Bus van Groningen naar Emmen

do 18 jul
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Groningen naar Emmen

distanceAfstand53 km
changesDirecte verbindingenNee

Bij busreizen van Groningen naar Emmen leg je 53 km af. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Groningen, Centraal Station en arriveren in Emmen South Train Station.

Reistips: bus van Groningen naar Emmen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Emmen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Emmen te reizen.
FAQs

Bij vertrek vanuit Groningen, hebt u verschillende het busstation opties om uw reis te beginnen, waaronder Groningen, Centraal Station, Groningen en Groningen Europapark. Bij aankomst in Emmen, kunt u uw reis beëindigen in busstations zoals Emmen South Train Station en Emmen Station.

Passagiers stappen het meest in de de bus bij Groningen, Centraal Station, dat zich ongeveer van het stadscentrum bevindt, en ze stappen uit bij Emmen South Train Station, dat zich van het stadscentrum bevindt.

Een dagtocht naar Emmen vanuit Groningen is de moeite waard met een reistijd van min heen en terug. Controleer met de Omio-app   de beste manier om te reizen.

Meer reisopties per bus van Groningen naar Emmen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBus van Groningen naar Emmen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal