VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
83Eurostar
Vind prijzen
43easyJet
wo
26 jan.
105Eurostar
Vind prijzen
61easyJet
do
27 jan.
105Eurostar
Vind prijzen
48easyJet
vr
28 jan.
105Eurostar
Vind prijzen
56easyJet
za
29 jan.
105Eurostar
Vind prijzen
48easyJet
zo
30 jan.
189Eurostar
Vind prijzen
80easyJet
ma
31 jan.
130Eurostar
Vind prijzen
44easyJet
di
1 feb.
105Eurostar
Vind prijzen
44easyJet
wo
2 feb.
83Eurostar
Vind prijzen
41easyJet
do
3 feb.
83Eurostar
Vind prijzen
38easyJet
vr
4 feb.
105Eurostar
Vind prijzen
38easyJet
za
5 feb.
105Eurostar
Vind prijzen
41easyJet
zo
6 feb.
70Eurostar
Vind prijzen
36easyJet
ma
7 feb.
70Eurostar
Vind prijzen
36easyJet
di
8 feb.
62Eurostar
Vind prijzen
36easyJet
wo
9 feb.
62Eurostar
Vind prijzen
36easyJet
do
10 feb.
70Eurostar
89BlaBlaCar Bus
36easyJet
vr
11 feb.
105Eurostar
99BlaBlaCar Bus
47easyJet
za
12 feb.
130Eurostar
69BlaBlaCar Bus
54easyJet
zo
13 feb.
105Eurostar
79BlaBlaCar Bus
46easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Londen en Den Haag

distanceAfstand310 km
durationGemiddelde busduur12 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 47
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus, Ouibus of National Express

Met bussen van Londen naar Den Haag leg je reis 310 km af wat gemiddeld 12 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus, Ouibus of National Express. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 47 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 46. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in The Hague, Schedeldoekshaven.

Busmaatschappijen: National Express en FlixBus tussen Londen en Den Haag

Reis met de bus van Londen naar Den Haag vanaf € 46 met Omio’s National Express en FlixBus partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig trip te vergelijken en te boeken.

FlixBus
National Express

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Londen naar Den Haag?

  • Welke busmaatschappijen bieden bussen van Londen naar Den Haag aan?
  • De maatschappijen die busdiensten onderhouden op het traject Londen-Den Haag zijn Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Er zijn rechtstreekse busverbindingen tussen Londen en Den Haag.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste reis per bus van Londen naar Den Haag neemt 10 uur en 15 minuten in beslag.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Kaartjes voor de bus Londen-Den Haag kan je tussen zes maanden en enkele uren voor vertrek boeken.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio zijn tickets voor deze busreis goedkoop te reserveren.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Londen naar Den Haag?

Eurolines laat dagelijks een groot aantal bussen tussen Londen en Den Haag rijden. Hieronder bevindt zich altijd minstens één rechtstreekse verbinding. Deze reis duurt 10 uur en 15 minuten. Busreizen waarbij moet worden overgestapt, maken een tussenstop in Parijs of Amsterdam. Wanneer twee overstaps zijn inbegrepen, verloopt de reis via Parijs of Lille en Brussel of via Parijs en Amsterdam. Bij drie overstaps doet de bus Lille, Antwerpen en Amsterdam aan.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Londen naar Den Haag?

Vanaf Londen rijdt Flixbus elke dag naar Den Haag. Met een rechtstreekse bus duurt de kortst mogelijke reis 10 uur en 20 minuten. Vaak doet de bus er echter wat langer over. In de zomer vertrekken geen rechtstreekse bussen van Londen naar Den Haag en is een overstap nodig in Brussel. Dit verlengt de reistijd met ongeveer een uur. Buiten de zomermaanden wordt als tussenstation Brussel, Gent of Antwerpen aangedaan. Afhankelijk van de wachttijd bij het overstappen, kan de reis bijna 15 uur duren.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Londen?

Bussen die van Londen naar Den Haag gaan, maken als vertrekpunt gebruik van Victoria Coach Station. Dit is per stadsbus te bereiken. In de buurt vind je station London Victoria, waar treinen en metro’s arriveren

Op welke busstations komen bussen aan in Den Haag?

De internationale bussen hebben de busterminal bij Den Haag Centraal Station als eindhalte. Om vanaf hier verder te reizen met het openbaar vervoer neem je de bus, trein, tram, metro of lightrail.

De bus nemen vanuit Londen

De bus Londen Den Haag vertrekt vanaf het Victoria Coach Station. De meeste mensen maken gebruik van de metro om naar het Victoria Coach Station te reizen. De metro's van de blauwe lijn (Victoria), de groene lijn (District) én de metro's van de gele lijn (Circle) stoppen allemaal bij metrostation Victoria. Hier vandaan loopt men al in een paar minuten naar het grote busstation. Het Victoria Coach Station is uitgerust met alle moderne faciliteiten zodat reizigers in alle rust op de bus Londen Den Haag kunnen wachten.

In Den Haag aankomen met de bus

Den Haag heeft het imago van chique hofstad. De regering zetelt hier en ook de koninklijke familie heeft banden met Den Haag. Men kan onder andere een kijkje nemen bij paleis Noordeinde en het Binnenhof, maar ook een bezoek aan het Gemeentemuseum staat bij veel mensen op de agenda. Reizigers die in Londen op de bus stappen, hebben station Den Haag Centraal als eindbestemming. Dit station is hét knooppunt van al het openbaar vervoer in de stad. Zo kan men er bijvoorbeeld overstappen op de trams van lijn 2, 3, 4 en 6. Deze rijden in nog geen tien minuten naar het centraal gelegen Spui. Ook bus 22 brengt reizigers naar het centrum van Den Haag.

Reistips: Busreizen van Londen naar Den Haag

Pak eenvoudig de bus naar Den Haag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Den Haag te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Londen naar Den Haag?

Voordelige bustickets van Londen naar Den Haag zijn al verkrijgbaar vanaf € 46, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Londen naar Den Haag?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 47  te betalen voor een bus ticket van Londen naar Den Haag.

Wat is de afstand van Londen naar Den Haag als je reist per bus?

Je moet erop rekenen ongeveer 310 km  af te leggen van Londen naar Den Haag per bus.

Hoe lang doet de bus van Londen naar Den Haag erover?

The gemiddelde reistijd per bus van Londen naar Den Haag is 12 h 20 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Londen naar Den Haag.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Londen en in Den Haag?

Voordat je je trip van Londen naar Den Haag gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Londen, vertrekken van London Victoria en op The Hague, Schedeldoekshaven aankomen in Den Haag.

Waar vind ik de Londen busstation naar Den Haag? Waar is de Den Haag busstation?

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet London Victoria, en ligt 2 km van het stadscentrum Londen.

Het meest populaire aankomst busstation, The Hague, Schedeldoekshaven, ligt 1.7 km van het stadscentrum van Den Haag.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Londen naar Den Haag te komen?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Londen naar Den Haag te brengen per bus. Op de route naar Den Haag vanuit Londen kun je reizen met Eurolines France, Flixbus, Ouibus of National Express. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Londen naar Den Haag, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te kopen voor de beste prijzen voor bustickets tussen Londen en Den Haag?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets tussen Londen en Den Haag gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 47 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Londen naar Den Haag een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik ben mijn geplande reis van Londen naar Den Haag per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Den Haag, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per bus van Londen naar Den Haag reizen, is Den Haag niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Den Haag die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Rotterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Londen naar Den Haag?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Londen naar Den Haag om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Londen naar Den Haag bus, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Londen naar Den Haag?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Den Haag vanaf Londen. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Londen naar Den Haag en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City