De goedkoopste busreizen Van Groningen Naar Bremen

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jan.

Cheapest

14

Average

14

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Groningen naar Bremen bedraagt ongeveer € 14 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 14.

goedkoopste
12:35Groningen, Centraal Station2u40 15:15Bremen, ZOB am Hauptbahnhof
0 changes
141Enkele reis
goedkoopste
01:30Groningen, Centraal Station2u20 03:50Bremen, ZOB am Hauptbahnhof
0 changes
141Enkele reis

Bustijden Groningen naar Bremen

Bussen weergeven voor morgen, wo 19 jan.
01:30Groningen, Centraal Station2u20 03:50Bremen, ZOB am Hauptbahnhof
0 changes
12:35Groningen, Centraal Station2u40 15:15Bremen, ZOB am Hauptbahnhof
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
19 jan.
19Deutsche Bahn
14Flixbus
do
20 jan.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
vr
21 jan.
19Deutsche Bahn
9BlaBlaCar Bus
za
22 jan.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
zo
23 jan.
19Deutsche Bahn
14BlaBlaCar Bus
ma
24 jan.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
di
25 jan.
Vind prijzen
7BlaBlaCar Bus
wo
26 jan.
19Deutsche Bahn
Vind prijzen
do
27 jan.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
vr
28 jan.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
za
29 jan.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
zo
30 jan.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
di
1 feb.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
wo
2 feb.
19Deutsche Bahn
9Flixbus
do
3 feb.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
vr
4 feb.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
za
5 feb.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus
zo
6 feb.
19Deutsche Bahn
7BlaBlaCar Bus

De snelste bussen Van Groningen Naar Bremen

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jan.

Snelste reis

2 u 20 m

Gemiddelde

2 u 30 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

150 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Groningen naar Bremen rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 2 u 30 m over de afstand van 150 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 2 u 20 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 2 u 40 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
01:30Groningen, Centraal Station2u20 03:50Bremen, ZOB am Hauptbahnhof
0 changes
141Enkele reis
2e snelste
12:35Groningen, Centraal Station2u40 15:15Bremen, ZOB am Hauptbahnhof
0 changes
141Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Groningen en Bremen

distanceAfstand150 km
durationGemiddelde busduur2 h 35 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 9
frequencyBus frequentie5 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 5 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Deutsche Bahn of Ecolines

Met bussen van Groningen naar Bremen leg je reis 150 km af wat gemiddeld 2 h 35 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Deutsche Bahn of Ecolines. Normaalgesproken zijn er er zijn 5 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 9 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst van Groningen en arriveren in Bremen, ZOB am Hauptbahnhof.

Busmaatschappijen: FlixBus en Deutsche Bahn van Groningen naar Bremen

Voor slechts € 7 kun je reizen met een bus tussen Groningen en Bremen met FlixBus en Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn
FlixBus

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van bus in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je bus van Groningen naar Bremen. DB gebruikt verschillende soorten bussen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde bussen.

Welke bussen rijden er van Groningen naar Bremen?

De betrouwbare busmaatschappijen FlixBus, PolskiBus en ECOLINES bieden een rechtstreekse busverbinding aan tussen Groningen naar Bremen. Met de bus reis je snel, gemakkelijk en goedkoop van Groningen naar Bremen. Je hebt genoeg keuze, want iedere dag vertrekken er minimaal zeven verschillende bussen uit Groningen.

De kortste busreis duurt 2 uur en 45 minuten. Bustickets voor deze reis naar Bremen zijn goedkoop en kosten je vaak minder dan een treinkaartje. Bovendien hoef je met deze rechtstreekse bussen niet over te stappen.

Hoe vaak en hoe laat rijdt FlixBus vanuit Groningen naar Bremen?

Wanneer je een busrit van Groningen naar Bremen maakt, dan is de kans groot dat je met FlixBus rijdt. Iedere dag vertrekken er op verschillende tijdstippen zeven of acht bussen. 's Nachts vertrekt de eerste bus om 1.30 uur. Daarna vertrekken de FlixBussen om de paar uur. De laatste FlixBus van de dag rijdt om 22.05 uur weg uit Groningen. Een rechtstreekse rit naar Bremen duurt ongeveer 2 uur en drie kwartier.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Groningen?

Alle FlixBussen vertrekken vanaf de bushalte bij het Centraal Station van Groningen. De ritten naar Bremen zijn rechtstreeks, dus je hoeft onderweg niet over te stappen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Bremen?

Je reis met FlixBus eindigt bij het Hauptbahnhof. Dit Centraal Station van Bremen ligt iets ten noordoosten van het centrum van de stad (Mitte). Je FlixBus stopt bij de internationale halte aan de Breitenweg. Vanaf deze halte loop je heel eenvoudig in slechts zeven minuten via de Herdentor naar het stadscentrum van Bremen.

Hoe vaak en hoe laat rijdt PolskiBus vanuit Groningen naar Bremen?

PolskiBus rijdt op dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag rechtstreeks van Groningen naar Bremen. Op deze dagen vertrekt de bus om 22.05 uur en kom je 's nachts om 00.50 uur in Bremen aan. Deze rit met PolskiBus duurt dus twee uur en drie kwartier.

Vanaf welk busstation vertrekt PolskiBus in Groningen?

Ook PolskiBus vertrekt vanaf de bushalte bij het Centraal Station van Groningen. Deze halte ligt aan de waterkant van de Stationsweg, direct naast de voetgangersbrug naar het Groninger Museum.

Op welk busstation komt PolskiBus aan in Bremen?

De reis naar Bremen met PolskiBus eindigt bij de bushalte van het Centraal Station van Bremen. Deze halte ligt aan de westkant van het station en wordt aangeduid als Zentrale OmnibusBahnhof (ZOB am Hauptbahnhof). Vanaf deze halte is het in zuidwestelijke richting minder dan tien minuten lopen naar het stadscentrum.

Hoe vaak en hoe laat rijdt ECOLINES vanuit Groningen naar Bremen?

De gele bussen van ECOLINES rijden drie keer per week van Groningen naar Bremen. Op maandag, woensdag en zaterdag vertrekt deze bus om 13.05 uur. Je hoeft niet over te stappen en stopt onderweg alleen vijf minuten bij het Centraal Station van Oldenburg. Na een rit van twee uur en drie kwartier kom je om 15.55 uur in Bremen aan.

Vanaf welk busstation vertrekt ECOLINES in Groningen?

Ook ECOLINES vertrekt vanaf de bushalte bij het Centraal Station van Groningen. Je vindt jouw ECOLINESbus aan de overzijde van het station tussen platform A en B.

Op welk busstation komt ECOLINES aan in Bremen?

De bus van ECOLINES stopt bij de ZOB (Zentrale OmnibusBahnhof) van het Centraal Station van Bremen. Deze halte ligt aan de doorgaande Breitenweg. Het stadscentrum van Bremen bevindt zich op tien minuten lopen in zuidwestelijke richting.

Reistips: Busreizen van Groningen naar Bremen

Pak eenvoudig de bus naar Bremen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Bremen te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Groningen naar Bremen zijn?

Bustickets van Groningen naar Bremen hoeven niet meer dan € 7 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Groningen naar Bremen voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Groningen naar Bremen?

Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Groningen naar Bremen gemiddeld € 9  kost.

Hoeveel kilometer is het van Groningen naar Bremen met de bus?

De afstand van Groningen naar Bremen per bus is ongeveer 150 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Groningen naar Bremen per bus?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Groningen naar Bremen per bus is 2 h 35 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Groningen naar Bremen.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Groningen en Bremen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Groningen naar Bremen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Groningen, vertrekken van Groningen en op Bremen, ZOB am Hauptbahnhof aankomen in Bremen.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Groningen gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Bremen gesitueerd?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Groningen, vinden op ongeveer 958 m van het stadscentrum van Groningen. Het meest populaire busstation om aan te komen in Bremen, heet Bremen, ZOB am Hauptbahnhof, en is ongeveer 800 m gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Groningen naar Bremen te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Groningen naar Bremen, kun je vertrouwen op Flixbus, Deutsche Bahn of Ecolines om snel naar Bremen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Groningen naar Bremen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Als ik wil reizen van Groningen naar Bremen, hoe vind ik dan een directe bus?

Ja, er zijn 5 directe bussen per dag van Groningen naar Bremen. Je kunt kijken of je kunt reizen met Flixbus of BlaBlaCar Bus  zonder te moeten overstappen. Een directe bus verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.

Hoeveel bussen zijn er tussen Groningen en Bremen per dag?

Gemiddeld, er zijn 5 bussen keer per dag van Groningen naar Bremen. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoe ver van tevoren moet ik kopen om bustickets van Groningen naar Bremen te scoren met de beste prijs?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Ben je van plan om van Groningen naar Bremen te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Bremen, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel van onze klanten die een reis naar Bremen per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Berlijn, Hamburg of Amsterdam. Check Omio voor de beste verbindingen van Bremen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Groningen naar Bremen?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Groningen naar Bremen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Groningen naar Bremen bus, zowel voor als tijdens de reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Groningen naar Bremen reizen? Kan ik per busreisen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Bremen vanaf Groningen. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Groningen naar Bremen en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen Hbf (Centraal Station)
Voorzieningen
Groningen, Netherlands
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Groningen - Bremen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: