VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
120Eurowings
di
25 jan.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
wo
26 jan.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
do
27 jan.
64Eurostar
149Lufthansa Cityline
vr
28 jan.
Vind prijzen
139Lufthansa
za
29 jan.
87Eurostar
265Lufthansa Cityline
zo
30 jan.
87Eurostar
166Lufthansa Cityline
di
1 feb.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
wo
2 feb.
74Eurostar
217Lufthansa Cityline
do
3 feb.
108Eurostar
150Eurowings
vr
4 feb.
108Eurostar
185Lufthansa Cityline
za
5 feb.
74Eurostar
161Lufthansa Cityline
ma
7 feb.
74Eurostar
185Lufthansa Cityline
di
8 feb.
64Eurostar
161Lufthansa Cityline
wo
9 feb.
64Eurostar
Vind prijzen
do
10 feb.
74Eurostar
105British Airways
vr
11 feb.
Vind prijzen
139Lufthansa Cityline

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Groningen naar Londen

distanceAfstand492 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Met bussen van Groningen naar Londen leg je reis 492 km af met onze reispartners zoals Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Groningen en arriveren in London, Hammersmith Bridge Road.

Busmaatschappijen: Groningen naar Londen met FlixBus

Reis met FlixBus op een bussen van Groningen naar Londen voor geweldige prijzen. Bij Omio vind je reistijden en tickets voor bus bij meer dan 1000 reisorganisaties allemaal op één plek.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: Busreizen van Groningen naar Londen

Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Londen te reizen.
FAQs

Wat is de afstand van Groningen naar Londen als je reist per bus?

De afstand van Groningen naar Londen per bus is ongeveer 492 km.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Groningen en in Londen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Groningen naar Londen, vertrekken meestal van Groningen in Groningen en komen aan op London, Hammersmith Bridge Road in Londen. Het is altijd handig om deze busterminals in Groningen en Londen te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Groningen gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Londen gesitueerd?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Groningen en reizen ongeveer 958 m van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op London, Hammersmith Bridge Road en moeten ongeveer 7.2 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Londen.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Groningen naar Londen aanbieden?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Groningen naar Londen kun je een bus nemen van Flixbus. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Groningen naar Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Ik ben mijn geplande reis van Groningen naar Londen per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Londen aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Brussel te verkennen vanuit Londen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Groningen naar Londen?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Groningen naar Londen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Groningen naar Londen bus, zowel voor als tijdens de reis.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Groningen naar Londen te komen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Londen vanaf Groningen. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Groningen naar Londen en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Londen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen Hbf (Centraal Station)
Voorzieningen
Groningen, Netherlands
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Groningen - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: