VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
47Renfe
za
23 okt.
47Renfe
zo
24 okt.
47Renfe
ma
25 okt.
47Renfe
di
26 okt.
47Renfe
wo
27 okt.
47Renfe
do
28 okt.
47Renfe
vr
29 okt.
47Renfe
za
30 okt.
47Renfe
zo
31 okt.
47Renfe
ma
1 nov.
47Renfe
di
2 nov.
47Renfe
wo
3 nov.
47Renfe
do
4 nov.
47Renfe
vr
5 nov.
47Renfe
za
6 nov.
47Renfe
zo
7 nov.
47Renfe
ma
8 nov.
47Renfe
di
9 nov.
47Renfe
wo
10 nov.
47Renfe

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Granada naar Sevilla?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Granada naar Sevilla aan?
  • De busmaatschappij Alsa biedt busreizen aan van Granada naar Sevilla.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Met de busreis van Alsa van Granada naar Sevilla heb je een rechtstreekse bus.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste busreis van Granada naar Sevilla met de busmaatschappij Alsa duurt 2 uur en 55 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • De busreis van Granada naar Sevilla met Alsa kan vanaf 90 dagen voor vertrek geboekt worden tot kort voor vertrek, mits er beschikbaarheid is.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • De beschikbare bustickets voor de busreis van Granada naar Sevilla met de busmaatschappij Alsa kunnen goedkoop aangekocht worden bij Omio.

Welke busreizen biedt busmaatschappij Alsa aan van Granada naar Sevilla?

De busmaatschappij Alsa biedt een rechtstreekse bus van Granada naar Sevilla aan. Er is bij deze busreis dus geen overstap nodig. De kortste busreis duurt 2 uur en 55 minuten. De rit van Granada naar Sevilla wordt meerdere malen per dag door de busmaatschappij Alsa gereden en de bussen van Granada naar Sevilla rijden op iedere dag van de week.

Vanaf welk busstation vertrekken de bussen in Granada?

De bussen van Alsa vertrekken vanaf het busstation in Granada, op het Granada Estación De Autobuses. Het adres is Av. de Juan Pablo II, s/n en dit is in het noordelijke deel van de stad Granada op ongeveer drie kilometer van het centrum van Granada. Bij de universiteit in Granada kun je de metro naar het busstation nemen. Deze halte heet Estación de Ferrocarriles en vanaf hier rijdt er iedere 12 minuten een metro naar het busstation.

Op welk busstation komen de bussen aan in Sevilla?

De bussen van Alsa stoppen op het busstation Sevilla Est. Prado, volluit Prado de San Sebastian. Het is het oudste busstation van Sevilla. Het ligt in het centrum van Sevilla, vlakbij het Plaza de España en de kathedraal. Vanuit hier kun de tram nemen en de metrolijn 1. Tramlijn T1 rijdt dwars door het centrum van Sevilla. Deze tramlijn T1 verbindt het Plaza Nueva met het busstation Estación del Prado de San Sebastían. De metrolijn 1 rijdt naar het Expoterrein. De EA bus brengt je vanaf het busstation naar het vliegveld van Sevilla.

Reistips

Busreizen van Granada naar Sevilla
Pak eenvoudig de bus naar Sevilla. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Granada naar Sevilla te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Granada naar Sevilla zijn?
De goedkoopste manier om van Sevilla naar Granada te komen is per bus en hoeft maar € 23 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Granada naar Sevilla bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs van een bus kaartje van Granada naar Sevilla?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 23 uit voor de bus van Granada naar Sevilla. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Sevilla from Granada.
Hoe ver is het van Granada naar Sevilla per bus?
Als je per bus reist van Granada naar Sevilla, is de afstand ongeveer 210 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Granada naar Sevilla ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de bus van Granada naar Sevilla erover?
De reis per bus van Granada naar Sevilla duurt gemiddeld 3 h. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Granada naar Sevilla.
Met wie kan ik reizen van Granada naar Sevilla per bus?
Als je de bus neemt van Granada naar Sevilla, biedt Alsa, Alsa Supra of Infobus de beste manier om snel naar Sevilla te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Granada naar Sevilla en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Granada naar Sevilla te kopen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Granada naar Sevilla, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Granada naar Sevilla. Welke andere plaatsen in de buurt van Sevilla zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Sevilla aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Barcelona of Málaga. Als je erover denkt om Madrid, Barcelona of Málaga te verkennen vanuit Sevilla, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Granada naar Sevilla te komen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Granada naar Sevilla wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Sevilla
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Granada - Sevilla

Bekijk gerelateerde reisinformatie: