VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
254Eurostar
184KLM
wo
16 jun.
184Eurostar
152British Airways
do
17 jun.
179Eurostar
159KLM
vr
18 jun.
152Eurostar
60British Airways
za
19 jun.
155Eurostar
184KLM
zo
20 jun.
125Eurostar
87British Airways
ma
21 jun.
125Eurostar
72British Airways
di
22 jun.
100Eurostar
120KLM
wo
23 jun.
100Eurostar
60British Airways
do
24 jun.
84Eurostar
114British Airways
vr
25 jun.
70Eurostar
95British Airways
za
26 jun.
Vind prijzen
65British Airways
zo
27 jun.
127Eurostar
60British Airways
ma
28 jun.
70Eurostar
68British Airways
di
29 jun.
70Eurostar
103KLM
wo
30 jun.
70Eurostar
104KLM
do
1 jul.
70Eurostar
104KLM
vr
2 jul.
84Eurostar
69British Airways
za
3 jul.
70Eurostar
60British Airways
zo
4 jul.
78Eurostar
103KLM
ma
5 jul.
65Eurostar
65British Airways

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Londen naar Amsterdam

Gem. reistijd
15 uren 29 minuten
Gem. busticket: 53
Beginpunt bus:Londen
Eindpunt bus:Amsterdam
Afstand busreis:357 km
Busmaatschappijen:BlaBlaCar Bus

Welke bussen rijden er van Londen naar Amsterdam?

  • FlixBus, National Express en OUIBUS verzorgen busverbindingen tussen Londen en Amsterdam.
  • Met deze busmaatschappijen reis je ook zonder overstap naar Amsterdam.
  • De kortste busreis tussen de Engelse hoofdstad en die van Nederland duurt 9 uur en 25 minuten.
  • Het goedkoopste busticket op dit traject is vanaf 15 euro.
  • Daarmee is een busticket aanzienlijk voordeliger dan een kaartje voor de trein of het vliegtuig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Londen?

Je busreis in Londen begint vrijwel altijd op London Victoria Coach Station. Dit busstation bevindt zich direct naast het grote treinstation Victoria Station aan de Buckingham Palace Road. Victoria Station verwerkt na Waterloo Station het jaarlijks de meeste passagiers van de Engelse hoofdstad.

Het station ligt vijf kilometer ten zuidwesten van het centrum van London. Vanuit dit centrum kom je met de metro het snelste bij Victoria Station. Met de District Line en Circle Line is het vanaf de haltes Tower Hill, Monument Station en Mansion House Station ongeveer 10 minuten rijden.

Voordat de bussen van National Express op London Victoria Coach Station aankomen, vertrekken ze vanaf het kleinere London Sutton Rail Station. Dit station ligt aan de uiterste zuidwestkant van Londen. Het stadscentrum ligt op ongeveer 15 kilometer afstand. De trein (Southern) doet er vanaf Victoria Station een half uur over om op London Sutton Rail te komen.

Bij welke bushalte komen bussen aan in Amsterdam?

De meeste bussen van OUIBUS en FlixBus eindigen hun reis uit Londen bij de bushalte aan de voorzijde van treinstation Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station reis je met de trein eenvoudig door naar Amsterdam Centraal Station, dat direct naast het centrum van de stad ligt.

Daarnaast stoppen een aantal bussen van FlixBus ook bij Amsterdam Schiphol Airport. Je stapt dan uit voor de ingang van het Sheraton Hotel en parkeerterminal P1. Vanaf deze halte ben je snel bij de vertrekterminals en het treinstation onder het vliegveld.

De bussen van National Express stoppen op de grote parkeerplaats bij Station Amsterdam Duivendrecht. Dit station ligt aan de zuidkant van de stad en heeft uitstekende trein- en metroverbindingen naar het centrum van Amsterdam.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Londen naar Amsterdam?

Iedere dag vertrekken er drie FlixBussen van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De eerste bus van de dag vertrekt om 's morgens om 10.30 uur. Met een reistijd van 9 uur en 25 minuten is deze rechtstreekse FlixBus ook de snelste busverbinding tussen Londen en Amsterdam.

De tweede FlixBus vertrekt om 14.00 uur en komt de volgende morgen om 8.15 uur aan. Onderweg stap je over bij Station Brussel Noord. De laatste FlixBus van de dag rijdt om 21.30 uur uit Londen weg en komt de volgende dag om 9.30 uur op Station Amsterdam Sloterdijk aan. Wil je met deze bus naar Schiphol Airport gaan, dan stap je onderweg over in Rotterdam.

Wat zijn de bustijden van National Express van Londen naar Amsterdam?

Bij de Britse busmaatschappij National Express kun je opstappen bij Victoria Coach Station en bij London Sutton Rail Station. Stap je bij dit laatste station in, dan moet je daarna wel altijd overstappen op Victoria Coach Station.

De snelste bus van deze maatschappij doet bijna 10 uur over de rechtstreekse reis van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De andere bussen van National Express doen maximaal 12 uur over deze reis.

Doordeweeks vertrekken ze vijf keer per dag en in het weekend heb je keuze uit zes vertrektijden. De eerste National Express bus van de dag vertrekt om 5.18 uur van Sutton Rail Station en vervolgens om 8.00 uur van Victoria Coach Station. De laatste bus van de dag vertrekt van zondag tot en met vrijdag om 20.18 uur van Sutton Rail Station en om 23.00 uur van Victoria Coach Station. Op zaterdag vertrekt deze laatste bus een uur later, dus respectievelijk om 21.18 uur en 23.59 uur.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Londen naar Amsterdam?

De eerste OUIBUS van de dag rijdt van vrijdag tot en met maandag om 10.00 uur uit Londen weg. Met de rechtstreekse verbinding doe je er 11.10 uur over, met een overstap in Lille ben je 40 minuten langer onderweg. Daarnaast vertrekken er op alle dagen bussen van deze Franse maatschappij om 21.30 uur, 22.30 uur en 23.30 uur. Doordat je kunt kiezen tussen rechtstreekse bussen en een overstap in Parijs Bercy, ben je 11.25 uur tot 20.20 uur onderweg.

Reistips

Busreizen van Londen naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Londen naar Amsterdam zijn?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Londen naar Amsterdam is € 33. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Londen naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de bus van Londen naar Amsterdam gemiddeld?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 54 uit voor de bus van Londen naar Amsterdam. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Amsterdam from Londen.
Hoe ver is Amsterdam van Londen als ik per bus wil reizen?
Als je per bus reist van Londen naar Amsterdam, is de afstand ongeveer 356 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Londen naar Amsterdam ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Londen naar Amsterdam?
The gemiddelde reistijd per bus van Londen naar Amsterdam is 19 h 25 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Londen naar Amsterdam.
Wat zijn de meest gebruikte in Londen en in Amsterdam?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Londen naar Amsterdam is het heel fijn om te weten dat London Victoria het meest populaire bus station is voor reizigers die van Londen vertrekken en dat Amsterdam, Sloterdijk het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Amsterdam.

Hoe ver van het centrum in Londen en Amsterdam zijn de belangrijkste?

Als je vertrekt vanaf Londen, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, London Victoria is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Amsterdam te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Amsterdam Amsterdam, Sloterdijk is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Londen naar Amsterdam te komen?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Londen naar Amsterdam, kun je vertrouwen op Eurolines France, Ouibus, Flixbus, National Express of Bla Bla Bus om snel naar Amsterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Londen naar Amsterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Londen naar Amsterdam?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Londen naar Amsterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ben je van plan om van Londen naar Amsterdam te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per bus van Londen naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Brussel of Berlijn. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Londen naar Amsterdam te komen?
Reizen van Londen naar Amsterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Londen naar Amsterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Amsterdam
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City