VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
21 sep.
10Alsa
wo
22 sep.
10Alsa
do
23 sep.
10Alsa
vr
24 sep.
10Alsa
za
25 sep.
10Alsa
zo
26 sep.
10Alsa
ma
27 sep.
10Alsa
di
28 sep.
10Alsa
wo
29 sep.
10Alsa
do
30 sep.
10Alsa
vr
1 okt.
10Alsa
za
2 okt.
10Alsa
zo
3 okt.
10Alsa
ma
4 okt.
10Alsa
di
5 okt.
10Alsa
wo
6 okt.
10Alsa
do
7 okt.
10Alsa
vr
8 okt.
10Alsa
za
9 okt.
10Alsa
zo
10 okt.
10Alsa
ma
11 okt.
10Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Granada naar Málaga?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Granada naar Málaga aan?
  • Als je de bus van Granada naar Málaga neemt, reis je met de Spaanse maatschappij Alsa.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Bij de busreizen die Alsa tussen Granada en Málaga aanbiedt, hoef je nergens over te stappen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortste reisduur van de bus van Granada naar Málaga bedraagt ongeveer 1 uur en 30 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Vanaf ongeveer 4 maanden voor vertrek zijn er tickets beschikbaar voor de bus van Granada naar Málaga.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • Als je de tickets voor deze busreis direct online wilt reserveren, kun je gebruikmaken van de diensten van Omio.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Granada naar Málaga?

Per dag rijden er ongeveer twintig bussen van Granada naar Málaga. Meestal is er één rit per uur, maar op drukke tijdstippen zijn het er twee. Alle bussen worden geëxploiteerd door Alsa. Je kunt met een reguliere bus van deze maatschappij reizen of je kiest voor iets meer luxe en neemt Alsa Supra. Alle busreizen van Alsa tussen Granada en Málaga zijn rechtstreekse busverbindingen. De Spaanse maatschappij biedt geen busreizen aan waarbij je onderweg moet overstappen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Granada?

De Alsa-bus naar Málaga vertrekt van Estación de Autobuses de Granada, het grote busstation van de stad. Deze halte is centraal gelegen aan de Avenida de Juan Pablo II. Het busstation is gemakkelijk te bereiken met het goed geregelde openbaar vervoer in Granada. Dankzij de vele stadsbussen die rondrijden, reis je er vanuit elke wijk eenvoudig naartoe.

Op welk busstation komen bussen aan in Málaga?

Veel bussen die vanuit Granada vertrekken, komen aan op het Estación de Autobuses de Málaga. Is dit centrale busstation jouw eindpunt, dan kun je de stad gaan verkennen met de metro of bus. Metrohalte El Perchel is bijvoorbeeld vlakbij. Ook treinstation Málaga-Maria Zambrano ligt op een paar minuten lopen.

Een aantal bussen van Alsa heeft niet het centrale busstation als eindpunt, maar Málaga - Costa del Sol Airport. Je busreis eindigt vlak voor Terminal 3 van de luchthaven. Je stapt van de bus dus zo over op het vliegtuig.

Reistips

Busreizen van Granada naar Málaga
Pak eenvoudig de bus naar Málaga. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Granada naar Málaga te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Granada naar Málaga zijn?
De goedkoopste manier om van Málaga naar Granada te komen is per bus en hoeft maar € 10 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Granada naar Málaga bij Omio te kopen.
Wat kost de bus van Granada naar Málaga gemiddeld?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Granada naar Málaga, kun je rekenen op een bedrag van € 10 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is Málaga van Granada als ik per bus wil reizen?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Granada naar Málaga, is het handig om te weten dat Málaga ongeveer 89 km is van Granada als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Granada naar Málaga, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Granada naar Málaga?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Granada naar Málaga. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Granada naar Málaga te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 1 h 40 min.
Vanaf welk in Granada zou ik moeten reizen? Naar welk in Málaga zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Granada is Granada. In Málaga is het meest populaire onder reizigers Málaga, Puerto Málaga.

Waar zijn de in Granada in Málaga?

Bij het plannen van je reis naar Málaga van Granada, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Granada is Granada, dat 0 km ligt van het centrum. In Málaga is het populairste Málaga, Puerto Málaga en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Granada van Málaga?
Voor de beste bus van Granada naar Málaga, kun je terecht bij de volgende: Alsa, Alsa Supra, Infobus of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Granada naar Málaga om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Granada naar Málaga te reizen?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Granada naar Málaga. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Granada naar Málaga zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ik wil per bus reizen van Granada naar Málaga. Welke andere plaatsen in de buurt van Málaga zijn het waard om te bezoeken?
Je bus trip van Granada naar Málaga hoeft niet te eindigen in Málaga. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Málaga die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Sevilla of Barcelona. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Sevilla of Barcelona te gaan op Omio!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Granada naar Málaga reizen? Kan ik per bus reizen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Granada naar Málaga wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Malaga
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Granada - Málaga

Bekijk gerelateerde reisinformatie: