VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
21 sep.
261Eurostar
Vind prijzen
60easyJet
wo
22 sep.
135Eurostar
Vind prijzen
61easyJet
do
23 sep.
125Eurostar
Vind prijzen
55easyJet
vr
24 sep.
Vind prijzen
35Flixbus
52easyJet
za
25 sep.
108Eurostar
37Flixbus
56easyJet
zo
26 sep.
135Eurostar
37Flixbus
51easyJet
ma
27 sep.
108Eurostar
Vind prijzen
Vind prijzen
di
28 sep.
78Eurostar
Vind prijzen
47easyJet
wo
29 sep.
84Eurostar
Vind prijzen
53easyJet
do
30 sep.
105Eurostar
Vind prijzen
47easyJet
vr
1 okt.
99Eurostar
48Flixbus
42easyJet
za
2 okt.
148Eurostar
40Flixbus
40easyJet
zo
3 okt.
109Eurostar
45Flixbus
40easyJet
ma
4 okt.
91Eurostar
35Flixbus
37easyJet
di
5 okt.
85Eurostar
Vind prijzen
37easyJet
wo
6 okt.
70Eurostar
Vind prijzen
37easyJet
do
7 okt.
85Eurostar
Vind prijzen
37easyJet
vr
8 okt.
107Eurostar
45Flixbus
37easyJet
za
9 okt.
Vind prijzen
37Flixbus
37easyJet
zo
10 okt.
99Eurostar
Vind prijzen
Vind prijzen
ma
11 okt.
84Eurostar
37Flixbus
37easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Londen naar Amsterdam?

  • FlixBus, National Express en OUIBUS verzorgen busverbindingen tussen Londen en Amsterdam.
  • Met deze busmaatschappijen reis je ook zonder overstap naar Amsterdam.
  • De kortste busreis tussen de Engelse hoofdstad en die van Nederland duurt 9 uur en 25 minuten.
  • Het goedkoopste busticket op dit traject is vanaf 15 euro.
  • Daarmee is een busticket aanzienlijk voordeliger dan een kaartje voor de trein of het vliegtuig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Londen?

Je busreis in Londen begint vrijwel altijd op London Victoria Coach Station. Dit busstation bevindt zich direct naast het grote treinstation Victoria Station aan de Buckingham Palace Road. Victoria Station verwerkt na Waterloo Station het jaarlijks de meeste passagiers van de Engelse hoofdstad.

Het station ligt vijf kilometer ten zuidwesten van het centrum van London. Vanuit dit centrum kom je met de metro het snelste bij Victoria Station. Met de District Line en Circle Line is het vanaf de haltes Tower Hill, Monument Station en Mansion House Station ongeveer 10 minuten rijden.

Voordat de bussen van National Express op London Victoria Coach Station aankomen, vertrekken ze vanaf het kleinere London Sutton Rail Station. Dit station ligt aan de uiterste zuidwestkant van Londen. Het stadscentrum ligt op ongeveer 15 kilometer afstand. De trein (Southern) doet er vanaf Victoria Station een half uur over om op London Sutton Rail te komen.

Bij welke bushalte komen bussen aan in Amsterdam?

De meeste bussen van OUIBUS en FlixBus eindigen hun reis uit Londen bij de bushalte aan de voorzijde van treinstation Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station reis je met de trein eenvoudig door naar Amsterdam Centraal Station, dat direct naast het centrum van de stad ligt.

Daarnaast stoppen een aantal bussen van FlixBus ook bij Amsterdam Schiphol Airport. Je stapt dan uit voor de ingang van het Sheraton Hotel en parkeerterminal P1. Vanaf deze halte ben je snel bij de vertrekterminals en het treinstation onder het vliegveld.

De bussen van National Express stoppen op de grote parkeerplaats bij Station Amsterdam Duivendrecht. Dit station ligt aan de zuidkant van de stad en heeft uitstekende trein- en metroverbindingen naar het centrum van Amsterdam.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Londen naar Amsterdam?

Iedere dag vertrekken er drie FlixBussen van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De eerste bus van de dag vertrekt om 's morgens om 10.30 uur. Met een reistijd van 9 uur en 25 minuten is deze rechtstreekse FlixBus ook de snelste busverbinding tussen Londen en Amsterdam.

De tweede FlixBus vertrekt om 14.00 uur en komt de volgende morgen om 8.15 uur aan. Onderweg stap je over bij Station Brussel Noord. De laatste FlixBus van de dag rijdt om 21.30 uur uit Londen weg en komt de volgende dag om 9.30 uur op Station Amsterdam Sloterdijk aan. Wil je met deze bus naar Schiphol Airport gaan, dan stap je onderweg over in Rotterdam.

Wat zijn de bustijden van National Express van Londen naar Amsterdam?

Bij de Britse busmaatschappij National Express kun je opstappen bij Victoria Coach Station en bij London Sutton Rail Station. Stap je bij dit laatste station in, dan moet je daarna wel altijd overstappen op Victoria Coach Station.

De snelste bus van deze maatschappij doet bijna 10 uur over de rechtstreekse reis van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De andere bussen van National Express doen maximaal 12 uur over deze reis.

Doordeweeks vertrekken ze vijf keer per dag en in het weekend heb je keuze uit zes vertrektijden. De eerste National Express bus van de dag vertrekt om 5.18 uur van Sutton Rail Station en vervolgens om 8.00 uur van Victoria Coach Station. De laatste bus van de dag vertrekt van zondag tot en met vrijdag om 20.18 uur van Sutton Rail Station en om 23.00 uur van Victoria Coach Station. Op zaterdag vertrekt deze laatste bus een uur later, dus respectievelijk om 21.18 uur en 23.59 uur.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Londen naar Amsterdam?

De eerste OUIBUS van de dag rijdt van vrijdag tot en met maandag om 10.00 uur uit Londen weg. Met de rechtstreekse verbinding doe je er 11.10 uur over, met een overstap in Lille ben je 40 minuten langer onderweg. Daarnaast vertrekken er op alle dagen bussen van deze Franse maatschappij om 21.30 uur, 22.30 uur en 23.30 uur. Doordat je kunt kiezen tussen rechtstreekse bussen en een overstap in Parijs Bercy, ben je 11.25 uur tot 20.20 uur onderweg.

Reistips

Busreizen van Londen naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Londen naar Amsterdam?
Bus tickets van Londen naar Amsterdam hoeven niet meer dan € 35 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Londen naar Amsterdam voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Londen naar Amsterdam?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Londen naar Amsterdam, kun je rekenen op een bedrag van € 39 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand van Londen naar Amsterdam als je reist per bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Londen naar Amsterdam? De afstand tussen Londen en Amsterdam per bus is ongeveer 356 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Londen naar Amsterdam te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd van Londen naar Amsterdam per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Londen naar Amsterdam is 12 h. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Londen naar Amsterdam.
Vanaf welk in Londen zou ik moeten reizen? Naar welk in Amsterdam zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Londen is London Victoria. In Amsterdam is het meest populaire onder reizigers Amsterdam, Sloterdijk.

Hoe ver van het centrum in Londen en Amsterdam zijn de belangrijkste?

Als je vertrekt vanaf Londen, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, London Victoria is en 1 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Amsterdam te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Amsterdam Amsterdam, Sloterdijk is, dat 3 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Londen naar Amsterdam te komen?
Als je de bus neemt van Londen naar Amsterdam, biedt Eurolines France, Ouibus, Flixbus of National Express de beste manier om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Londen naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Londen naar Amsterdam te kopen?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Londen naar Amsterdam. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Londen naar Amsterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Londen per bus, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Brussel of Berlijn. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Londen naar Amsterdam reizen? Kan ik per bus reizen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amsterdam van Londen. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Londen naar Amsterdam en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Amsterdam
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City