Bus van Le Havre naar Brussel

De goedkoopste busreizen Van Le Havre Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

42

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Flixbus
17:05Le Havre9u30 02:35Brussel
0 overstappen
171Enkele reis
BlaBlaCar Bus
11:10Le Havre8u35 19:45Brussel
0 overstappen
221Enkele reis
Flixbus
09:35Le Havre6u30 16:05Brussel
0 overstappen
501Enkele reis
Flixbus
11:55Le Havre8u40 20:35Brussel
0 overstappen
781Enkele reis

Bustijden Le Havre naar Brussel

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
Flixbus
09:35Le Havre6u30 16:05Brussel
0 overstappen
BlaBlaCar Bus
11:10Le Havre8u35 19:45Brussel
0 overstappen
Flixbus
11:55Le Havre8u40 20:35Brussel
0 overstappen
Flixbus
17:05Le Havre9u30 02:35Brussel
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste bussen Van Le Havre Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

6 u 30 m

Gemiddelde

8 u 18 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

338 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Le Havre naar Brussel rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Flixbus
09:35Le Havre6u30 16:05Brussel
0 overstappen
501Enkele reis
BlaBlaCar Bus
11:10Le Havre8u35 19:45Brussel
0 overstappen
221Enkele reis
Flixbus
11:55Le Havre8u40 20:35Brussel
0 overstappen
781Enkele reis
Flixbus
17:05Le Havre9u30 02:35Brussel
0 overstappen
171Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Le Havre naar Brussel

distanceAfstand337 km
durationGemiddelde reistijd met de bus8 u 40 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 19
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus, BlaBlaCar Bus of BlaBlaCar

Bij busreizen van Le Havre naar Brussel leg je 337 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus, BlaBlaCar Bus of BlaBlaCar gemiddeld 8 u 40 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 19 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 17. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Le Havre, Gare routière en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Le Havre naar Brussel

Koop je officiële tickets voor de bus van Le Havre naar Brussel bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 17 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Le Havre naar Brussel met de bus:

  • Gemiddelde duur: 6 u 30 min
  • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuks handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Le Havre naar Brussel met de bus:

  • Gemiddelde duur: 10 u 22 min
  • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

Reistips: bus van Le Havre naar Brussel

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Le Havre naar Brussel te reizen.
FAQs
Bustickets van Le Havre naar Brussel hoeven niet meer dan € 17 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Le Havre naar Brussel.
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 19  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
Met de bus van van Le Havre naar Brussel is ongeveer 337 km.
De reis met de bus van Le Havre naar Brussel duurt gemiddeld 8 u 40 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Le Havre naar Brussel.

Voordat je je reis van Le Havre naar Brussel gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Le Havre vanaf Le Havre, Gare routière vertrekken en in Brussel aankomen op Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Le Havre, Gare routière en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.1 km naar het busstation in Brussels, Brussels South (Gare du Midi) af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Le Havre naar Brussel kun je de bus nemen van Flixbus, BlaBlaCar Bus of BlaBlaCar. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Le Havre naar Brussel om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Le Havre naar Brussel is 2. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Le Havre naar Brussel? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 17: 05. Als je liever nacht busreizen van Le Havre naar Brussel hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 17: 05. Omio toont jou een recentste de bus van Le Havre naar Brussel, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Le Havre naar Brussel gaat reserveren, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 19. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Le Havre naar Brussel zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Veel reizigers die per bus in Brussel aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Londen. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Londen te verkennen vanuit Brussel, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.

Meer reisopties per bus van Le Havre naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal