Bus van Kaiserslautern naar Luxemburg

De goedkoopste busreizen Van Kaiserslautern Naar Luxemburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

6

Gemiddelde

10

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

12:50Kaiserslautern1u30 14:20Luxemburg
0 overstappen
61Enkele reis
06:50Kaiserslautern1u40 08:30Luxemburg
0 overstappen
71Enkele reis
goedkoopste
14:05Kaiserslautern, Hauptbahnhof2u20 16:25Luxemburg
0 overstappen
161Enkele reis

Bustijden Kaiserslautern naar Luxemburg

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
06:50Kaiserslautern1u40 08:30Luxemburg
0 overstappen
12:50Kaiserslautern1u30 14:20Luxemburg
0 overstappen
14:05Kaiserslautern, Hauptbahnhof2u20 16:25Luxemburg
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste bussen Van Kaiserslautern Naar Luxemburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 30 m

Gemiddelde

1 u 50 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

120 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Kaiserslautern naar Luxemburg rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

12:50Kaiserslautern1u30 14:20Luxemburg
0 overstappen
61Enkele reis
06:50Kaiserslautern1u40 08:30Luxemburg
0 overstappen
71Enkele reis
snelste
14:05Kaiserslautern, Hauptbahnhof2u20 16:25Luxemburg
0 overstappen
161Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Kaiserslautern naar Luxemburg

distanceAfstand119 km
durationGemiddelde busduur2 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 18
frequencyBus frequentie2 per dag
changesDirecte busJa, er is 1 een directe bus per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of BlaBlaCar

Met bussen van Kaiserslautern naar Luxemburg leg je reis 119 km af wat gemiddeld 2 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of BlaBlaCar. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 14 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 18. Reizigers vertrekken het vaakst van Kaiserslautern Hbf en arriveren in Luxembourg, P& R Bouillon.

Busmaatschappijen: Deutsche Bahn en FlixBus van Kaiserslautern naar Luxemburg

Je kunt reizen met een bus tussen Kaiserslautern en Luxemburg met Deutsche Bahn en FlixBus voor slechts € 14. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus
Deutsche Bahn

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus van Kaiserslautern naar Luxemburg bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 20 min
  • Gemiddelde prijs: € 14
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de bus in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van bussen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je bus van Kaiserslautern naar Luxemburg.

Reistips: bus van Kaiserslautern naar Luxemburg

Pak eenvoudig de bus naar Luxemburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Kaiserslautern naar Luxemburg te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Luxemburg naar Kaiserslautern te reizen is per bus en dat hoeft maar € 14 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Kaiserslautern naar Luxemburg bij Omio te kopen.
Als je je bustickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Kaiserslautern naar Luxemburg voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 18.
De afstand van tussen Kaiserslautern en Luxemburg per bus is bij benadering 119 km.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Kaiserslautern naar Luxemburg. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Kaiserslautern naar Luxemburg te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 2 h 20 min.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Kaiserslautern is Kaiserslautern Hbf. In Luxemburg is het meest populaire busstation onder reizigers Luxembourg, P&R Bouillon.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Kaiserslautern Hbf, wat ongeveer 1.2 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Luxembourg, P& R Bouillon, dat 2.2 km ligt van het stadscentrum.

Voor de beste bus van Kaiserslautern naar Luxemburg, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Flixbus, Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection of BlaBlaCar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Kaiserslautern naar Luxemburg om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Kaiserslautern naar Luxemburg is 2 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een vroegste bus vertrekkend vanaf Kaiserslautern naar Luxemburg vertrekt om 12: 05. Een laatste bus vertrekkend vanaf Kaiserslautern naar Luxemburg vertrekt om 21: 45. Je vindt de recentste Kaiserslautern naar Luxemburg bus dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je een bustickets van Kaiserslautern naar Luxemburg gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 18 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets tussen Kaiserslautern en Luxemburg zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Luxemburg per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Parijs of Amsterdam. Check Omio voor de beste verbindingen van Luxemburg naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je per bus wilt reizen van Kaiserslautern naar Luxemburg met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Kaiserslautern en Luxemburg, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Kaiserslautern naar Luxemburg zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Kaiserslautern naar Luxemburg.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kaiserslautern

Meer reisopties per bus van Kaiserslautern naar Luxemburg

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal