Bus van Gandia naar Valencia

De goedkoopste busreizen Van Gandia Naar Valencia

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

8

Gemiddelde

8

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
19:10Gandia1u25 20:35Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
81Enkele reis
goedkoopste
13:25Gandia1u00 14:25Valencia
0 overstappen
81Enkele reis
goedkoopste
13:25Gandia1u05 14:30Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
81Enkele reis
goedkoopste
19:10Gandia1u00 20:10Valencia
0 overstappen
81Enkele reis
goedkoopste
22:10Gandia1u15 23:25Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
81Enkele reis

Bustijden Gandia naar Valencia

Bussen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
09:10Gandia1u05 10:15Valencia
0 overstappen
09:10Gandia1u15 10:25Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
11:35Gandia1u05 12:40Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
13:25Gandia1u00 14:25Valencia
0 overstappen
13:25Gandia1u05 14:30Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
17:00Gandia1u05 18:05Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
19:10Gandia1u25 20:35Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
19:10Gandia1u00 20:10Valencia
0 overstappen
22:10Gandia1u15 23:25Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste bussen Van Gandia Naar Valencia

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

1 u

Gemiddelde

1 u 8 m

Bussen per dag

9

Afstand busreis

58 km

Van de 9 treinen die elke dag vertrekken vanaf Gandia naar Valencia rijden 9 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
13:25Gandia1u00 14:25Valencia
0 overstappen
81Enkele reis
snelste
19:10Gandia1u00 20:10Valencia
0 overstappen
81Enkele reis
2e snelste
13:25Gandia1u05 14:30Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
81Enkele reis
2e snelste
17:00Gandia1u05 18:05Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
81Enkele reis
2e snelste
11:35Gandia1u05 12:40Valencia, Estación de Autobuses
0 overstappen
81Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Gandia naar Valencia

distanceAfstand58 km
durationGemiddelde busduur1 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 8
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busJa, er is 1 een directe bus per dag
carriersBusmaatschappijenAlsa of FlixBus

Met bussen van Gandia naar Valencia leg je reis 58 km af wat gemiddeld 1 h duurt bij onze reispartners zoals Alsa of FlixBus. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 8 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Gandía en arriveren in Valencia, Estación de Autobuses.

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Gandia naar Valencia

Vind de beste bussen tussen Gandia en Valencia met Omio's reispartners Alsa en FlixBus vanaf € 8. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Alsa
FlixBus

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bus tickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus bussen van Gandia tot Valencia, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 35 min
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Reistips: bus van Gandia naar Valencia

Pak eenvoudig de bus naar Valencia. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Gandia naar Valencia te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Gandia naar Valencia zijn al verkrijgbaar vanaf € 8, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De Gandia naar Valencia busticketsprijs is gemiddeld € 8  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
De afstand van Gandia naar Valencia per bus is ongeveer 58 km.
De reisduur per bus van Gandia naar Valencia kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h.

Voordat je je trip van Gandia naar Valencia gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Gandia, vertrekken van Gandía en op Valencia, Estación de Autobuses aankomen in Valencia.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Gandía en reizen ongeveer 506 m van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Valencia, Estación de Autobuses en moeten ongeveer 2.6 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Valencia.

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Gandia naar Valencia, kun je vertrouwen op Alsa of FlixBus om snel naar Valencia te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Gandia naar Valencia te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, er is 1 een directe bus per dag van Gandia naar Valencia met Alsa, en dan hoef je niet over te stappen. Directe bus lijnen bieden meestal meer gemak en je bespaart tijd als je naar je bestemming reist, dus is het de moeite waard op te letten voordat je je bustickets gaat kopen.
Gemiddeld, er is 1 een bus keer per dag van Gandia naar Valencia. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste Gandia naar Valencia bus vertrekt om 07: 55   en een laatste bus van Gandia naar Valencia vertrekt om 20: 10. Check de laatst bijgewerkte Gandia naar Valencia bus schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Je kunt zien dat een bus van Gandia naar Valencia gemiddeld € 8 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Gandia naar Valencia over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel van onze klanten die een reis naar Valencia per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Barcelona of Alicante. Check Omio voor de beste verbindingen van Valencia naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je wilt reizen van Gandia naar Valencia per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Gandia naar Valencia boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Gandia naar Valencia wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Gandia
Valencia

Meer reisopties per bus van Gandia naar Valencia

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal