VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
40Deutsche Bahn
73Flixbus
zo
24 okt.
34Deutsche Bahn
42Flixbus
ma
25 okt.
33Deutsche Bahn
61Flixbus
di
26 okt.
33Deutsche Bahn
29Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Kiel naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Kiel naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Kiel naar Amsterdam?
Bus tickets van Kiel naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 29 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Kiel naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs van een bus kaartje van Kiel naar Amsterdam?
Bus kaartjes van Kiel naar Amsterdam kosten gemiddeld € 59. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is Amsterdam van Kiel als ik per bus wil reizen?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Amsterdam van Kiel van ongeveer 409 km. Als je overweegt een bus ticket van Kiel naar Amsterdam te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Hoe lang doet de bus van Kiel naar Amsterdam erover?
The gemiddelde reistijd per bus van Kiel naar Amsterdam is 8 h 50 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Kiel naar Amsterdam.
Vanaf welk in Kiel zou ik moeten reizen? Naar welk in Amsterdam zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Kiel naar Amsterdam, vertrekken meestal van Kiel Hbf in Kiel en komen aan op Amsterdam, Sloterdijk in Amsterdam. Het is altijd handig om deze in Kiel en Amsterdam te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar stap ik op op de bus van Kiel naar Amsterdam?

Als je van plan bent een bus vanuit Kiel te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Kiel Hbf. Als je aankomt in Amsterdam per bus, ga er dan vanuit dat je 3 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Amsterdam, Sloterdijk, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Kiel naar Amsterdam aanbieden?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Kiel naar Amsterdam, kun je vertrouwen op Flixbus om snel naar Amsterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Kiel naar Amsterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Kiel naar Amsterdam te kopen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Kiel naar Amsterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Kiel naar Amsterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Amsterdam zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Amsterdam aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Londen of Brussel te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Kiel naar Amsterdam reizen? Kan ik per bus reizen?
Reizen van Kiel naar Amsterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Kiel naar Amsterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Kiel
Amsterdam
Kiel
Voorzieningen
Kiel
Voorzieningen
Kiel
Voorzieningen
Kiel
Voorzieningen
Kiel (ZOB Auguste-Viktoria)
Voorzieningen
Kiel (ZOB am Hbf)
Voorzieningen
Kiel ZOB
Voorzieningen
Kiel, Germany
Voorzieningen
Kiel, ZOB / Hauptbahnhof
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Kiel - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: