Bus van Londen naar Amsterdam

De goedkoopste busreizen Van Londen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

56

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
23:00Londen10u10 10:10Amsterdam
0 overstappen
351Enkele reis
2e goedkoopste
23:00Londen10u10 10:10Amsterdam
0 overstappen
391Enkele reis
08:30Londen13u55 23:25Amsterdam
1 overstap
401Enkele reis
22:00Londen12u55 11:55Amsterdam
0 overstappen
401Enkele reis
19:30Londen11u00 07:30Amsterdam
0 overstappen
501Enkele reis

Bustijden Londen naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
08:30Londen13u55 23:25Amsterdam
1 overstap
08:30Londen21u30 07:00Amsterdam
1 overstap
19:30Londen11u00 07:30Amsterdam
0 overstappen
22:00Londen20u19 19:19Amsterdam
1 overstap
22:00Londen12u55 11:55Amsterdam
0 overstappen
23:00Londen10u10 10:10Amsterdam
0 overstappen
23:00Londen10u10 10:10Amsterdam
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste bussen Van Londen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

10 u 10 m

Gemiddelde

14 u 17 m

Bussen per dag

7

Afstand busreis

357 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Amsterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
23:00Londen10u10 10:10Amsterdam
0 overstappen
391Enkele reis
snelste
23:00Londen10u10 10:10Amsterdam
0 overstappen
351Enkele reis
2e snelste
19:30Londen11u00 07:30Amsterdam
0 overstappen
501Enkele reis
22:00Londen12u55 11:55Amsterdam
0 overstappen
401Enkele reis
08:30Londen13u55 23:25Amsterdam
1 overstap
401Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Amsterdam?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden bus: bus van Londen naar Amsterdam

distanceAfstand356 km
durationGemiddelde reistijd met de bus11 u 30 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 38
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 2 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenEurolines France, BlaBlaCar Bus, RegioJet, Ouibus of Flixbus

Bij busreizen van Londen naar Amsterdam leg je 356 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines France, BlaBlaCar Bus, RegioJet, Ouibus of Flixbus gemiddeld 11 u 30 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 38 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 30. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit London Victoria en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus, Student Agency en FlixBus van Londen naar Amsterdam

Koop je officiële tickets voor de bus van Londen naar Amsterdam bij BlaBlaCar Bus, Student Agency en FlixBus vanaf € 30 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reisroute te vergelijken en te boeken.

Student Agency
FlixBus
BlaBlaCar Bus

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickets voor je volgende de bus van Londen naar Amsterdam: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax en Business.

Wil je met bus van Londen naar Amsterdam reizen? Omio kan je helpen de perfecte reis te vinden met Student Agency. Bij Omio vind je de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een reis met Student Agency van Londen naar Amsterdam met de bus. Boek je tickets bij Student Agency gemakkelijk en snel online. Wanneer je met de bus van Londen naar Amsterdam reist, leg je met Student Agency 356 km af voor een enkele reis. Als je in de Omio-app naar busreizen van Londen naar Amsterdam zoekt, kunt je meteen zien of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is waarmee je gemakkelijk papierloos kunt reizen – zonder dat je dus naar het busstation hoeft om tickets te kopen. Of je bij Student Agency nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste reis met de bus, wij zorgen ervoor dat je van Londen veilig naar Amsterdam komt. Boek nu bij Omio die perfecte reis met de bus van Londen naar Amsterdam – en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Student Agency!

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Londen naar Amsterdam met de bus:

  • Gemiddelde duur: 12 u 23 min
  • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Londen naar Amsterdam met de bus:

  • Gemiddelde duur: 13 u 25 min
  • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Londen naar Amsterdam?

  • FlixBus, National Express en OUIBUS verzorgen busverbindingen tussen Londen en Amsterdam.
  • Met deze busmaatschappijen reis je ook zonder overstap naar Amsterdam.
  • De kortste busreis tussen de Engelse hoofdstad en die van Nederland duurt 9 uur en 25 minuten.
  • Het goedkoopste busticket op dit traject is vanaf 15 euro.
  • Daarmee is een busticket aanzienlijk voordeliger dan een kaartje voor de trein of het vliegtuig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Londen?

Je busreis in Londen begint vrijwel altijd op London Victoria Coach Station. Dit busstation bevindt zich direct naast het grote treinstation Victoria Station aan de Buckingham Palace Road. Victoria Station verwerkt na Waterloo Station het jaarlijks de meeste passagiers van de Engelse hoofdstad.

Het station ligt vijf kilometer ten zuidwesten van het centrum van London. Vanuit dit centrum kom je met de metro het snelste bij Victoria Station. Met de District Line en Circle Line is het vanaf de haltes Tower Hill, Monument Station en Mansion House Station ongeveer 10 minuten rijden.

Voordat de bussen van National Express op London Victoria Coach Station aankomen, vertrekken ze vanaf het kleinere London Sutton Rail Station. Dit station ligt aan de uiterste zuidwestkant van Londen. Het stadscentrum ligt op ongeveer 15 kilometer afstand. De trein (Southern) doet er vanaf Victoria Station een half uur over om op London Sutton Rail te komen.

Bij welke bushalte komen bussen aan in Amsterdam?

De meeste bussen van OUIBUS en FlixBus eindigen hun reis uit Londen bij de bushalte aan de voorzijde van treinstation Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station reis je met de trein eenvoudig door naar Amsterdam Centraal Station, dat direct naast het centrum van de stad ligt.

Daarnaast stoppen een aantal bussen van FlixBus ook bij Amsterdam Schiphol Airport. Je stapt dan uit voor de ingang van het Sheraton Hotel en parkeerterminal P1. Vanaf deze halte ben je snel bij de vertrekterminals en het treinstation onder het vliegveld.

De bussen van National Express stoppen op de grote parkeerplaats bij Station Amsterdam Duivendrecht. Dit station ligt aan de zuidkant van de stad en heeft uitstekende trein- en metroverbindingen naar het centrum van Amsterdam.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Londen naar Amsterdam?

Iedere dag vertrekken er drie FlixBussen van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De eerste bus van de dag vertrekt om 's morgens om 10.30 uur. Met een reistijd van 9 uur en 25 minuten is deze rechtstreekse FlixBus ook de snelste busverbinding tussen Londen en Amsterdam.

De tweede FlixBus vertrekt om 14.00 uur en komt de volgende morgen om 8.15 uur aan. Onderweg stap je over bij Station Brussel Noord. De laatste FlixBus van de dag rijdt om 21.30 uur uit Londen weg en komt de volgende dag om 9.30 uur op Station Amsterdam Sloterdijk aan. Wil je met deze bus naar Schiphol Airport gaan, dan stap je onderweg over in Rotterdam.

Wat zijn de bustijden van National Express van Londen naar Amsterdam?

Bij de Britse busmaatschappij National Express kun je opstappen bij Victoria Coach Station en bij London Sutton Rail Station. Stap je bij dit laatste station in, dan moet je daarna wel altijd overstappen op Victoria Coach Station.

De snelste bus van deze maatschappij doet bijna 10 uur over de rechtstreekse reis van Victoria Coach Station naar Amsterdam. De andere bussen van National Express doen maximaal 12 uur over deze reis.

Doordeweeks vertrekken ze vijf keer per dag en in het weekend heb je keuze uit zes vertrektijden. De eerste National Express bus van de dag vertrekt om 5.18 uur van Sutton Rail Station en vervolgens om 8.00 uur van Victoria Coach Station. De laatste bus van de dag vertrekt van zondag tot en met vrijdag om 20.18 uur van Sutton Rail Station en om 23.00 uur van Victoria Coach Station. Op zaterdag vertrekt deze laatste bus een uur later, dus respectievelijk om 21.18 uur en 23.59 uur.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Londen naar Amsterdam?

De eerste OUIBUS van de dag rijdt van vrijdag tot en met maandag om 10.00 uur uit Londen weg. Met de rechtstreekse verbinding doe je er 11.10 uur over, met een overstap in Lille ben je 40 minuten langer onderweg. Daarnaast vertrekken er op alle dagen bussen van deze Franse maatschappij om 21.30 uur, 22.30 uur en 23.30 uur. Doordat je kunt kiezen tussen rechtstreekse bussen en een overstap in Parijs Bercy, ben je 11.25 uur tot 20.20 uur onderweg.

Reistips: bus van Londen naar Amsterdam

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Amsterdam naar Londen te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 30, zeker als je ruim van tevoren boekt.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 38  te betalen voor een ticket voor de bus.
Met de bus van van Londen naar Amsterdam is ongeveer 356 km.
De reisduur met de bus van Londen naar Amsterdam kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 11 u 30 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Londen naar Amsterdam reizen, vertrekken in Londen vanaf London Victoria en stappen in Amsterdam uit op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

De meeste mensen pakken de bus vanaf London Victoria, wat op ongeveer 2.9 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk), dat op 4 km van het stadscentrum ligt.

Als je de bus van Londen naar Amsterdam, neemt biedt Eurolines France, BlaBlaCar Bus, RegioJet, Ouibus of Flixbus de beste manier om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Londen naar Amsterdam aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er zijn 2 directe busreizen per dag van Londen naar Amsterdam. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 2 busreizen per dag van Londen naar Amsterdam. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Londen naar Amsterdam? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 08: 30. Als je liever nacht busreizen van Londen naar Amsterdam hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 08: 30. Omio toont jou een recentste de bus van Londen naar Amsterdam, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Londen naar Amsterdam gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 38. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Londen naar Amsterdam zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Veel reizigers die per bus in Amsterdam aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Brussel of Berlijn. Als je erover denkt om Parijs, Brussel of Berlijn te verkennen vanuit Amsterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal