VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
10Alsa
Vind prijzen
zo
23 jan.
10Alsa
117Balearia
ma
24 jan.
10Alsa
Vind prijzen
di
25 jan.
10Alsa
117Balearia
wo
26 jan.
10Alsa
Vind prijzen
do
27 jan.
10Alsa
117Balearia
vr
28 jan.
10Alsa
Vind prijzen
za
29 jan.
10Alsa
Vind prijzen
zo
30 jan.
10Alsa
Vind prijzen
ma
31 jan.
10Alsa
Vind prijzen
di
1 feb.
10Alsa
117Balearia
wo
2 feb.
10Alsa
Vind prijzen
do
3 feb.
10Alsa
117Balearia
vr
4 feb.
10Alsa
Vind prijzen
za
5 feb.
10Alsa
Vind prijzen
zo
6 feb.
10Alsa
117Balearia
ma
7 feb.
10Alsa
Vind prijzen
di
8 feb.
10Alsa
Vind prijzen
wo
9 feb.
10Alsa
Vind prijzen
do
10 feb.
10Alsa
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over bussen van Granada naar Málaga

distanceAfstand89 km
durationGemiddelde busduur1 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 10
frequencyBus frequentie4 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 4 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenAlsa, Alsa Supra, Infobus of Eurolines Switzerland

Met bussen van Granada naar Málaga leg je reis 89 km af wat gemiddeld 1 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa, Alsa Supra, Infobus of Eurolines Switzerland. Normaalgesproken zijn er er zijn 4 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 10 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 10. Reizigers vertrekken het vaakst van Granada en arriveren in Málaga, Puerto Málaga.

Busmaatschappijen: Alsa bussen van Granada naar Málaga

Koop je officiële tickets voor de bus van Granada naar Málaga bij Alsa vanaf € 10 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair te vergelijken en te boeken.

Alsa

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bus tickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

Welke bussen rijden er van Granada naar Málaga?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Granada naar Málaga aan?
  • Als je de bus van Granada naar Málaga neemt, reis je met de Spaanse maatschappij Alsa.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Bij de busreizen die Alsa tussen Granada en Málaga aanbiedt, hoef je nergens over te stappen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortste reisduur van de bus van Granada naar Málaga bedraagt ongeveer 1 uur en 30 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Vanaf ongeveer 4 maanden voor vertrek zijn er tickets beschikbaar voor de bus van Granada naar Málaga.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • Als je de tickets voor deze busreis direct online wilt reserveren, kun je gebruikmaken van de diensten van Omio.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Granada naar Málaga?

Per dag rijden er ongeveer twintig bussen van Granada naar Málaga. Meestal is er één rit per uur, maar op drukke tijdstippen zijn het er twee. Alle bussen worden geëxploiteerd door Alsa. Je kunt met een reguliere bus van deze maatschappij reizen of je kiest voor iets meer luxe en neemt Alsa Supra. Alle busreizen van Alsa tussen Granada en Málaga zijn rechtstreekse busverbindingen. De Spaanse maatschappij biedt geen busreizen aan waarbij je onderweg moet overstappen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Granada?

De Alsa-bus naar Málaga vertrekt van Estación de Autobuses de Granada, het grote busstation van de stad. Deze halte is centraal gelegen aan de Avenida de Juan Pablo II. Het busstation is gemakkelijk te bereiken met het goed geregelde openbaar vervoer in Granada. Dankzij de vele stadsbussen die rondrijden, reis je er vanuit elke wijk eenvoudig naartoe.

Op welk busstation komen bussen aan in Málaga?

Veel bussen die vanuit Granada vertrekken, komen aan op het Estación de Autobuses de Málaga. Is dit centrale busstation jouw eindpunt, dan kun je de stad gaan verkennen met de metro of bus. Metrohalte El Perchel is bijvoorbeeld vlakbij. Ook treinstation Málaga-Maria Zambrano ligt op een paar minuten lopen.

Een aantal bussen van Alsa heeft niet het centrale busstation als eindpunt, maar Málaga - Costa del Sol Airport. Je busreis eindigt vlak voor Terminal 3 van de luchthaven. Je stapt van de bus dus zo over op het vliegtuig.

Reistips: Busreizen van Granada naar Málaga

Pak eenvoudig de bus naar Málaga. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Granada naar Málaga te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Granada naar Málaga?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Granada naar Málaga is € 10. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Granada naar Málaga boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de prijs van een busticket van Granada naar Málaga?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 10  te betalen voor een bus ticket van Granada naar Málaga.

Hoeveel kilometer is het van Granada naar Málaga met de bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Granada en Málaga per bus ongeveer 89 km  is.

Hoe lang doet de bus van Granada naar Málaga erover?

De reisduur per bus van Granada naar Málaga kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 45 min.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Granada naar Málaga?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Granada naar Málaga, vertrekken meestal van Granada in Granada en komen aan op Málaga, Puerto Málaga in Málaga. Het is altijd handig om deze busterminals in Granada en Málaga te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Granada gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Málaga gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Granada en moeten ongeveer 510 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Málaga arriveren het meest op Málaga, Puerto Málaga en moeten circa 476 m reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Granada naar Málaga aanbieden?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Granada naar Málaga kun je een bus nemen van Alsa, Alsa Supra, Infobus of Eurolines Switzerland. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Granada naar Málaga om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoe vind ik een route per bus van Granada naar Málaga zonder overstap?

Ja, er zijn 4 directe bussen van Granada naar Málaga per dag met Alsa  op Omio. Het is de moeite waard erop te letten wanneer je jouw bustickets gaat kopen omdat directe diensten doorgaans meer gemak bieden en je helpen tijd te besparen als je naar je bestemming reist.

Hoeveel busdiensten per dag zijn er tussen Granada en Málaga?

Gemiddeld, er zijn 4 bussen keer per dag van Granada naar Málaga. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets van Granada naar Málaga aanschaffen om de beste aanbieding te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets tussen Granada en Málaga gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 10 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Granada naar Málaga een paar maanden van tevoren te boeken.

Als ik aankom in Málaga vanuit Granada per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Málaga?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Málaga, reizen ook vaak naar Madrid, Sevilla of Barcelona. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Málaga en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Granada naar Málaga per bus?

Als je per bus wilt reizen van Granada naar Málaga met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Granada en Málaga, zowel vooraf als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Granada naar Málaga als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Granada naar Málaga te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Granada naar Málaga vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Malaga
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Granada - Málaga

Bekijk gerelateerde reisinformatie: