De goedkoopste busreizen Van Londen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Cheapest

49

Average

67

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Londen naar Amsterdam bedraagt ongeveer € 67 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 49.

goedkoopste
10:30Londen17u45 05:15Amsterdam
1 changes
491Enkele reis
2e goedkoopste
23:20Londen20u00 20:20Amsterdam
1 changes
851Enkele reis

Bustijden Londen naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, do 9 dec.
10:30Londen17u45 05:15Amsterdam
0 changes
23:20Londen20u00 20:20Amsterdam
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
236Eurostar
47BlaBlaCar Bus
81easyJet
do
9 dec.
78Eurostar
44BlaBlaCar Bus
51easyJet
vr
10 dec.
71Eurostar
42Flixbus
57easyJet
za
11 dec.
85Eurostar
29Flixbus
57easyJet
zo
12 dec.
108Eurostar
44BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
ma
13 dec.
85Eurostar
29Flixbus
44easyJet
di
14 dec.
71Eurostar
44BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
wo
15 dec.
71Eurostar
67BlaBlaCar Bus
44easyJet
do
16 dec.
85Eurostar
59BlaBlaCar Bus
44easyJet
vr
17 dec.
108Eurostar
99BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
za
18 dec.
136Eurostar
49Flixbus
44easyJet
zo
19 dec.
108Eurostar
37Flixbus
40easyJet
ma
20 dec.
85Eurostar
44Flixbus
38easyJet
di
21 dec.
85Eurostar
37Flixbus
35easyJet
wo
22 dec.
78Eurostar
45Flixbus
35easyJet
do
23 dec.
78Eurostar
35Flixbus
35easyJet
vr
24 dec.
100Eurostar
35Flixbus
35easyJet
za
25 dec.
Vind prijzen
35Flixbus
35easyJet
zo
26 dec.
85Eurostar
89BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
ma
27 dec.
85Eurostar
37Flixbus
35easyJet
di
28 dec.
85Eurostar
44Flixbus
35easyJet

De snelste bussen Van Londen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Snelste reis

17 u 45 m

Gemiddelde

18 u 52 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

357 km

Het is lastig om van Londen naar Amsterdam te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
10:30Londen17u45 05:15Amsterdam
1 changes
491Enkele reis
2e snelste
23:20Londen20u00 20:20Amsterdam
1 changes
851Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over bussen van Londen naar Amsterdam

distanceAfstand356 km
durationGemiddelde busduur12 h 15 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 40
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Ouibus, Flixbus of National Express

Met bussen van Londen naar Amsterdam leg je reis 356 km af wat gemiddeld 12 h 15 min duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France, Ouibus, Flixbus of National Express. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 29 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 40. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busmaatschappijen

Londen naar Amsterdam met FlixBus en National Express

Vind de beste bussen tussen Londen en Amsterdam met Omio's reispartners FlixBus en National Express vanaf € 29. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste route te vergelijken en te boeken.

FlixBus
National Express

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Londen naar Amsterdam?

  • FlixBus, National Express en OUIBUS verzorgen busverbindingen tussen Londen en Amsterdam.
  • Met deze busmaatschappijen reis je ook zonder overstap naar Amsterdam.
  • De kortste busreis tussen de Engelse hoofdstad en die van Nederland duurt 9 uur en 25 minuten.
  • Het goedkoopste busticket op dit traject is vanaf 15 euro.
  • Daarmee is een busticket aanzienlijk voordeliger dan een kaartje voor de trein of het vliegtuig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Londen?

Je busreis in Londen begint vrijwel altijd op London Victoria Coach Station. Dit busstation bevindt zich direct naast het grote treinstation Victoria Station aan de Buckingham Palace Road. Victoria Station verwerkt na Waterloo Station het jaarlijks de meeste passagiers van de Engelse hoofdstad.

Het station ligt vijf kilometer ten zuidwesten van het centrum van London. Vanuit dit centrum kom je met de metro het snelste bij Victoria Station. Met de District Line en Circle Line is het vanaf de haltes Tower Hill, Monument Station en Mansion House Station ongeveer 10 minuten rijden.

Voordat de bussen van National Express op London Victoria Coach Station aankomen, vertrekken ze vanaf het kleinere London Sutton Rail Station. Dit station ligt aan de uiterste zuidwestkant van Londen. Het stadscentrum ligt op ongeveer 15 kilometer afstand. De trein (Southern) doet er vanaf Victoria Station een half uur over om op London Sutton Rail te komen.

Bij welke bushalte komen bussen aan in Amsterdam?

De meeste bussen van OUIBUS en FlixBus eindigen hun reis uit Londen bij de bushalte aan de voorzijde van treinstation Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station reis je met de trein eenvoudig door naar Amsterdam Centraal Station, dat direct naast het centrum van de stad ligt.

Daarnaast stoppen een aantal bussen van FlixBus ook bij Amsterdam Schiphol Airport. Je stapt dan uit voor de ingang van het Sheraton Hotel en parkeerterminal P1. Vanaf deze halte ben je snel bij de vertrekterminals en het treinstation onder het vliegveld.

De bussen van National Express stoppen op de grote parkeerplaats bij Station Amsterdam Duivendrecht. Dit station ligt aan de zuidkant van de stad en heeft uitstekende trein- en metroverbindingen naar het centrum van Amsterdam.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Londen naar Amsterdam?

Iedere dag vertrekken er drie FlixBussen van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De eerste bus van de dag vertrekt om 's morgens om 10.30 uur. Met een reistijd van 9 uur en 25 minuten is deze rechtstreekse FlixBus ook de snelste busverbinding tussen Londen en Amsterdam.

De tweede FlixBus vertrekt om 14.00 uur en komt de volgende morgen om 8.15 uur aan. Onderweg stap je over bij Station Brussel Noord. De laatste FlixBus van de dag rijdt om 21.30 uur uit Londen weg en komt de volgende dag om 9.30 uur op Station Amsterdam Sloterdijk aan. Wil je met deze bus naar Schiphol Airport gaan, dan stap je onderweg over in Rotterdam.

Wat zijn de bustijden van National Express van Londen naar Amsterdam?

Bij de Britse busmaatschappij National Express kun je opstappen bij Victoria Coach Station en bij London Sutton Rail Station. Stap je bij dit laatste station in, dan moet je daarna wel altijd overstappen op Victoria Coach Station.

De snelste bus van deze maatschappij doet bijna 10 uur over de rechtstreekse reis van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De andere bussen van National Express doen maximaal 12 uur over deze reis.

Doordeweeks vertrekken ze vijf keer per dag en in het weekend heb je keuze uit zes vertrektijden. De eerste National Express bus van de dag vertrekt om 5.18 uur van Sutton Rail Station en vervolgens om 8.00 uur van Victoria Coach Station. De laatste bus van de dag vertrekt van zondag tot en met vrijdag om 20.18 uur van Sutton Rail Station en om 23.00 uur van Victoria Coach Station. Op zaterdag vertrekt deze laatste bus een uur later, dus respectievelijk om 21.18 uur en 23.59 uur.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Londen naar Amsterdam?

De eerste OUIBUS van de dag rijdt van vrijdag tot en met maandag om 10.00 uur uit Londen weg. Met de rechtstreekse verbinding doe je er 11.10 uur over, met een overstap in Lille ben je 40 minuten langer onderweg. Daarnaast vertrekken er op alle dagen bussen van deze Franse maatschappij om 21.30 uur, 22.30 uur en 23.30 uur. Doordat je kunt kiezen tussen rechtstreekse bussen en een overstap in Parijs Bercy, ben je 11.25 uur tot 20.20 uur onderweg.

Reistips

Busreizen van Londen naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Londen naar Amsterdam zijn?
Voordelige bustickets van Londen naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 29, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Londen naar Amsterdam?
Als je je bustickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Londen naar Amsterdam voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 40.
Hoe ver is Amsterdam van Londen als ik per bus wil reizen?
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Londen naar Amsterdam per bus ongeveer 356 km  is.
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Londen naar Amsterdam?
The gemiddelde reistijd per bus van Londen naar Amsterdam is 12 h 15 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Londen naar Amsterdam.
Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Londen en in Amsterdam?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Londen is London Victoria. In Amsterdam is het meest populaire busstation onder reizigers Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Waar vind ik de Londen busstation naar Amsterdam? Waar is de Amsterdam busstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op London Victoria en moeten ongeveer 2 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Amsterdam arriveren het meest op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) en moeten circa 4 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Londen naar Amsterdam aanbieden?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Londen naar Amsterdam kun je een bus nemen van Eurolines France, Ouibus, Flixbus of National Express. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Londen naar Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Wanneer moet ik aanschaffen om de beste deals voor Londen Amsterdam bustickets te krijgen?
Als je een bustickets tussen Londen en Amsterdam gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 40 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets tussen Londen en Amsterdam zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Ik ben mijn geplande reis van Londen naar Amsterdam per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Amsterdam per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Brussel of Berlijn. Check Omio voor de beste verbindingen van Amsterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Londen naar Amsterdam per bus?
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Londen naar Amsterdam zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Londen naar Amsterdam te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Kan ik van Londen naar Amsterdam reizen per bus in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Londen naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Londen naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Amsterdam
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City