Bus van Gent naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Gent Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

11

Gemiddelde

20

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
19:15Gent4u44 23:59Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
111Enkele reis
goedkoopste
12:35Gent4u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
111Enkele reis
2e goedkoopste
11:50Gent4u35 16:25Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
171Enkele reis
18:10Gent3u40 21:50Parijs
0 overstappen
201Enkele reis
20:00Gent3u20 23:20Parijs
0 overstappen
201Enkele reis

Bustijden Gent naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
10:00Gent3u30 13:30Parijs
0 overstappen
11:50Gent4u35 16:25Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
12:35Gent4u35 17:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
13:30Gent3u30 17:00Parijs
0 overstappen
18:10Gent3u40 21:50Parijs
0 overstappen
19:00Gent3u30 22:30Parijs
0 overstappen
19:15Gent4u44 23:59Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
20:00Gent3u20 23:20Parijs
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Gent Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

3 u 20 m

Gemiddelde

3 u 55 m

Bussen per dag

8

Afstand busreis

263 km

Van de 8 treinen die elke dag vertrekken vanaf Gent naar Parijs rijden 8 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

20:00Gent3u20 23:20Parijs
0 overstappen
201Enkele reis
10:00Gent3u30 13:30Parijs
0 overstappen
251Enkele reis
13:30Gent3u30 17:00Parijs
0 overstappen
271Enkele reis
19:00Gent3u30 22:30Parijs
0 overstappen
261Enkele reis
18:10Gent3u40 21:50Parijs
0 overstappen
201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Gent naar Parijs

distanceAfstand263 km
durationGemiddelde reistijd met de bus3 u 40 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 12
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus of BlaBlaCar

Bij busreizen van Gent naar Parijs leg je 263 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar gemiddeld 3 u 40 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 10 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 12. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Gent St Pieters en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus van Gent naar Parijs

Vind de beste busreizen van Gent naar Parijs met Omio-reispartners als FlixBus, al vanaf € 10. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reis te vergelijken en voor je te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Gent naar Parijs?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Gent naar Parijs aan?
  • Elke dag van de week kun je vanuit Gent met bussen van Flixbus en Eurolines naar Parijs reizen.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Zowel Eurolines als Flixbus bieden vrijwel uitsluitend rechtstreekse busreizen aan, maar Flixbus heeft ook een klein aantal ritten waarbij een overstap plaatsvindt in Rijsel (Lille).
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De goedkope busrit van Eurolines zorgt ervoor dat je al na 3 uur en 30 minuten in Parijs aankomt.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Tickets voor bussen van Gent naar Parijs kun je bij Flixbus 4-6 weken van tevoren reserveren en bij Eurolines ongeveer 45 dagen voor je vertrekdatum.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Omio zorgt ervoor dat je jouw Eurolines of Flixbus tickets voor bussen van Gent naar Parijs veilig online kunt bestellen en op tijd in bezit hebt.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Gent naar Parijs?

Elke dag staat er bij Eurolines één busreis van Gent naar Parijs ingepland. De rit gaat rechtstreeks naar Parijs en duurt minimaal 3 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Gent naar Parijs?

Afhankelijk van de dag en het seizoen mag je bij Flixbus 5-10 busreizen per dag verwachten. Het overgrote deel van de bussen rijdt rechtstreeks naar Parijs, maar er zijn ook busreizen waarbij je in Rijsel (Lille) moet overstappen. Ga je rechtstreeks, dan is je reisduur ongeveer 3 uur en 45 minuten. Reis je met overstap, reken dan op 5 uur en 50 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Gent?

De bussen van Gent naar Parijs die Flixbus en Eurolines inzet, vertrekken altijd vanaf station Gent Dampoort. Dit is qua belangrijkheid het tweede treinstation van de stad. Gent Dampoort is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Door de hele stad rijden er trams en bussen die stoppen bij de bushalte van het station.

Op welke busstations komen bussen aan in Parijs?

Bussen van Eurolines brengen je naar het grote busstation Gare Routière Galliéni. Vlakbij dit busstation vind je metrostation Galliéni. Hier kun je metrolijn 3 nemen en onderweg overstappen op een andere metrolijn, indien gewenst.

Het eindpunt van je busreis met Flixbus is busstation Quai de Bercy. Je hoeft maar een klein stukje te lopen naar metrostation Bercy, waar je kunt instappen bij de metro's van lijn 6 en 14.

Reistips: bus van Gent naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Gent naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Gent naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 10 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 12  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
De afstand van Gent naar Parijs per bus bedraagt ongeveer 263 km.
De reisduur met de bus van Gent naar Parijs kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 3 u 40 min.

Voordat je je reis van Gent naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Gent vanaf Gent St Pieters vertrekken en in Parijs aankomen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Gent St Pieters en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3 km naar het busstation in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Gent naar Parijs kun je de bus nemen van Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Gent naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, je kunt een directe de bus van Gent naar Parijs met Flixbus of BlaBlaCar  vinden op Omio. Probeer hier tijdens het boeken al op te letten. Een directe verbinding levert doorgaans meer gemak op en bespaart je meer tijd dan wanneer je moet overstappen.
Een eerste de bus van Gent naar Parijs vertrekt om 07: 25   en een laatste de bus voor deze vertrekt om 19: 55. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de bus van Gent naar Parijs dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Gent naar Parijs binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 12 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Gent naar Parijs een paar maanden van tevoren.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Gent
Parijs

Meer reisopties per bus van Gent naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal