Bus van Keulen naar Den Haag

De goedkoopste busreizen Van Keulen Naar Den Haag

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

53

Gemiddelde

53

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

2e goedkoopste
12:00Köln, Köln Bonn Airport10u15 22:15Den Haag, Centraal Station
1 overstap
531Enkele reis

Bustijden Keulen naar Den Haag

Bussen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
12:00Köln, Köln Bonn Airport10u15 22:15Den Haag, Centraal Station
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste bussen Van Keulen Naar Den Haag

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

10 u 15 m

Gemiddelde

10 u 15 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

223 km

Het is lastig om van Keulen naar Den Haag te reizen zonder minstens een overstap.

12:00Köln, Köln Bonn Airport10u15 22:15Den Haag, Centraal Station
1 overstap
531Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Keulen naar Den Haag

distanceAfstand223 km
durationGemiddelde busduur4 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 30
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenUnion Ivkoni International, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus of Deutsche Bahn

Met bussen van Keulen naar Den Haag leg je reis 223 km af wat gemiddeld 4 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Union Ivkoni International, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus of Deutsche Bahn. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 30 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 18. Reizigers vertrekken het vaakst van Köln Hbf en arriveren in The Hague, Schedeldoekshaven.

Busmaatschappijen: FlixBus en Deutsche Bahn van Keulen naar Den Haag

Je kunt reizen met een bus van Keulen naar Den Haag met FlixBus en Deutsche Bahn voor slechts € 18. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Deutsche Bahn
FlixBus

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van bus in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je bus tussen Keulen en Den Haag. DB gebruikt verschillende soorten bussen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde bussen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Keulen naar Den Haag

Pak eenvoudig de bus naar Den Haag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Keulen naar Den Haag te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Keulen naar Den Haag zijn al verkrijgbaar vanaf € 18, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 30  te betalen voor een bus ticket tussen Keulen en Den Haag.
De afstand van van Keulen naar Den Haag per bus is bij benadering 223 km.
De reis per bus van Keulen naar Den Haag duurt gemiddeld 4 h 40 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Keulen naar Den Haag.

Voordat je je trip van Keulen naar Den Haag gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Keulen, vertrekken van Köln Hbf en op The Hague, Schedeldoekshaven aankomen in Den Haag.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Köln Hbf, wat ongeveer 1.7 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op The Hague, Schedeldoekshaven, dat 3.2 km ligt van het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Keulen naar Den Haag te brengen per bus. Op de route naar Den Haag vanuit Keulen kun je reizen met Union Ivkoni International, Eurolines France, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus of Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Keulen naar Den Haag, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Keulen naar Den Haag op Omio met Flixbus of STUDENT AGENCY k. S. En dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat reserveren.
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Keulen naar Den Haag, een eerste bus vertrekt om 05: 01. Als je liever nacht bussen van Keulen naar Den Haag, een laatste bus van de dag vertrekt om 20: 45. Omio toont jou een recentste bus van Keulen naar Den Haag tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Den Haag, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Rotterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Den Haag en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Keulen naar Den Haag zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Keulen naar Den Haag te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Den Haag vanaf Keulen. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Keulen naar Den Haag en koop je voordelige bustickets vandaag nog!

Meer reisopties per bus van Keulen naar Den Haag

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal