Bus van Frankfurt am Main naar Reims

De goedkoopste busreizen Van Frankfurt am Main Naar Reims

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Goedkoopst

20

Gemiddelde

24

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Flixbus
20:40Frankfurt am Main6u45 03:25Reims
0 overstappen
201Enkele reis
Flixbus
19:40Frankfurt am Main6u45 02:25Reims
0 overstappen
201Enkele reis
Flixbus
09:00Frankfurt am Main7u10 16:10Reims
0 overstappen
241Enkele reis
Flixbus
20:15Frankfurt am Main9u25 05:40Reims
0 overstappen
321Enkele reis

Bustijden Frankfurt am Main naar Reims

Bussen weergeven voor morgen, woensdag 25 mei
Flixbus
09:00Frankfurt am Main7u10 16:10Reims
0 overstappen
Flixbus
19:40Frankfurt am Main6u45 02:25Reims
0 overstappen
Flixbus
20:15Frankfurt am Main9u25 05:40Reims
0 overstappen
Flixbus
20:40Frankfurt am Main6u45 03:25Reims
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei

De snelste bussen Van Frankfurt am Main Naar Reims

Tijden en prijzen weergeven voor 25 mei

Snelste reis

6 u 45 m

Gemiddelde

7 u 31 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

348 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Frankfurt am Main naar Reims rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Flixbus
20:40Frankfurt am Main6u45 03:25Reims
0 overstappen
201Enkele reis
Flixbus
19:40Frankfurt am Main6u45 02:25Reims
0 overstappen
201Enkele reis
Flixbus
09:00Frankfurt am Main7u10 16:10Reims
0 overstappen
241Enkele reis
Flixbus
20:15Frankfurt am Main9u25 05:40Reims
0 overstappen
321Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Frankfurt am Main naar Reims

distanceAfstand348 km
durationGemiddelde busduur6 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 22
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International

Met bussen van Frankfurt am Main naar Reims leg je reis 348 km af wat gemiddeld 6 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 17 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 22. Reizigers vertrekken het vaakst van Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en arriveren in Reims, Cour de la Gare.

Busmaatschappijen: FlixBus van Frankfurt am Main naar Reims

Vind de beste bussen van Frankfurt am Main naar Reims met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 17. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Frankfurt am Main naar Reims

Pak eenvoudig de bus naar Reims. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Frankfurt am Main naar Reims te reizen.
FAQs
Bustickets van Frankfurt am Main naar Reims hoeven niet meer dan € 17 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Frankfurt am Main naar Reims voor je volgende vakantie.
De bus prijs tussen Frankfurt am Main en Reims is gemiddeld € 22  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Frankfurt am Main naar Reims per bus is ongeveer 348 km.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Frankfurt am Main naar Reims. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Frankfurt am Main naar Reims te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 6 h 45 min.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Frankfurt am Main is Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf. In Reims is het meest populaire busstation onder reizigers Reims, Cour de la Gare.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Frankfurt (M) Flughafen Regionalbf en reizen ongeveer 15 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Reims, Cour de la Gare en moeten ongeveer 3.1 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Reims.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Frankfurt am Main naar Reims te brengen per bus. Op de route naar Reims vanuit Frankfurt am Main kun je reizen met Flixbus, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Frankfurt am Main naar Reims, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt kijken of je een directe bussen van Frankfurt am Main naar Reims kunt krijgen met Flixbus of BlaBlaCar  zonder te hoeven overstappen. Een directe bus nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op en dus ben je eerder op je bestemming, daarom is het lonend om daar op te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Frankfurt am Main naar Reims, een eerste bus vertrekt om 04: 50. Als je liever nacht bussen van Frankfurt am Main naar Reims, een laatste bus van de dag vertrekt om 21: 00. Omio toont jou een recentste bus van Frankfurt am Main naar Reims schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Je bus trip van Frankfurt am Main naar Reims hoeft niet te eindigen in Reims. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Reims die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Brussel of Straatsburg. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Brussel of Straatsburg te gaan op Omio!
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Frankfurt am Main naar Reims zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Frankfurt am Main naar Reims te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Frankfurt am Main naar Reims te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Frankfurt am Main naar Reims te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Reims

Meer reisopties per bus van Frankfurt am Main naar Reims

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal