VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
8Flixbus
119PGA-Portugalia Airlines
do
30 sep.
6Flixbus
98TAP Portugal
vr
1 okt.
8Flixbus
149TAP Portugal
za
2 okt.
5Flixbus
130TAP Portugal
zo
3 okt.
5Renex
149TAP Portugal
ma
4 okt.
5Flixbus
119TAP Portugal
di
5 okt.
5Flixbus
140TAP Portugal
wo
6 okt.
5Rede Expressos
119TAP Portugal
do
7 okt.
3Flixbus
140TAP Portugal
vr
8 okt.
5Flixbus
140TAP Portugal
za
9 okt.
5Rede Expressos
140TAP Portugal
zo
10 okt.
20Eurolines Switzerland
119TAP Portugal
ma
11 okt.
20Eurolines Switzerland
109TAP Portugal
di
12 okt.
3Flixbus
76TAP Portugal
wo
13 okt.
3Flixbus
92azores airlines
do
14 okt.
3Flixbus
98TAP Portugal
vr
15 okt.
3Flixbus
140TAP Portugal
za
16 okt.
3Flixbus
98PGA-Portugalia Airlines
zo
17 okt.
3Flixbus
98TAP Portugal
ma
18 okt.
3Flixbus
109TAP Portugal
di
19 okt.
3Flixbus
73azores airlines

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Busreizen van Lissabon naar Porto
Pak eenvoudig de bus naar Porto. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Lissabon naar Porto te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Lissabon naar Porto?
Bus tickets van Lissabon naar Porto hoeven niet meer dan € 5 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Lissabon naar Porto voor je volgende vakantie.
Wat kost de bus van Lissabon naar Porto gemiddeld?
Bus kaartjes van Lissabon naar Porto kosten gemiddeld € 6. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand naar Porto van Lissabon per bus?
Als je reist van Lissabon naar Porto per bus, reken dan op een reisafstand tussen Lissabon en Porto van ongeveer 274 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang duurt het om te reizen van Lissabon naar Porto per bus?
De reis per bus van Lissabon naar Porto duurt gemiddeld 3 h 15 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Lissabon naar Porto.
Welke bieden vervoer aan van Lissabon naar Porto?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Lissabon naar Porto, kun je vertrouwen op Rede Expressos, Renex, BlaBlaCar, Flixbus, Citi Express of EVA Transportes om snel naar Porto te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Lissabon naar Porto te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Is er een rechtstreekse bus van Lissabon naar Porto?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Lissabon naar Porto, overweeg dan om je bus tickets te kopen bij Flixbus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Rede Expressos, Renex of Citi Express om snel naar Porto te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale bus vindt van Lissabon naar Porto.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Lissabon naar Porto te reizen?
Wil je per bus reizen van Lissabon naar Porto? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ben je van plan om van Lissabon naar Porto te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Porto, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel reizigers die in Porto aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Parijs of Santiago de Compostella. Als je erover denkt om Madrid, Parijs of Santiago de Compostella te verkennen vanuit Porto, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Hoe kom ik van Lissabon naar Porto als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Reizen van Lissabon naar Porto zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Lissabon naar Porto.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Lissabon
Porto
LISBOA (Gare Oriente)
Voorzieningen
Lisboa
Voorzieningen