Bus van Keulen naar Frankfurt am Main

De goedkoopste busreizen Van Keulen Naar Frankfurt am Main

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

11

Gemiddelde

12

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:40Keulen2u50 11:30Frankfurt am Main
0 overstappen
111Enkele reis
2e goedkoopste
19:40Köln, Köln Bonn Airport2u50 22:30Frankfurt am Main
0 overstappen
121Enkele reis

Bustijden Keulen naar Frankfurt am Main

Bussen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
08:40Keulen2u50 11:30Frankfurt am Main
0 overstappen
19:40Köln, Köln Bonn Airport2u50 22:30Frankfurt am Main
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste bussen Van Keulen Naar Frankfurt am Main

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

2 u 50 m

Gemiddelde

2 u 50 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

153 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Keulen naar Frankfurt am Main rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

08:40Keulen2u50 11:30Frankfurt am Main
0 overstappen
111Enkele reis
19:40Köln, Köln Bonn Airport2u50 22:30Frankfurt am Main
0 overstappen
121Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Keulen naar Frankfurt am Main

distanceAfstand152 km
durationGemiddelde busduur2 h 50 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 10
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busJa, er is 1 een directe bus per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines France, Globtour Medjugorjie d. O. O. Flixbus, Karat-S of BlaBlaCar

Met bussen van Keulen naar Frankfurt am Main leg je reis 152 km af wat gemiddeld 2 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines France, Globtour Medjugorjie d. O. O. Flixbus, Karat-S of BlaBlaCar. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 10 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Köln Hbf en arriveren in Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1).

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus, Student Agency en FlixBus van Keulen naar Frankfurt am Main

Reis met de bus van Keulen naar Frankfurt am Main vanaf € 8 met Omio’s BlaBlaCar Bus, Student Agency en FlixBus partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

Student Agency
FlixBus
BlaBlaCar Bus

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Keulen en Frankfurt am Main: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Tickets voor een Student Agency van Keulen naar Frankfurt am Main zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een Student Agency tussen Keulen en Frankfurt am Main op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus, kunt je alle actuele dienstregelingen en bustickets van Student Agency vinden op Omio. Voor de met de bus kun je ook relevante reisinformatie van Student Agency bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze bus, vergelijk dan de snelste bus van Keulen naar Frankfurt am Main evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Student Agency. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor bus bij Student Agency beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Frankfurt am Main te beginnen met Student Agency!

Student Agency Keulen naar Frankfurt am Main bus informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 50 min
  • Student Agency frequentie: 1 per dag

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus van Keulen naar Frankfurt am Main bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 17 min
  • FlixBus frequentie: 16 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS) is een populaire Franse aanbieder die langeafstandsdiensten aanbiedt voor de bus in tien landen in Europa en die meer dan 300 bestemmingen aandoet. Het is een dochteronderneming van de Franse autodeeldienst BlaBlaCar. Standaardvoorzieningen op BlaBlaCar-Bus zijn onder andere toiletten, airconditioning, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus, extra beenruimte en verstelbare stoelen. Er is ook gratis wifi beschikbaar op bepaalde routes. Het enige type ticket van BlaBlaCar-Bus is het standaardticket, waarmee elke reiziger één stuk handbagage en maximaal twee tassen voor in het ruim mag meenemen.

Reistips: bus van Keulen naar Frankfurt am Main

Pak eenvoudig de bus naar Frankfurt am Main. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Keulen naar Frankfurt am Main te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Frankfurt am Main naar Keulen te reizen is per bus en dat hoeft maar € 8 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Keulen naar Frankfurt am Main bij Omio te kopen.
De bus prijs tussen Keulen en Frankfurt am Main is gemiddeld € 10  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van van Keulen naar Frankfurt am Main per bus is bij benadering 152 km.
De reis per bus van Keulen naar Frankfurt am Main duurt gemiddeld 2 h 50 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Keulen naar Frankfurt am Main.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Keulen is Köln Hbf. In Frankfurt am Main is het meest populaire busstation onder reizigers Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1).

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Köln Hbf en moeten ongeveer 1.7 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Frankfurt am Main arriveren het meest op Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1) en moeten circa 10.7 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Keulen naar Frankfurt am Main, kun je vertrouwen op BlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines France, Globtour Medjugorjie d. O. O. Flixbus, Karat-S of BlaBlaCar om snel naar Frankfurt am Main te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Keulen naar Frankfurt am Main te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, er is 1 een directe bus tussen Keulen en Frankfurt am Main per dag met Flixbus, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Of STUDENT AGENCY k. S.   op Omio. Het is de moeite waard erop te letten wanneer je jouw bustickets gaat aanschaffen omdat directe diensten doorgaans meer gemak bieden en je helpen tijd te besparen als je naar je bestemming reist.
Gemiddeld, er is 1 een bus keer per dag van Keulen naar Frankfurt am Main. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Keulen naar Frankfurt am Main, een eerste bus vertrekt om 06: 40. Als je liever nacht bussen van Keulen naar Frankfurt am Main, een laatste bus van de dag vertrekt om 21: 35. Omio toont jou een recentste bus van Keulen naar Frankfurt am Main dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Keulen naar Frankfurt am Main gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 10 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Keulen naar Frankfurt am Main een paar maanden van tevoren te boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Frankfurt am Main, reizen ook vaak naar Berlijn, Parijs of München. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Frankfurt am Main en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je per bus wilt reizen van Keulen naar Frankfurt am Main met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Keulen en Frankfurt am Main, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Keulen naar Frankfurt am Main zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Keulen naar Frankfurt am Main.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal