Bus van Frankfurt am Main naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Frankfurt am Main Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Goedkoopst

55

Gemiddelde

55

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

07:00Frankfurt am Main, Hbf11u45 18:45Parijs
1 overstap
551Enkele reis
07:25Frankfurt, Flughafen Terminal 211u20 18:45Parijs
1 overstap
551Enkele reis
12:25Frankfurt, Flughafen Terminal 210u15 22:40Parijs
1 overstap
551Enkele reis
12:00Frankfurt am Main, Hbf10u40 22:40Parijs
1 overstap
551Enkele reis

Bustijden Frankfurt am Main naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, zondag 26 juni
07:00Frankfurt am Main, Hbf11u45 18:45Parijs
1 overstap
07:25Frankfurt, Flughafen Terminal 211u20 18:45Parijs
1 overstap
12:00Frankfurt am Main, Hbf10u40 22:40Parijs
1 overstap
12:25Frankfurt, Flughafen Terminal 210u15 22:40Parijs
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
26 jun.
ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.

De snelste bussen Van Frankfurt am Main Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Snelste reis

10 u 15 m

Gemiddelde

11 u

Bussen per dag

4

Afstand busreis

479 km

Het is lastig om van Frankfurt am Main naar Parijs te reizen zonder minstens een overstap.

12:25Frankfurt, Flughafen Terminal 210u15 22:40Parijs
1 overstap
551Enkele reis
12:00Frankfurt am Main, Hbf10u40 22:40Parijs
1 overstap
551Enkele reis
07:25Frankfurt, Flughafen Terminal 211u20 18:45Parijs
1 overstap
551Enkele reis
07:00Frankfurt am Main, Hbf11u45 18:45Parijs
1 overstap
551Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Parijs?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Bus reisplanner: bus van Frankfurt am Main naar Parijs

distanceAfstand478 km
durationGemiddelde busduur7 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 37
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenInfobus, Movelia, Eurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Alsa, Ouibus, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of BlaBlaCar

Met bussen van Frankfurt am Main naar Parijs leg je reis 478 km af wat gemiddeld 7 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Infobus, Movelia, Eurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Alsa, Ouibus, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of BlaBlaCar. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 37 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 30. Reizigers vertrekken het vaakst van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Frankfurt am Main naar Parijs

Vind de beste bussen tussen Frankfurt am Main en Parijs met Omio's reispartners Alsa en FlixBus vanaf € 30. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Alsa
FlixBus

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bustickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Frankfurt am Main naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Frankfurt am Main naar Parijs te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Frankfurt am Main naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 30, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 37  te betalen voor een bus ticket tussen Frankfurt am Main en Parijs.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Frankfurt am Main en Parijs per bus ongeveer 478 km  is.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Frankfurt am Main naar Parijs. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Frankfurt am Main naar Parijs te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 7 h 40 min.

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Frankfurt am Main naar Parijs, vertrekken meestal van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf in Frankfurt am Main en komen aan op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) in Parijs. Het is altijd handig om deze busterminals in Frankfurt am Main en Parijs te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en reizen ongeveer 15 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) en moeten ongeveer 4.6 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Parijs.

Voor de beste bus van Frankfurt am Main naar Parijs, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Infobus, Movelia, Eurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Alsa, Ouibus, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of BlaBlaCar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Frankfurt am Main naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ja, er zijn directe bussen van Frankfurt am Main naar Parijs, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat aanschaffen voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Een eerste bus van Frankfurt am Main naar Parijs vertrekt om 05: 25   en een laatste bus voor deze vertrekt om 22: 45. Omio toont jou een recentste bus van Frankfurt am Main naar Parijs dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel van onze klanten die een reis naar Parijs per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor de beste verbindingen van Parijs naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Frankfurt am Main naar Parijs om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Frankfurt am Main naar Parijs bus, zowel voor als tijdens de reis.
Het is goed mogelijk om van Frankfurt am Main naar Parijs te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Frankfurt am Main naar Parijs te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal