Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Groningen naar Londen

Beginpunt bus:Groningen
Eindpunt bus:Londen
Afstand busreis:492 km

Reistips

Busreizen van Groningen naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Groningen naar Londen te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Groningen naar Londen met de bus?
Als je per bus reist van Groningen naar Londen, is de afstand ongeveer 492 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Groningen naar Londen ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Groningen naar Londen?
The gemiddelde reistijd per bus van Groningen naar Londen is 13 h 55 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Groningen naar Londen.
Wat zijn de meest gebruikte in Groningen en in Londen?

Het meest populaire voor reizigers uit Groningen is Groningen. In Londen is het meest populaire onder reizigers London, Victoria Coach Station.

Hoe ver van het centrum in Groningen en Londen zijn de belangrijkste?

Bij het plannen van je reis naar Londen van Groningen, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Groningen is Groningen, dat 0 km ligt van het centrum. In Londen is het populairste London, Victoria Coach Station en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Groningen naar Londen aanbieden?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Groningen naar Londen, kun je vertrouwen op Flixbus om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Groningen naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ik wil per bus reizen van Groningen naar Londen. Welke andere plaatsen in de buurt van Londen zijn het waard om te bezoeken?
Je bus trip van Groningen naar Londen hoeft niet te eindigen in Londen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Londen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan op Omio!
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Groningen naar Londen te komen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Groningen naar Londen wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Groningen
Londen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen
Voorzieningen
Groningen Hbf (Centraal Station)
Voorzieningen
Groningen, Netherlands
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Groningen - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: