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Parijs per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor de beste verbindingen van Parijs naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

Meer reisopties per bus van Épernay naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal